K-Rauta-hero-banner

Palvelut K-Raudasta

Meiltä saat kaikki kodin remontit ja asennustyöt ammattilaisten tekemänä luotettavasti ja nopeasti!

Ennakkokeräys

Onko aikataulusi kiireinen tai haluatko säästää aikaa varsinaisen projektin toteuttamiseen? Tee tilaus ennakkoon, niin keräämme tavarat sinulle valmiiksi. Voit noutaa tuotteet omasta K-Raudastasi sinulle sopivan aikataulun mukaan.

Lue lisää

Kuljetuspalvelu

Huolehdimme, että saat tavarat ovellesi tai työmaallesi sovittuna ajankohtana. Kuljetushinnat vaihtelevat kaupoittain - kysy hintaa ja toimitusaikataulua lähimmästä K-Raudasta.

Lue lisää

Peräkärryn vuokraus

Loppuiko tila tai haluatko autosi pysyvän siistinä ja puhtaana? Vuokraa K-Raudasta peräkärry ostostesi kuljettamiseen. Kysy lisää peräkärryn vuokraamisesta lähimmästä K-Raudastasi.

Lue lisää

Suunnittelupalvelu

Myyjiemme neuvot ja vinkit helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja tuotteiden valintaa. Kun käytät ammattilaista apuna suunnittelussa, varmistut materiaalien yhteensopivuudesta ja toimivuudesta. Kysy lisää lähimmästä myymälästäsi!

Lue lisää

Rahoituspalvelu

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-Raudan Rahoituspalvelulla! Hae rahoitusta kätevästi verkosta aina 20 000 € asti ilman takaajia tai vakuuksia. Kokeile lainalaskuria vaikka heti – pienelläkin kuukausierällä saat ihmeitä aikaan.

Lue lisää

Remonttimestari

Koulutettu Remonttimestari on oiva apu kun haluat remontoida kotisi. Remonttimestari toimii remontin projektipäällikkönä ja pitää puolestasi yhteyttä urakoitsijoihin. Tutustu palveluun ja varaa maksuton kartoitusaika.

Lue lisää

Puutarhaneuvonta

K-Raudan maksuttomasta puutarhaneuvonnasta voit kysyä alan asiantuntijoilta mitä vain pihahommiin liittyvää.

Lue lisää

Kokoamispalvelu

Haluamme, että sinä voit tehdä ostoksesi helposti ja pääset nauttimaan uusista tuotteistasi vaivatta, joten meiltä saat tuotteet myös valmiiksi koottuna.

Lue lisää

Remonttineuvonta

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Voit kysyä mitä tahansa remonttiin liittyvää: materiaalien tai työvälineiden valinnasta, parhaista käytännöistä, kosteusvaurioiden ehkäisemisestä ja kodin eri tilojen remontoinnista.

Lue lisää

Viherpiha-myymälät

Viherpiha-myymälästä löydät K-Raudan normaalivalikoiman lisäksi hyötykasvit, kukat ja tarvikkeet kasvien hoitoon.

Lue lisää

k-rauta-toimii-koronaviruksen-leviamisen-estamiseksi-piirroskuva

K-Rauta toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Saat ostokset suoraan kotiin tai työmaalle tai voit noutaa valmiiksi kerätyt tuotteet myymälästä. Voit sopia noudosta tai kuljetuksesta K-Rauta-myymälän kanssa tai tilata tuotteet verkkokaupasta. Muistathan, että K-Rauta-myymälästä saat kotiinkuljetuksen monille sellaisillekin tuotteille, joita ei voi tilata verkkokaupasta kotiin kuljetettuna. Ole siis yhteydessä: Huolehdimme, että saat isommatkin ostoksesi suoraan kotiin tai työmaalle sovittuna ajankohtana.

Katso lisää aiheesta