K-Rauta-hero-banner

Uutiset

Uusimmat uutiset ja yhteystiedot medialle

Tälle sivulle on koottu K-Raudan uusimmat uutiset. Yhteystiedot medialle löydät täältä.

Uutiset

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 1.10.2021

Janne ja Jenni Enqvist K-Rauta Otra Nekalan uusiksi kauppiaiksi

Tampereen K-Rauta Otra Nekala saa uudet kauppiaat, kun Janne ja Jenni Enqvist ottavat vetovastuun asiakkaiden palvelusta. Otra Nekala on heidän toinen kauppapaikkansa, jonne he siirtyvät K-Rauta Hämeenlinnasta.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 28.9.2021

K-Rauta Lapinlahden kauppiaiksi Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi

Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi aloittavat K-Rauta Lapinlahden uusina kauppiaina marraskuun lopulla. He jatkavat myös viiden muun K-Raudan kauppiaina Suonenjoella, Kiuruvedellä, Vieremällä, Leppävirralla ja Varkaudessa.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 20.9.2021

Teemu Toukonen K-Rauta Hämeenlinnan kauppiaaksi

Teemu Toukonen on aloittanut K-Rauta Hämeenlinnan kauppiaana 18.9. Kauppias haluaa olla mukana koko alueen kehittymisessä. Toukonen aloitti kauppiasuransa 2019 K-Rauta Jämsässä, mistä hän nyt siirtyy Hämeenlinnaan.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 20.9.2021

Maalaaminen yksi tärkeimmistä remontin aikana opituista taidoista – trendianalyytikko jakaa vinkit maalisävyn valintaan

K-Rauta kysyi suomalaisilta, millaisia asioita kodin sisätilojen remontointi on heille opettanut. Tärkeimmiksi uusiksi taidoiksi nimettiin tapetointi ja maalaaminen. Kodin pintojen päivittäminen on syksyn koittaessa erityisen ajankohtaista, kun viihtyvyyteen halutaan panostaa ja pimeneviin iltoihin luoda tunnelmaa uusilla väreillä. Nappaa tästä trendianalyytikko Susanna Björklundin vinkit syksyn maalausprojekteihin!

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 16.9.2021

K-Rauta Jämsän ja Mäntän kauppiaaksi Matti Nuora

K-Rauta Jämsän uusi kauppias on Matti Nuora. Hän aloittaa yrittäjänuransa Jämsässä 16.9. K-Rauta Mäntän kauppiasvastuu siirtyy hänelle joulukuun aikana.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 8.7.2021

K-Raudan ja Ainoakodin kohteessa Lohjan asuntomessuilla ihastuttavat taiteilijan työhuone, pihasauna ja kotimaisten pienyrittäjien tuotteet

Ainoa Fiksu -kohde yhdistää kompaktit tilat ja modernin ulkoasun Lohjan asuntomessuilla. Kuvittaja Kaisa Kartelan suunnittelemassa taiteilijan työhuoneessa on boheemia tunnelmaa, ja lastenhuoneen kuvatapetti vie iloisiin eläintarhatunnelmiin. Skandinaavisen vaaleassa talossa pääsee myös tutustumaan suomalaisten pienyrittäjien sisustustuotteisiin ja kalusteisiin.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 22.6.2021

Viisi vinkkiä kotipuutarhurille – näin saat pihan kukoistamaan

Poikkeusaikana monen katse on kääntynyt kotipihan ja puutarhan ehostamiseen. Tiesitkö, että monivuotisia puutarhakasveja voi istuttaa syksyyn saakka? Entä miten istutusaluetta voi kohentaa? Voiko rikkaruohojen kitkemistä helpottaa? K-Raudan puutarhaneuvoja antaa vinkit pihan ja puutarhan hoitamiseen.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 25.5.2021

K-Raudan ja Ainoakodin moderni asuntomessukohde Lohjalla tuo esille suomalaisia suunnittelijoita – Ainoa Fiksu -koti on muunneltavissa käyttäjän tarpeisiin

