Teemu Toukonen aloitti K-Rauta Jämsän kauppiaana

3.9.2019 13:04

K-Rauta Jämsän uutena kauppiaana on 31.8. aloittanut Teemu Toukonen, jonka pitkäaikainen haave kauppiaan työstä näin toteutuu. ”Kauppiaana pääsee toteuttamaan omaa näkemystään rautakaupasta asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja olemaan oikeasti läsnä koko alueen kehittymisessä", Toukonen sanoo. Hän lupaa kehittää K-Rauta Jämsän tuotevalikoimia ja kauppaa paikalliset asiakastarpeet huomioiden.

Teemu Toukosen K-Rauta-ura alkoi yritysmyyjänä K-Rauta Lielahdessa Tampereella, minkä jälkeen hän työskenteli hetken muualla. ”K-Rauta Kaukajärven kauppias Keijo Numminen sai suostuteltua hänelle töihin. Nummisen alaisuudessa kävin Keskon kauppiasvalmennuksen, josta valmistuin 2018”, Toukonen kertoo.

Teemu Toukonen perheeseen kuuluvat avovaimo ja 3-vuotias tytär sekä kolme koiraa. Toukosen harrastuksia ovat metsästys, koirat ja perheen kanssa ulkona liikkuminen.

Kauppias Toukonen toivottaa kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi K-Rauta Jämsään: ”Tervetuloa tutustumaan ja kertomaan toiveenne valikoimista ja miten pystymme kehittämään palveluamme entistä paremmaksi.”

Lisätietoja: K-kauppias Teemu Toukonen, 050 560 7984, teemu.toukonen@k-rauta.fi

K-Rauta – Yllättävän helppoa
Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 132 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. K-Rauta.fi

 

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 1