3M

HENGITYSSUOJAIN 3M 4251 FFA1P2D PRO

Tuotenumero: 500935194

EAN: 4046719143580

3M 4000-sarjan hengityssuojaimet ovat huoltovapaita ja suunniteltu ammattikäyttöön suojaamaan teollisuuden kaasu- ja liuotinhöyryiltä. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

3M 4000-sarjan hengityssuojaimet ovat huoltovapaita ja suunniteltu ammattikäyttöön suojaamaan teollisuuden kaasu- ja liuotinhöyryiltä. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Ne sopivat käytettäväksi yhdessä 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa.

Hengityssuojain 3M 4251 FFA1P2D PRO tarjoaa tehokasta suojausta liuotinhöyryille ja P3-luokan suojausta teollisuudessa esiintyviä hiukkasia vastaan. Hengityssuojaimet ovat CE-hyväksyttyjä ja standardin EN405:2001+A1:2009 mukaisia. Kaksi suurta aktiivihiilisuodatinta mahdollistavat pienen hengitysvastuksen.

• Käyttökohteet: Sivellin- ja telamaalaus vaaralliset torjunta-aineet, liuottimet ( mm.ksyleeni, MEK, tolueeni ), hartsit, lakat, liimat, liuotinhöyryt ja hiukkaset
• Hiukkasten suodatus 10 x haitalliseksi todettu pitoisuus
• Kaasujen suodatus 10 x haitalliseksi todettu pitoisuus tai 1000 ppm

Matalaprofiilinen ja kevyt rakenne antaa laajemman näkökentän ja tekee suojaimen käytöstä mukavampaa. Hengityssuojain pysyy tukevasti paikallaan helposti kiinnitettävän niskahihnan ansiosta.

• Tukeva ja kevyt käyttää
• Huoltovapaa
• Kestää useita käyttökertoja säilytettynä suojapakkauksessaan
• Yhteensopiva käytettäväksi 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa

Tutustu myös verkkokauppamme muihin hengityssuojaimiin. Lisäksi meiltä löydät hyvät tarvikkeet myös silmien ja kuulonsuojaukseen!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,125 kg