K-Rauta-hero-banner

Kuljetuspalvelu

Saat ostokset suoraan kotiin tai työmaalle. Voit sopia kuljetuksesta K-Rauta-myymälän kanssa tai tilata tuotteet verkkokaupasta. Muistathan, että K-Rauta-myymälästä saat kotiinkuljetuksen monille sellaisillekin tuotteille, joita ei voi tilata verkkokaupasta kotiin kuljetettuna. Ole siis yhteydessä: Huolehdimme, että saat isommatkin ostoksesi suoraan kotiin tai työmaalle sovittuna ajankohtana. Jos et halua asioida myymälässä juuri nyt, voit myös noutaa valmiiksi kerätyt tuotteet myymälästä.

Jos ostat K-Rauta-myymälästä:

  • Sovi kotiinkuljetus oman K-Rautasi kanssa. Kysy hintaa ja toimitusaikataulua lähimmästä K-Raudasta. Kuljetushinnat vaihtelevat myymälöittäin.
  • Jos haluat itse kuljettaa ostokset kotiin, voit vuokrata meiltä peräkärryn.
  • Tilaustuotteet toimitetaan sinulle kotiin, työmaalle tai voit noutaa ne itse myymälästä. Myymälänoudoissa tuotteet kerätään sinulle valmiiksi, joten säästät aikaa sekä vaivaa ja voit itse keskittyä olennaiseen. Saat noutoilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestitse.

Jos tilaat verkkokaupastamme, voit valita toimituksen näistä vaihtoehdoista:

  • Nouto myymälästä. Tilauksesi kerätään valmiiksi noudettavaksi valitsemaasi K-Rautaan. Maksuton palvelumme on valittavissa aina, kun tuote on saatavana myymälässä. Saat noutoilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestitse.
  • Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista tai Postin palvelupisteestä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostiisi ja Postin mobiilisovellukseen, jos sinulla on se käytössä.
  • Postin kotiinkuljetus alle 35 kg painaville ostoksille ilmoittamaasi osoitteeseen. Sinuun ollaan yhteydessä toimitusajankohdan sopimiseksi.
  • Postin ExpressRahdin kotiinkuljetus painaville ja suurille (yli 35 kg) ostoksille ilmoittamaasi osoitteeseen. Sinuun ollaan yhteydessä toimitusajankohdan sopimiseksi.
  • Kaukokiidon kotiinkuljetus ilmoittamaasi osoitteeseen tehdään lähetyksen edellyttämällä kalustolla lähimpään mahdolliseen purkupaikkaan.

Katso lisää toimitusajankohdista ja hinnoista

Oletko ammattilainen?

Kaikista K-Raudoista löydät myös yritysasiakkaillemme tarkoitetut palvelut: K-Rauta PRO -myyjän, kuljetuspalvelun, keräyspalvelun, tarjouslaskennan, laskutuksen työmaakohtaisesti tai koontilaskuna sekä yritysasiakasvalikoiman. Katso lisää ja tutustu myös kauppakohtaisiin ammattilaisten palveluihin.