K-Raudan ja Ainoakodin asuntomessukohteessa pääsee ihastelemaan suomalaisten suunnittelijoiden kuvatapetteja ja kotimaisten valmistajien sisustustuotteita. Erikoisuutena kohteessa on taloon yhdistetty ulkosauna, jonne kuljetaan terassilta. Ainoa Fiksu -talo tarjoaa saavutettavan unelman kompaktin kokonsa ja edullisuutensa ansiosta.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 16.3.2021

Suomalaisten mökkiremppojen kärjessä ulkomaalaus, laituri, sauna ja terassi

Mökkikauppa kävi kuumana koronavuoden aikana. Kun mökki on hankittu, niin nyt se laitetaan mieleiseksi. K-Rauta tutki, mitä mökillä tänä kesänä remontoidaan ja minkälaiset ovat mökkiläisten unelmat. Eniten haaveiltiin paljusta, poreammeesta ja uudesta laiturista.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 5.2.2021

Tuomas ja Tia Pajala K-Rauta Äimäraution kauppiaiksi

Kauppiaspari Tuomas ja Tia Pajala ottaa heille tutun K-Rauta Äimäraution Oulussa yrittäjävastuulleen 6. helmikuuta. Kauppiasurassa uusia kauppiaita kiehtovat työtehtävien suuri monipuolisuus sekä mahdollisuus toimia niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden kanssa. He lupaavat kehittää kaupan valikoimaa ja palveluja asiakkaiden toiveiden mukaan.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 29.1.2021

Uusi kauppias Kai Niemi tuo energiaa uudistuvaan K-Rauta Kaukajärveen

K-Rauta Kaukajärven uutena kauppiaana aloittava Kai Niemi tunnetaan vauhdikkaasta menosta sekä iloisesta, pirteästä luonteesta. Kauppa ja sen asiakkaat ovat tuttuja myymäläpäällikön tehtävästä kauppiaaksi siirtyvälle Niemelle.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 15.1.2021

Trendianalyytikko poimi ajankohtaisimmat maalisävyt - nousussa murretut värit

Kaipaatko väriä elämääsi ja helpotusta kaukokaipuuseen? Tartu telaan! Maaleissa on nyt rohkeasti värejä ja upeita, ajankohtaisia sävyjä. Valintaa ja yhdistelyä helpottamaan trendiasiantuntija Susanna Björklund kuratoi K-Raudan Cello-merkille 50 maalisävyn kokoelman, jossa on 20 trendisävyä. Björklund kannustaa käyttämään värejä rohkeasti ja antaa vinkkejä sävyjen yhdistämiseen.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 31.12.2020

Petteri ja Sari Häyhä Lappeenrannan K-Raudan kauppiaiksi

Petteri ja Sari Häyhä ottavat vetovastuun Lappeenrannan K-Raudasta 1.1.2021. He ovat aloittaneet kauppiasuransa Kotkan K-Raudassa alkuvuonna 2018. Molemmat ovat olleet työelämässä mukana 30 vuotta ja heidän hankkimansa työkokemus tukee oivallisesti rautakaupassa työskentelyä ja kauppiasyrittäjyyttä.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 30.12.2020

Koronavuonna sisäremontoijat käänsivät katseet alas ja ylös: lattiat ja valaisimet suosikkeja

Koronan aiheuttamat rajoitukset ovat suosineet ajan viettämistä kotona ja kotien kunnostamista. Pihat ja puutarhat ovat saaneet erityishuomiota poikkeusvuonna, mutta myös sisällä on remontoitu ahkerasti. Sisustuspintamateriaaleissa myydyin tuoteryhmä oli sisämaalit, mutta yllättäviksi suosikeiksi nousivat lattiat ja valaisimet.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 29.12.2020

Matti Välimäki aloittaa K-Rauta Ruoholahden kauppiaana

K-Rauta Ruoholahti Helsingissä saa uuden kauppiaan Matti Välimäestä vuodenvaiheessa. Ennen Ruoholahtea Välimäki toimi K-Rauta-kauppiaana Nokialla. Uusi kauppias lupaa K-Rauta Ruoholahden tarjoavan jatkossakin asiakkaiden toivomia tuotteita ja palveluita.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 29.12.2020

