Savua ilmassa! K-Raudan grillivalikoima nyt laajimmillaan

9.4.2018 9:15

K-Rauta on Suomen suurin grillikauppa. Trendinenät haistavat nyt savua ilmassa, sillä K-Rauta ennustaa savustuksen nousevan kesäkauden 2018 kuumimmaksi hitiksi. Savustetut ja muut herkut valmistuvat kätevästi K-Raudan grillaustarvikkeilla ja upeilla uutuusgrilleillä.

Grillauksessa kaasu- ja hiiligrilleillä on omat vannoutuneet kannattajansa, mutta molemmissa grillityypeissä ruoan savustamisen ennustetaan kasvattavan suosiotaan.

”Savustus on luonteva seuraava askel grillaukselle. Kaasugrillaajasta ei välttämättä koskaan saa hiiligrillaajaa ja toisin päin, mutta savustus taas sopii takuuvarmasti kaikille. Kannustan kaikkia kokeilemaan rohkeasti savustamista, mutta sillä varauksella, että savustamiseen voi jäädä koukkuun jo ensimmäisellä kerralla,” sanoo K-Raudan grillien tuotepäällikkö Ville Tammelin.

Jos omistaa jo entuudestaan tavallisen kannellisen grillin, ei savustamisen aloittaminen vaadi suuria investointeja. Grillin tuunaaminen savustuskelpoiseksi vaatii kaksi hankintaa: savustuspururasian ja savustuslastuja oman maun mukaan.

K-Raudan Cello-tuoteperheen RST-savustuspururasialla teet mistä tahansa kannellisesta grillistä savustimen. Lisää vain makusi mukaan savustuspuruja tai lastuja, kansi päälle ja rasia grilliin. Kuva oik: Savustuslaatikko Cello RST.

Jos savustaminen houkuttelee, mutta omaa grilliä ei ole, suosittelee Tammelin harkitsemaan niin sanotun savustuspöntön eli viralliselta nimeltään sähkökäyttöisen savustimen hankintaa.

”Sähkösavustimet ovat nykyään erittäin suosittuja ja helppoja käyttää. Jopa pihvin savustaminen onnistuu pöntössä. Kalan savustamiseen sähkösavustin on mainio tuote myös talvikäytössä”, Ville kertoo.

Muurikan sähkösavustin toimii savustuspuruja käyttämällä heti valmiina savustimena ja ilman puruja pihauunina ympäri vuoden.

Kaikille grillaajille herkkuja – K-Raudan grillivalikoima nyt parhaimmillaan

Kaikille ei kuitenkaan riitä pelkkä rasia tai pönttö. Joku haluaa panostaa grillaamiseen pitkän kaavan mukaan. Myös niin kutsutut hifistelijät on huomioitu K-Raudan tuotevalikoimassa, joka on keväällä laajimmillaan.

”K-Raudan valikoimassa on monia uutuuksia ja ennakkolanseerauksia, joista löytyy varmasti ratkaisu jokaiselle ruokatoiveelle. Itselleen parhaiten sopivan grillin saa helposti selville tekemällä K-Raudan suuren grillitestin,” vinkkaa Ville.

Tutustu Suomen suurimman grillikaupan valikoimaan 2018

Tutustu #KRILLAA -esitteeseen K-Raudan sivuilla

K-Raudan suuri grillitesti

Lataa lisää kuvia Mediapankistamme 

Jaa oma grillikokemukseksi sosiaalisessa mediassa käyttämällä tunnistetta #KRILLAA

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0