Upea Global Living -tapettikokoelma tuo K-Rautoihin pohjoismaisia tapetteja ripauksella eksotiikkaa

4.10.2018 14:26

Syksyn saapuessa käännetään katse pintamateriaaleihin. Kukkatapetti, kasvit ja luonnonsävyt ovat tämän syksyn trendejä seinissä. Global Living -tapettikokoelma ihastuttaa harmonisella sävymaailmallaan ja koskettamaan kutsuvilla pinnoillaan.

Desert Horizon

Ruotsalaisen Engbland & Co:n Global Living on vahvasti ilmaisuvoimainen pohjoismainen tapettimallisto, jolle ilmeikkyyttä tuovat kauniisti tasapainotetut sävymaailmat ja etniset vivahteet. Studio Engbladin suunnittelijat inspiroituivat vuosisatoja meihin vaikuttaneista kulttuureista ja perinteistä. Koko mallisto huokuu hienostuneisuutta, värimaailma on tyyni ja luonnollisen harmoninen. Tapettien mattapinnat kutsuvat koskettamaan.

Aasian luonto, hiekka-aavikot keitaineen sekä alkuperäkansojen symbolimaailma ovat esimerkkejä malliston taustalla vaikuttaneista teemoista. Global Living -tapettimalliston avulla voi tuoda tilaan ripauksen tunnelmaa matkoilta ympäri maailmaa.

Madeleine Sidemo, Studio Engbladin Senior Designer kertoo: ”Suunnitelijana minulle malliston kaikki kuviot ovat erilaisia ja viestivät omintakeisesti erilaisia tunnelmia. Desert Horizon on kuin keidas aavikolla, ja kun kosketat tämän tapetin pintaa kädelläsi, voit tuntea aavikon hiekan. Bamboo Garden on kuin rentouttava kävelyhetki bambupuiden metsässä; tyylitelty, yksinkertaisen kaunis ja meditatiivinen.”

Origin

Myynti: Global Living -tapettimallisto tilaustuotteena K-Raudoissa, suositushinnat 45-62 e.

Tutustu Pinnalla-lehteen jossa runsaasti K-Raudan sisustusuutta
Vinkkejä ja inspiraatiota tapetointiin K-Raudan sivuilla

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 5 Ei 3