K-Rauta Espoon keskuksen kauppiaaksi Jarmo Turunen

Jarmo Turunen aloittaa K-Rauta Espoon keskuksen kauppiaana vuodenvaiheessa. Turusen matka rautakauppiaaksi alkoi perheyrityksestä Helsingissä. Uusi kauppias lupaa jatkaa asiakkaiden toivomien tuotteiden ja palvelujen kehittämistä K-Rauta Espoon keskuksessa.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 28.12.2020

Juha ja Saija Happonen K-Rauta Ylöjärven kauppiaiksi

”K-Rauta Ylöjärvi on perinteinen ja tunnettu kauppapaikka. Lähdemme yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa toteuttamaan täyden valikoiman rautakauppaa niin kuluttaja-asiakkaille kuin yritysasiakkaille. Paras asiakaspalvelu on kunnia-asiamme!” Happoset kertovat.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 18.12.2020

Tuomas Kotisalo K-Rauta Kotkan kauppiaaksi

Tuomas Kotisalo aloittaa kauppiasuransa K-Rauta Kotkan kauppiaana 18.12. Asiakkaat hurmataan laadukkaalla ja positiivisella asiakaspalvelulla. Kotisalolle kauppiasura antaa mahdollisuuden toteuttaa henkilökunnan kanssa yhdessä oman kaupan näköistä tekemistä ketjun vahvuuksia hyödyntäen.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 16.12.2020

Antti Valkeapää Nokian K-Raudan kauppiaaksi

Antti Valkeapää on työskennellyt Nokian K-Raudassa kolme vuotta myymäläpäällikkönä ja ottaa nyt yrittäjävastuun kaupasta. Valkeapää on syntynyt yrittäjäperheeseen ja hänen vanhemmillaan oli rautakauppa-alan yritys, ja niin hän pääsi jo nuoresta pojasta mukaan alan maailmaan.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 11.12.2020

Arttu Heikkilä K-Rauta Kauhajoen kauppiaaksi

Arttu Heikkilä aloittaa kauppiasuransa ja ottaa K-Rauta Kauhajoen vetovastuulleen 12.12. Arttu Heikkilä kertoo, että hänen työuransa ensimmäinen oikea työpaikka oli rautakaupassa. ”Kauppiasuralle siirtymisen myötä toivottavasti myös viimeinen”, Heikkilä toivoo.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 3.11.2020

K-Rauta Lahdesjärvi palkittiin vuoden 2020 K-Rautana

K-Rauta-ketjussa palkitaan vuosittain parhaiten menestyneitä kauppoja. Vuoden 2020 K-Raudaksi valittiin K-Rauta Lahdesjärvi Tampereelta. Kauppias Tommi Rauma kertoo menestyksen salaisuudeksi sitoutuneen henkilökunnan ja toiminnan kehittämisen asiakastoiveiden mukaisesti.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 2.11.2020

K-Rauta Leppävirran ja Varkauden kauppiaiksi Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi

Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi aloittavat Leppävirran ja Varkauden K-Rautojen uusina kauppiaina 2.11. He jatkavat kauppiaina myös Suonenjoella, Kiuruvedellä ja Vieremällä.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 30.10.2020

Rohkeammat sävyt sisämaalauksessa nousussa - perinteinen valkoinen ja harmaa saavat seurakseen beigen ja vihreän

Korona-aikaan monet viettävät enemmän aikaa kotona ja sen seurauksena ulko- ja sisäremonttien suosio on kasvanut. Suomalaiset ovat uudistaneet kodin sisäpintoja ahkerasti, ja maalauksessa kestosuosikkisävyjen rinnalle on noussut myös yllättäviä ja rohkeampia sävyjä. K-Raudan asiantuntija kertoo vinkit onnistuneeseen sävyn valintaan ja pintojen maalaukseen.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 14.10.2020

K-Rauta Vantaanportin uudeksi kauppiaaksi Jyri Metsälä

”Kauppiasurassa kiinnostavinta on mahdollisuus päästä toteuttamaan omaa visiota tulevaisuuden kaupasta yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Vantaanportin K-Raudassa on tehty erinomaista työtä asiakaskokemuksen kehittämisessä, ja on hienoa päästä jatkamaan tätä työtä”, Jyri Metsälä kertoo innoissaan.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 9.10.2020

Lohjan K-Raudan uusina kauppiaina aloittavat 10.10. Antton Rossi ja Lotta Achrén-Rossi

