K-Rauta-hero-banner

Uutiset

Uusimmat uutiset ja yhteystiedot medialle

Tälle sivulle on koottu K-Raudan uusimmat uutiset. Yhteystiedot medialle löydät täältä.

Uutiset

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 3.11.2020

K-Rauta Lahdesjärvi palkittiin vuoden 2020 K-Rautana

K-Rauta-ketjussa palkitaan vuosittain parhaiten menestyneitä kauppoja. Vuoden 2020 K-Raudaksi valittiin K-Rauta Lahdesjärvi Tampereelta. Kauppias Tommi Rauma kertoo menestyksen salaisuudeksi sitoutuneen henkilökunnan ja toiminnan kehittämisen asiakastoiveiden mukaisesti.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 2.11.2020

K-Rauta Leppävirran ja Varkauden kauppiaiksi Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi

Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi aloittavat Leppävirran ja Varkauden K-Rautojen uusina kauppiaina 2.11. He jatkavat kauppiaina myös Suonenjoella, Kiuruvedellä ja Vieremällä.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 30.10.2020

Rohkeammat sävyt sisämaalauksessa nousussa - perinteinen valkoinen ja harmaa saavat seurakseen beigen ja vihreän

Korona-aikaan monet viettävät enemmän aikaa kotona ja sen seurauksena ulko- ja sisäremonttien suosio on kasvanut. Suomalaiset ovat uudistaneet kodin sisäpintoja ahkerasti, ja maalauksessa kestosuosikkisävyjen rinnalle on noussut myös yllättäviä ja rohkeampia sävyjä. K-Raudan asiantuntija kertoo vinkit onnistuneeseen sävyn valintaan ja pintojen maalaukseen.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 14.10.2020

K-Rauta Vantaanportin uudeksi kauppiaaksi Jyri Metsälä

”Kauppiasurassa kiinnostavinta on mahdollisuus päästä toteuttamaan omaa visiota tulevaisuuden kaupasta yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Vantaanportin K-Raudassa on tehty erinomaista työtä asiakaskokemuksen kehittämisessä, ja on hienoa päästä jatkamaan tätä työtä”, Jyri Metsälä kertoo innoissaan.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 9.10.2020

Lohjan K-Raudan uusina kauppiaina aloittavat 10.10. Antton Rossi ja Lotta Achrén-Rossi

Kauppias-Anttonilla on varma tieto erinomaisen asiakaskokemuksen luomisesta: hyvä asiakaspalvelu, hyvä valikoima ja viihtyisä kauppa. ”Tulemme tekemään henkilökuntamme kanssa kaikkemme sen lisäksi, että kaupassa käynti on kivaa, sen tulee myös olla turvallista”, Antton lupaa. ”On hienoa päästä tutustumaan asiakkaisiimme ja kuuntelemaan heitä, miten voimme rakentaa paikallisten tarpeiden mukaista valikoimaa. Tervetuloa juttusille!” kehottavat uudet kauppiaat.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 7.10.2020

Kajaanin K-Raudan kauppiaaksi Ilkka Takala

Kajaanin K-Raudan kauppiaana aloittaa 7.10. Ilkka Takala. K-Rauta Kajaani on Ilkan ensimmäinen kauppapaikka, mutta hän on omien sanojensa mukaan työskennellyt kaupassa koko ikänsä. Ilkka edustaa neljättä sukupolvea kauppiaita suvussaan ja hänen veljellään sekä isällään on rautakaupat Etelä-Pohjanmaalla.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 1.9.2020

K-Rauta lanseeraa suomalaisten suunnittelijoiden uniikin kuvatapettimalliston yksinoikeudella

Kolme eturivin suomalaista suunnittelijaa – Kreetta Järvenpää, Kaisa Kartela ja Heidi Valkola – on suunnitellut uuden kuvatapettimalliston yksinoikeudella K-Raudalle. Kuvatapeteilla on Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki muistuttamassa suomalaisen työn merkityksestä ja siitä, että tuotteet on suunniteltu Suomessa.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 1.7.2020

Näin onnistut ulkomaalauksessa – K-Raudan vinkit

Kesäinen auringonpaiste on ihanaa, mutta hellepäivät fiksu maalari viettää suosiolla rannalla. Paras aika ulkomaalaukselle on pilvipouta. Taivaanrannan tarkkailun lisäksi ulkomaalauksessa suunnittelu on valttia: suojaukset ja pohjatyöt kannattaa tehdä ennen maalauspäiviä. Myös maalauksen etenemisjärjestys kannattaa suunnitella huolella. K-Raudan asiantuntija kertoo vinkit onnistuneeseen ulkomaalaukseen.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 25.6.2020

Näin Suomi remontoi koronakevään aikana – K-Raudan data kertoo mitä kodeissa ja pihoilla rakennettiin

Koronasta johtuneet rajoitustoimet aiheuttivat Suomessa remontti- ja piharakentamisen buumin. K-Rauta on Suomen suurin rautakauppaketju ja kertoo nyt mitä suomalaisissa pihoissa ja puutarhoissa tehtiin poikkeuksellisen kevään aikana. Suomalaiset rakensivat erityisesti terasseja ja istuttivat hyötykasveja. Hittituotteiksi nousivat ulkoporeammeet ja paljut.

Lue lisää

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 20.5.2020

Parveke valmiiksi kesään

Valittaessa kasveja parvekkeelle kannattaa huomioida parvekkeen valo- ja lämpöolosuhteet, jotta kasvit kestävät hyvin. Parveke tuo luonnon lähelle ja tarjoaa lepopaikan, johon saa rakennettua viihtyisyyttä tuoleilla ja muilla kalusteilla. Myös hyötykasvien viljely onnistuu parvekkeella pieniin tiloihin suunnitelluissa kasvihuoneissa tai vesiviljelylaatikoissa. K-Raudan asiantuntijat antavat vinkkejä parvekekasvien valintaan ja parvekkeen hyödyntämiseen.

Lue lisää

K-RAUDAN TIEDOTE 30.4.2020

K-Rauta yhteistyökumppaneineen kampanjoi suomalaisen työn puolesta

K-ryhmä ja Suomalaisen Työn Liitto yhdistivät voimansa kannustaakseen kuluttajia suosimaan entistä vahvemmin tuotteita, jotka työllistävät suomalaisia ja pitävät kotimaan talouden pyörät pyörimässä. K-Rauta on mukana kampanjassa tavoitteenaan varmistaa, että Suomi menestyy myös tulevaisuudessa.

Lue lisää