K-Rauta-hero-banner

TIETOA K-RAUDASTA

Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin.

Tarjoamme rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen tuotteet ja palvelut asiantuntevalla asiakaspalvelulla. K-Rauta on Suomen markkinajohtaja yli 120 kaupan verkostolla Tammisaaresta Ivaloon.

Suomen jokaisen paikallisen K-Raudan toiminnasta vastaavat K-kauppias-yrittäjät. K-kauppias varmistaa, että paikalliset asiakkaat saavat paikallisiin tarpeisiin sopivat tuotteet ja palvelut sekä erinomaista asiakaspalvelua.

K-Raudassa kuluttaja- ja yritysasiakkaita palvellaan omien tarpeidensa mukaisesti, josta yhtenä esimerkkinä ainoastaan yritysasiakkaille suunnattu Pro Center –osasto omine palveluineen. Lue lisää siitä kuinka palvelemme yritysasiakkaita.

K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kauppa

K-Rauta on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka vähittäismyynti on noin 16 miljardia euroa. K-ryhmä on Pohjois-Euroopan johtavia kaupan alan toimijoita ja se työllistää noin 45 000 henkeä.

K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimiala tarjoaa rautakaupan ja teknisen kaupan tuotteiden lisäksi kattavat monikanavaiset palvelut rakentamiseen, remontoimiseen ja talotekniikkaan niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille.

Alan asiakkaitamme palvelevat K-Rauta, Onninen, K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelu, Byggmakker ja K-Bygg.

Yhdessä K-kauppiaiden kanssa toimiala työllistää kansainvälisesti noin 10 000 alan ammattilaista. Toimialan liikevaihto oli 4 193 miljoonaa euroa vuonna 2023. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa.

K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan toimiala on Pohjois-Euroopan johtava alan toimija. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan strategisena päämääränä on entistä vahvempi asema rakentamisen ja talotekniikan kaupassa Pohjois-Euroopassa.

www.kesko.fi

Töihin K-Rautaan

Löydät K-Raudan virallisen logon erilaisia versioita ja kuvia K-Raudasta Keskon aineistopankista.

Käyttäjäsopimus

Tietosuojaseloste