Kauppias-Anttonilla on varma tieto erinomaisen asiakaskokemuksen luomisesta: hyvä asiakaspalvelu, hyvä valikoima ja viihtyisä kauppa. ”Tulemme tekemään henkilökuntamme kanssa kaikkemme sen lisäksi, että kaupassa käynti on kivaa, sen tulee myös olla turvallista”, Antton lupaa. ”On hienoa päästä tutustumaan asiakkaisiimme ja kuuntelemaan heitä, miten voimme rakentaa paikallisten tarpeiden mukaista valikoimaa. Tervetuloa juttusille!” kehottavat uudet kauppiaat.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 7.10.2020

Kajaanin K-Raudan kauppiaaksi Ilkka Takala

Kajaanin K-Raudan kauppiaana aloittaa 7.10. Ilkka Takala. K-Rauta Kajaani on Ilkan ensimmäinen kauppapaikka, mutta hän on omien sanojensa mukaan työskennellyt kaupassa koko ikänsä. Ilkka edustaa neljättä sukupolvea kauppiaita suvussaan ja hänen veljellään sekä isällään on rautakaupat Etelä-Pohjanmaalla.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 1.9.2020

K-Rauta lanseeraa suomalaisten suunnittelijoiden uniikin kuvatapettimalliston yksinoikeudella

Kolme eturivin suomalaista suunnittelijaa – Kreetta Järvenpää, Kaisa Kartela ja Heidi Valkola – on suunnitellut uuden kuvatapettimalliston yksinoikeudella K-Raudalle. Kuvatapeteilla on Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki muistuttamassa suomalaisen työn merkityksestä ja siitä, että tuotteet on suunniteltu Suomessa.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 1.7.2020

Näin onnistut ulkomaalauksessa – K-Raudan vinkit

Kesäinen auringonpaiste on ihanaa, mutta hellepäivät fiksu maalari viettää suosiolla rannalla. Paras aika ulkomaalaukselle on pilvipouta. Taivaanrannan tarkkailun lisäksi ulkomaalauksessa suunnittelu on valttia: suojaukset ja pohjatyöt kannattaa tehdä ennen maalauspäiviä. Myös maalauksen etenemisjärjestys kannattaa suunnitella huolella. K-Raudan asiantuntija kertoo vinkit onnistuneeseen ulkomaalaukseen.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 25.6.2020

Näin Suomi remontoi koronakevään aikana – K-Raudan data kertoo mitä kodeissa ja pihoilla rakennettiin

Koronasta johtuneet rajoitustoimet aiheuttivat Suomessa remontti- ja piharakentamisen buumin. K-Rauta on Suomen suurin rautakauppaketju ja kertoo nyt mitä suomalaisissa pihoissa ja puutarhoissa tehtiin poikkeuksellisen kevään aikana. Suomalaiset rakensivat erityisesti terasseja ja istuttivat hyötykasveja. Hittituotteiksi nousivat ulkoporeammeet ja paljut.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 20.5.2020

Parveke valmiiksi kesään

Valittaessa kasveja parvekkeelle kannattaa huomioida parvekkeen valo- ja lämpöolosuhteet, jotta kasvit kestävät hyvin. Parveke tuo luonnon lähelle ja tarjoaa lepopaikan, johon saa rakennettua viihtyisyyttä tuoleilla ja muilla kalusteilla. Myös hyötykasvien viljely onnistuu parvekkeella pieniin tiloihin suunnitelluissa kasvihuoneissa tai vesiviljelylaatikoissa. K-Raudan asiantuntijat antavat vinkkejä parvekekasvien valintaan ja parvekkeen hyödyntämiseen.

Lue lisää

K-RAUDAN TIEDOTE 30.4.2020

K-Rauta yhteistyökumppaneineen kampanjoi suomalaisen työn puolesta

K-ryhmä ja Suomalaisen Työn Liitto yhdistivät voimansa kannustaakseen kuluttajia suosimaan entistä vahvemmin tuotteita, jotka työllistävät suomalaisia ja pitävät kotimaan talouden pyörät pyörimässä. K-Rauta on mukana kampanjassa tavoitteenaan varmistaa, että Suomi menestyy myös tulevaisuudessa.

Lue lisää