Palvelut sujuvaan remonttiin

Kysyimme yli 3000:lta remonttia tekevältä suomalaiselta, millaiset palvelut helpottaisivat heidän remonttiaan. Vastausten pohjalta syntyi K-Raudan Parempi Remppa -palvelukokonaisuus: olit sitten pienen tai suuren rempan äärellä, meiltä saat palvelut sujuvaan remonttiin, kuten kätevät kuljetus- ja asennuspalvelut sekä remonttijätteen kierrätyksen.

palvelut-ikonit-krauta-ak-parempi-remppa

Liity remonttiasiakkaaksi ja hyödynnä etusi

Liity nyt

Varaa aika remontin suunnitteluun

Ajanvaraukseen

K-Raudan remonttiasiakkaaksi liittymällä saat myös palveluetuja, kuten remonttineuvontaa puhelimitse sekä ilmaisen lainaperäkärryn oston yhteydessä.

Tutustu alla K-Raudan Parempi Remppa -palvelukokonaisuuteen ja valitse sinulle sopivat palvelut helpottamaan remonttiasi. Jos suunnittelet remonttia, varaa aika tai jätä yhteydenottopyyntö myyjällemme K-Rautaan, suunnitellaan yhdessä.

NEUVONTAA JA APUA SUUNNITTELUUN

Remonttineuvonta

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Kysy mitä vain remontoinnista kokeneilta asiantuntijoilta. Tarjoamme neuvontaa kaikille sähköisen lomakkeen kautta. Liittymällä K-Raudan remonttiasiakkaaksi saat neuvontaa myös puhelimitse.

Lue lisää

Suunnittelupalvelu

Tarvitsetko apua laminaattien, laattojen, maalien tai tapettien valinnassa? Hyödynnä maksutonta suunnittelupalvelua lähimmässä K-Raudassa. Myyjämme auttavat sinua valitsemaan projektiisi tai remonttiisi parhaiten sopivat materiaalit ja toimivimmat ratkaisut.

Lue lisää

Puutarhaneuvonta

K-Raudan maksuttomasta puutarhaneuvonnasta voit kysyä alan asiantuntijoilta mitä vain pihahommiin liittyvää.

Lue lisää

HELPOMPIA HANKINTOJA

Ajanvaraus

Varaa ilmainen palveluaika asiantuntijalle, joka opastaa ja neuvoo sinua eteenpäin projektissasi.

Lue lisää

Asioi nopeammin

Tee tilaus ennakkoon, niin keräämme tavarat sinulle valmiiksi. Nouda tilaamasi tuotteet myymälästä ilman toimituskuluja. Liittymällä K-Raudan remonttiasiakkaaksi saat keräyksen kaupan varastotuotteista kolmessa tunnissa.

Lue lisää

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa K-Raudasta peräkärry ostostesi kuljettamiseen. Kysy lisää peräkärryn vuokraamisesta lähimmästä K-Raudastasi. Liittymällä K-Raudan remonttiasiakkaaksi saat ilmaisen lainaperäkärryn oston yhteydessä kolmeksi tunniksi.

Lue lisää

Kuljetuspalvelu

Huolehdimme, että saat tavarat ovellesi tai työmaallesi sovittuna ajankohtana. Kuljetushinnat vaihtelevat kaupoittain - kysy hintaa ja toimitusaikataulua lähimmästä K-Raudasta.

Lue lisää

Remppatili

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-Raudan Remppatilillä! K-Raudan Remppatili on edullinen rahoitusratkaisu isompiin yksittäisiin hankintoihin tai remontointiprojekteihin.

Lue lisää

Ostohistoria

Unohda paperiset kuitit: näet tiedot k-rauta.fi-verkkokaupassa tekemistäsi ostoksista kirjautuessasi sisään K-tunnuksellasi. Digitaalisesta kuittiarkistosta näet oman ostohistoriasi ja takuutiedot niiden ostojen osalta, joissa olet tunnistautunut Plussa-kortin avulla.

Lue lisää

APUKÄSIÄ TOTEUTUKSEEN

Asennuspalvelu

Keskity nauttimaan uudesta ostoksestasi ja anna meidän asentaa se puolestasi. Olemme paketoineet sinulle muutaman helpon asennuskokonaisuuden, jotka voit kätevästi ostaa tuotteen yhteydessä.

