Uusi K-rauta Imatra avattiin asiakkaille

26.10.2015 14:18

Tuliterä K-rauta Imatra avasi ovensa 22.10. klo 10 uusissa tiloissa Kartanonkadulla. Alueen kattavimmat rakentamisen ja remontoinnin valikoimat sekä parhaan palvelun tarjoava K-rauta palvelee asiakkaitaan nyt myös sunnuntaisin.

Imatran uusi K-rauta avasi ovensa asiakkaille 22.10. klo 10.00. Kaupan avajaiskettingin leikkasivat Imatran kaupunginjohtaja Pertti Lintunen yhdessä K-rauta-ketjun johtajan Virpi Viinikaisen, kenttäjohtaja Jouko Björkmanin ja kauppias Ismo Lahtelan kanssa.
 
Kauppias Ismo Lahtela iloitsee onnistuneesta, uusimman konseptin mukaan rakennetusta avarasta myymälästä.
– Kauppa on entistä suurempi neliöiltään ja sinne on rakennettu houkuttelevat esillepanot, joista löytyy ideoita ja inspiraatiota rakennusprojekteihin. Asiakkaidemme on kiva käydä kaupassa, koska asiointi on väljemmissä tiloissa sujuvaa.
– Meiltä löytyy nyt esimerkiksi todella kattava valaisinosasto, jossa on yli 600 erilaista valaisinmallia. Myös laatta- ja tapettivalikoimat ovat todella laajat ja tyydyttävät vaativankin sisustajan tarpeet.
 
Kauppaan on rakennettu erilaisia osastoja, joista esimerkiksi Design Center tarjoaa valmiita ideoita keittiöiden, kylpyhuoneiden ja sisustuksen uudenlaisiin ratkaisuihin. Pro Centerissä puolestaan ammattiasiakkaat voivat asioida sujuvasti ja nopeasti hakemassa tarvittavat tarvikkeet työmaalle.
– Asiakkaamme panostavat entistä enemmän myös pihan ja puutarhan hoitoon, joten olemme rakentaneet kauppaan ison puutarhamyymälän, josta löytyy ympäri vuoden sekä tuotteita että uusia ideoita.
Kaupan yhteydessä on myös noutopiha, josta on helppoa ja nopeaa hakea isompia rakennustarvikkeita. Kaupan Tilaa ja nouda -palvelusta ostokset voi tilata kätevästi verkkokaupan kautta ja noutaa myymälästä.
 
Uuden K-rauta Imatran kokonaispinta-ala on noin 10 500 neliötä, josta myymälän osuus on noin 6 400 neliötä. Lisäksi kaupan yhteydessä on noin 4 000 neliötä erilaisia varastotiloja ja -katoksia. Kaupan pihalla on noin 220 pysäköintipaikkaa. Hankkeen kokonaisinvestoinnin määrä oli noin 12 miljoonaa euroa.
 
Uusi K-rauta Imatra palvelee asiakkaitaan entistä pidemmillä aukioloajoilla. Arkisin kauppa on avoinna klo 8-19, lauantaisin klo 9-16 ja nyt myös sunnuntaisin klo 12–16.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0