K-Rauta-hero-banner

Tule töihin K-Rautaan

K-Raudan kesätyöpaikat ovat nyt auki. Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin ja tule kesätöihin K-Rautaan

kesatyo-2022-artikkeli

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä huolehdit omalta osaltasi siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Raudassa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Haluatko tutustua K-Raudan kesätöihin ja entisten kesätyöntekijöiden tarinoihin tarkemmin? Käy lukemassa lisää meidän kesätyösivultamme.

Kaikki K-Raudan kesätyöpaikat löytyvät täältä

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä niin kokeneille ammattilaisille kuin vasta-alkajillekin.

toihin-k-rautaan-k-rauta-artikkeli-fiilis-2

Uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Siksi emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan myös rohkeasti töihin tarttuvia, kaupan alasta aidosti innostuneita tekijöitä kasvamaan myynnin ammattilaisiksi kanssamme. Me K-Raudassa haluamme, että onnistut ja kehityt työssäsi. Kokeneet myyjät, esimiehet ja kauppias auttavat sinut pääsemään nopeasti työhön käsiksi. Yhdessä rakennamme asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen.

toihin-k-rautaan-k-rauta-artikkeli-fiilis-1

Monia erilaisia työtehtäviä erilaisille tekijöille

Meillä voit työskennellä esimerkiksi myyjänä, kaupan logistiikan tehtävissä, yritysmyyjänä tai osaston esimiehenä. Kesä on meillä sesonkiaikaa, jolloin monissa kaupoissa on tarjolla kausityöntekijän paikkoja. Kesätöissä opit kokeneemmilta työkavereilta ja saat arvokasta työkokemusta.

Tutustu kaikkiin K-Raudan ja K-ryhmän avoimiin työpaikkoihin

Katso K-Raudan ja K-ryhmän avoimet työtehtävät tästä

Kysy avoimia tehtäviä myös suoraan K-Rauta-myymälöistä.

toihin-k-rautaan-k-rauta-artikkeli-fiilis-3

Oletko kiinnostunut kauppiasurasta?

Kauppa on K-Raudan sydän ja meitä K-ryhmäläisiä yhdistää aito innostus kauppaa ja sen kehittämistä kohtaan. K-Rauta-kauppiaana johdat oman kauppasi yritystoimintaa itsenäisesti Keskon tukemana. Etsimme säännöllisesti uusia K-Rauta-kauppiaita. Hyvä keino hankkia kannuksia ja kokemusta rautakaupasta on myös työskentely K-Raudassa.

Katso lisätietoa K-Rauta-kauppiaan valmennusohjelmasta ja urasta.