Tuomo Erjala aloittaa K-Rauta Someron uutena kauppiaana ja jatkaa K-Rauta-kauppiaana myös Salossa

18.10.2018 9:04

K-Rauta Somero saa uuden kauppiaan 28. lokakuuta Tuomo Erjalasta. Erjala jatkaa kauppiaana myös K-Rauta Meriniityssä Salossa. Uusi kauppias lupaa kehittää K-Rauta Someron kauppaa ja valikoimia paikalliset asiakastarpeet huomioiden, jotta asiointi olisi mahdollisimman vaivatonta.

Erjalalla on takanaan 30 vuoden työura K-ryhmän eri tehtävissä, pääasiassa K-maatalous-ketjussa. Vuonna 2009 hän aloitti Rautia-kauppiaana Salossa ja samana vuonna myös K-Maatalous-kauppiaana.

Erjala kertoo Someron K-Raudan olevan hyvässä kunnossa. Pitkän linjan kauppiasta kiehtoo erityisesti asiakkaiden palveleminen ja tiivis yhteistyö kaupan henkilökunnan kanssa. K-Rauta Somero hoitaa rauta-, maatalous- ja viljakauppaa. ”Someron K-Rauta on perinteinen yhdistelmäkauppa, joka palvelee niin kuluttajia kuin yritysasiakkaita. Yritysmyyntiä on tarkoitus kehittää ja käydä läpi valikoimaa, jotta se vastaa mahdollisimman hyvin Someron asiakaskunnan toiveita. Laajennamme Someron alueen kuluttaja-asiakkaille tilattavien tavaroiden valikoimaa ja mietimme esimerkiksi, miten keittiökaluste- ja talomyynti organisoidaan. Meillä on jatkossa myös mahdollisuus toimittaa tuotteita Salon K-Rauta Meriniityn varastosta päivittäin, mikä laajentaa valikoimaa”, Erjala sanoo.

Myös Erjalan vaimo Virpi on mukana kaupan päivittäisessä toiminnassa. Perheeseen kuuluu lisäksi kaksi parikymppistä poikaa. Kauppias kertoo harrastukseen golfin, mutta muuhun työ ei juuri anna aikaa.

Uusi kauppias toivottaa kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi Someron K-Rautaan.

Lisätietoja: K-kauppias Tuomo Erjala, 050 525 9961, tuomo.erjala@k-rauta.fi

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0