K-Rauta-hero-banner

Takuu ja virhevastuu K-Raudan verkkokaupassa

Vastaamme myymiemme tuotteiden mahdollisista virheistä kuluttajansuojalain mukaisen virhevastuun mukaisesti. Virhevastuu kattaa mahdolliset tuotteessa ilmenevät kuluttajasuojalain tarkoittamat virheet, kuten materiaali- ja valmistusvirhe. Virhevastuu ei kata kuitenkaan esimerkiksi tuotteen normaalia kulumista tai virheellisestä käytöstä johtuvaa rikkoontumista.

Joillekin myymillemme tuotteille on erikseen määritelty takuu. Takuu on valmistajan tai myyjän tarjoama vapaaehtoinen lisäetu, joka tarjoaa yksityisasiakkaalle virhevastuuta paremmat oikeudet. Verkkokauppaostoksissa tilausvahvistus toimii sekä kuittina että mahdollisena takuutodistuksena. Myymälöistä tehdyissä ostoksissa kuitti toimii takuutodistuksena. Tämän lisäksi myymälässä tehtäviin ostoksiin voi lisäksi tulostua takuukuitti. Huomioithan, että tuotteiden takuu sekä kattavuus voi vaihdella tuotekohtaisesti.

Mikäli huomaat tuotteessa virheen tai epäilet valmistusvirhettä, olethan yhteydessä myyntipisteeseen, josta tuote on ostettu.

Tuote ostettu verkkokaupasta

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun

Verkkokaupan palautuslomakkeen löydät täältä.

Tuote ostettu myymälästä

Ota yhteyttä myymälään.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin täällä.

Lue lisää verkkokaupan tilaus ja toimitusehdoista täältä.