K-Rauta-hero-banner

Kuljetuspalvelu

Päivitetty 04.11.2021

Me kuljetamme ostoksesi suoraan kotiin tai työmaalle! Sovi kuljetuksesta K-Rauta-myymälän kanssa. Tutustu myös verkkokaupan toimitusvaihtoehtoihin.

K-Raudan kuljetuspalvelu

Ostaessasi tuotteet myymälästä voit saada ne kuljetuspalvelun avulla kätevästi ja nopeasti kotiin tai työmaalle. Me kuljetamme myös suuret ja painavat tuotteet perille. Kysy hintaa ja toimitusaikataulua lähimmästä K-Raudasta. Kuljetushinnat vaihtelevat myymälöittäin.

Tiesithän, että K-Raudan kuljetuspalvelu on myös valittavissa verkkokaupassa. Saat suuremmatkin rakennustarvikkeet nopeasti ja luotettavasti kotipihaan tai tontille – jopa päivässä. Me olemme sinuun tarvittaessa yhteydessä tarkemman toimitusajankohdan sopimiseksi. Kuljetuksen hinta ja kuljetusalue vaihtelevat myymälöittäin. Voit tarkistaa kuljetuksen hinnan verkkokaupassa tuotesivulta sekä ostoskorista. Voit myös kysyä hintaa ja toimitusaikataulua lähimmästä K-Raudasta.

Toimitustavat verkkokaupasta tilattaessa:

  • Nouto myymälästä 0€. Tilauksesi kerätään valmiiksi noudettavaksi valitsemaasi K-Rautaan. Maksuton palvelumme on valittavissa aina, kun tuote on saatavana myymälässä. Saat noutoilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestitse.

  • Nouto DB Schenkerin noutopisteestä. Toimitus valitsemaasi noutopisteeseen 2-4 arkipäivää. Saat noutoilmoituksen sekä tarvittavat ohjeet, kun tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä.

  • Nouto DB Schenkerin pakettiautomaatista. Toimitus valitsemaasi pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivää. Saat noutoilmoituksen sekä tarvittavat ohjeet, kun tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi pakettiautomaatista.

  • Nouto Matkahuollon noutopisteestä. Toimitus valitsemaasi noutopisteeseen 2-4 arkipäivää. Saat noutoilmoituksen sekä tarvittavat ohjeet, kun tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä.

  • Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista. Toimitus valitsemaasi pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivää. Saat noutoilmoituksen sekä tarvittavat ohjeet, kun tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi pakettiautomaatista.

  • Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista tai Postin palvelupisteestä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostiisi ja Postin mobiilisovellukseen, jos sinulla on se käytössä.

  • Postin kotiinkuljetus alle 35 kg painaville ostoksille ilmoittamaasi osoitteeseen. Sinuun ollaan yhteydessä toimitusajankohdan sopimiseksi.

  • Postin ExpressRahdin kotiinkuljetus painaville ja suurille (yli 35 kg) ostoksille ilmoittamaasi osoitteeseen. Sinuun ollaan yhteydessä toimitusajankohdan sopimiseksi.

  • Kaukokiidon kotiinkuljetus ilmoittamaasi osoitteeseen tehdään lähetyksen edellyttämällä kalustolla lähimpään mahdolliseen purkupaikkaan.

  • K-Raudan kuljetuspalvelulla saat suuremmatkin rakennustarvikkeet nopeasti ja luotettavasti kotipihaan tai tontille – jopa päivässä.

Lue lisää toimitusajankohdista ja hinnoista

Oletko ammattilainen?

Kaikista K-Raudoista löydät myös yritysasiakkaillemme tarkoitetut palvelut: K-Rauta PRO -myyjän, kuljetuspalvelun, keräyspalvelun, tarjouslaskennan, laskutuksen työmaakohtaisesti tai koontilaskuna sekä yritysasiakasvalikoiman. Katso lisää ja tutustu myös kauppakohtaisiin ammattilaisten palveluihin.