K-Rauta-hero-banner

Palvelut K-Raudasta

Meiltä saat kaikki kodin remontit ja asennustyöt ammattilaisten tekemänä luotettavasti ja nopeasti!

Ennakkokeräys

Onko aikataulusi kiireinen tai haluatko säästää aikaa varsinaisen projektin toteuttamiseen? Tee tilaus ennakkoon, niin keräämme tavarat sinulle valmiiksi. Voit noutaa tuotteet omasta K-Raudastasi sinulle sopivan aikataulun mukaan.

Lue lisää

Kuljetuspalvelu

Huolehdimme, että saat tavarat ovellesi tai työmaallesi sovittuna ajankohtana. Kuljetushinnat vaihtelevat kaupoittain - kysy hintaa ja toimitusaikataulua lähimmästä K-Raudasta.

Lue lisää

Peräkärryn vuokraus

Loppuiko tila tai haluatko autosi pysyvän siistinä ja puhtaana? Vuokraa K-Raudasta peräkärry ostostesi kuljettamiseen. Kysy lisää peräkärryn vuokraamisesta lähimmästä K-Raudastasi.

Lue lisää

Suunnittelupalvelu

Myyjiemme neuvot ja vinkit helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja tuotteiden valintaa. Kun käytät ammattilaista apuna suunnittelussa, varmistut materiaalien yhteensopivuudesta ja toimivuudesta. Kysy lisää lähimmästä myymälästäsi!

Lue lisää

Rahoituspalvelu

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-Raudan Rahoituspalvelulla! Hae rahoitusta kätevästi verkosta aina 20 000 € asti ilman takaajia tai vakuuksia. Kokeile lainalaskuria vaikka heti – pienelläkin kuukausierällä saat ihmeitä aikaan.

Lue lisää

Remonttimestari

Koulutettu Remonttimestari on oiva apu kun haluat remontoida kotisi. Remonttimestari toimii remontin projektipäällikkönä ja pitää puolestasi yhteyttä urakoitsijoihin. Tutustu palveluun ja varaa maksuton kartoitusaika.

Lue lisää

Asennuspalvelu

Keskity nauttimaan uudesta ostoksestasi ja anna meidän asentaa se puolestasi. Olemme paketoineet sinulle muutaman helpon asennuskokonaisuuden, jotka voit kätevästi ostaa tuotteen yhteydessä.

Lue lisää

Kokoamispalvelu

Haluamme, että sinä voit tehdä ostoksesi helposti ja pääset nauttimaan uusista tuotteistasi vaivatta, joten meiltä saat tuotteet myös valmiiksi koottuna.

Lue lisää

Remonttineuvonta

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Voit kysyä mitä tahansa remonttiin liittyvää: materiaalien tai työvälineiden valinnasta, parhaista käytännöistä, kosteusvaurioiden ehkäisemisestä ja kodin eri tilojen remontoinnista.

Lue lisää

Viherpiha-myymälät

Viherpiha-myymälästä löydät K-Raudan normaalivalikoiman lisäksi hyötykasvit, kukat ja tarvikkeet kasvien hoitoon.

Lue lisää

Puutarhaneuvonta

K-Raudan maksuttomasta puutarhaneuvonnasta voit kysyä alan asiantuntijoilta mitä vain pihahommiin liittyvää.

Lue lisää

Maalikauppa: hanki maalit K-Raudasta!

K-Raudasta löydät maalit ja maalaustarvikkeet kaikkien maalausprojektien toteutukseen. Valikoimistamme löydät ulkomaalit ja sisämaalit suosituimmilta merkeiltä kuten Tikkurila ja Teknos.

Lue lisää

K-Rauta on puutavaraliike

Hanki meiltä puutavara ja sahatavara jokaiseen tarpeeseen! K-Raudasta löydät laadukasta puutavaraa nopeasti ja edullisesti rakentamiseen ja remontointiin.

Lue lisää

Polttopuuta K-Raudasta

Tarvitsetko polttopuuta? K-Raudasta saat kätevästi ja edullisesti polttopuut, koivuklapit ja takkapuut, sekä briketit ja pelletit.

Lue lisää

K-Rauta toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Lue lisää

Tule K-Raudan kanta-asiakkaaksi

Lue lisää