Lue lisää

Kokoamispalvelu

Haluamme, että sinä voit tehdä ostoksesi helposti ja pääset nauttimaan uusista tuotteistasi vaivatta, joten meiltä saat tuotteet myös valmiiksi koottuna.

Lue lisää

Suunnittelijapalvelu

Hyödynnä suunnittelijapalveluamme! Autamme sinua visualisoimaan vaikkapa unelmien keittiön, kylpyhuoneen, saunan tai muun tilan parhaiten sopivilla materiaaleilla ja toimivilla ratkaisuilla. Ajanvarauksesta näet myymälät, joissa palvelu on tarjolla.

Lue lisää

Remonttimestari

Koulutettu Remonttimestari on oiva apu, kun haluat remontoida kotisi. Remonttimestari toimii remontin projektipäällikkönä ja pitää puolestasi yhteyttä urakoitsijoihin. Tutustu palveluun ja varaa maksuton kartoitusaika.

Lue lisää

Vinkit tekijöistä

Kysy myymälästä vinkkejä paikkakunnan osaajista, kun tarvitset tekijää remontillesi.

Lue lisää

Remonttijätteen kierrätys

Katso selkeät ohjeet remonttijätteen lajitteluun ja kierrätykseen. Lisäksi suurimmilla paikkakunnilla saat kauttamme jätteiden keräämiseen ja lajitteluun tarkoitettuja suursäkkejä ja lavoja, sekä niille poiskuljetuksen.

Lue lisää

SUUNNITTELUOHJELMAT VERKKOKAUPASSA

Terassilaskuri

Terassilaskurin avulla voit helposti suunnitella ja arvioida erilaisten terassivaihtoehtojen materiaalit, määrän ja hinnat. Laskurilla voit myös helposti tallentaa suunnitelmasi ja palata siihen myöhemmin.

Lue lisää

Pintamateriaalien materiaalilaskuri

Olet sitten valitsemassa lattiaa, tapettia tai laattaa, jokaisen tuotteen yhteydestä löytyy laskuri, jolla lasket helposti tarvittavan materiaalin määrän.

Maalien sävytyspalvelu

Tiesitkö? Voit tilata verkkokaupasta tai myymälästä maalit sävytettynä haluamaasi sävyyn. Valitse sävy tuotteen sivulla ostaessasi tuotetta. Nouda maali kätevästi lähimmästä K-Raudastasi, ja pääset heti hommiin!

Lue lisää

KATSO MYÖS NÄMÄ

Viherpiha-myymälät

Viherpiha-myymälästä löydät K-Raudan normaalivalikoiman lisäksi hyötykasvit, kukat ja tarvikkeet kasvien hoitoon.

Lue lisää

K-Rauta on puutavaraliike

Hanki meiltä puutavara ja sahatavara jokaiseen tarpeeseen! K-Raudasta löydät laadukasta puutavaraa nopeasti ja edullisesti rakentamiseen ja remontointiin.

Lue lisää

Polttopuuta K-Raudasta

Tarvitsetko polttopuuta? K-Raudasta saat kätevästi ja edullisesti polttopuut, koivuklapit ja takkapuut, sekä briketit ja pelletit.

Lue lisää

Maalikauppa: hanki maalit K-Raudasta!

K-Raudasta löydät maalit ja maalaustarvikkeet kaikkien maalausprojektien toteutukseen. Valikoimistamme löydät ulkomaalit ja sisämaalit suosituimmilta merkeiltä kuten Tikkurila ja Teknos.

Lue lisää

K-Rauta on Suomen suurin grillikauppa

K-Raudasta löydät juuri sopivan grillin, olitpa sitten grillaamassa terassilla, pihalla tai parvekkeella. Tutustu K-Raudan valtavaan grillivalikoimaan ja löydä paras grilli juuri sinulle.

Lue lisää

Nyt on hyvä aika saada aikaan

Liity remonttiasiakkaaksi ja hyödynnä etusi

Liity nyt

Ideat ja ohjeet pintaremonttioppaasta

Hommiin nyt