K-Rauta-hero-banner

Peräkärryn vuokraus

Päivitetty 08.03.2022

Loppuiko tila tai haluatko autosi pysyvän siistinä ja puhtaana? Vuokraa peräkärry K-Raudasta ostostesi kuljettamiseen.

Vuokraamalla peräkärryn kuljetat ostoksesi helposti ja nopeasti kotiisi. Valikoimastamme löytyy peräkärryjä erilaisiin tarpeisiin. Vuokraa peräkärry K-Raudasta. Peräkärry palautetaan samaan myymälään, josta se on vuokrattu. Peräkärryjä vuokraa lähes jokainen K-Rauta. Esimerkiksi peräkärryjä vuokraavia K-Rautoja löydät alueilta pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku, Jyväskylä ja Oulu. Katso alueesi lähin peräkärryä vuokraava K-Rauta ja vuokraa peräkärry.

Kysy lisää peräkärryn vuokraamisesta lähimmästä K-Raudasta.

Mikäli et halua kuljettaa ostoksia peräkärryllä, voit kysyä K-Raudan kuljetuspalvelua avuksesi. Lue lisää kuljetuspalvelusta.

Osta oma peräkärry

Omalla peräkärryllä kuljetukset hoituvat aina omien aikataulujesi mukaan. Valikoimassamme on laadukkaita peräkärryjä tunnetuilta valmistajilta ja meiltä löydät myös hyödylliset lisävarusteet, kuten kuomut ja kuormaliinat kuorman kiinnittämiseksi tai lehtikorin syksyn lehtien kuljettamiseen. Peräkärrylukko suojaa varkailta. Meiltä saat myös varaosat peräkärryihin.

Tutustu peräkärryjen valikoimaan

Oletko ammattilainen?

Kaikista K-Raudoista löydät myös yritysasiakkaillemme tarkoitetut palvelut: K-Rauta PRO -myyjän, kuljetuspalvelun, keräyspalvelun, tarjouslaskennan, laskutuksen työmaakohtaisesti tai koontilaskuna sekä yritysasiakasvalikoiman. Katso lisää ja tutustu myös kauppakohtaisiin ammattilaisten palveluihin.