K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Pintaremonttiopas

Päivitetty 26.05.2023

K-Raudan Pintaremonttiopas kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kodin pintojen remontoimisesta ja uusimmista pintamateriaaleista: maaleista, laatoista, lattiamateriaaleista, tapeteista ja puusisustamisesta. Tutustu oppaaseen ja toteuta kanssamme unelmiesi pinnat!

Pintaremontti – inspiraatiota ja konkreettisia työohjeita

Pintaremonttioppaamme antaa kattavan kuvan kodin pintaremontista: miten isot ja pienet projektit kannattaa suunnitella, miten työt etenevät vaihe vaiheelta, uskallatko itse ryhtyä tekijäksi vai olisiko parempi palkata ammattilainen avuksi? Saat myös roppakaupalla inspiraatiota haaveiluun – ja ennen muuta eväitä siihen, että pystyt tekemään haaveistasi totta. Lue ja innostu! Mikäli olet remontoimassa, niin liity maksutta K-Raudan remonttiasiakkaaksi ja saat heti käyttöösi palveluedut sekä voit voittaa 500 euroa rempparahaa!

Maalien mahdollisuudet ovat rajattomat

Niillä onnistut loihtimaan hetkessä kotiisi aivan uudenlaisen ilmeen – ja vieläpä edullisesti. Löydät pintaremonttioppaastamme asiantuntijoiden ohjeet sopivan maalin valintaan ja työohjeet erilaisten pintojen maalaukseen, mutta myös ihanaa inspiraatiota. Kerromme esimerkiksi, millaisella väripaletilla kopioit moderniin kotiin 1950- tai 1970-luvun trendikkään tunnelman.

Inspiroidu & ideoi!

Menneiden vuosikymmenten trendivärit – poimi maalisävyt kotiisi

Tutustu

Tee sisämaalaus helposti asiantuntijan vinkeillä

Tutustu

Suosittelemme: 

Lattiat – nosta lattiapinta päärooliin

Uusi lattia muuttaa kodin ilmettä kertaheitolla. Vaikka lattia kannattaa valita kestämään aikaa, sen valinnassa voi ammentaa inspiraatiota myös uusimmista sisustustrendeistä. Nyt oman kodin tai vapaa-ajan asunnon tunnelmaan parhaiten sopivan lattian valitseminen on hauskempaa kuin koskaan, sillä tyylikkäitä ja kestäviä vaihtoehtoja löytyy jokaisen makuun ja kaikille kukkaroille.

Inspiroidu & ideoi!

Nosta lattia päärooliin – 5 kuuminta lattiatrendiä

Tutustu

Parketti, laminaatti, vinyyli, laatta – näin valitset oikean lattian

Tutustu

Suosittelemme: 

Laatat – yhtä aikaa käytännölliset ja hienostuneet

Laatta on paitsi käytännöllinen, parhaimmillaan myös näyttävä materiaali kodin pinnoille. Se on tutuin pesutiloissa ja keittiöissä, mutta mikään ei estä valitsemasta laattaa vaikkapa olohuoneen lattiaan. Löydät Pintaremonttioppaastamme hyvät vinkit hienostuneiden laattapintojen luomiseen, kekseliäitä ladontaideoita sekä selkeät ohjeet muun muassa laattojen valintaan ja saumaukseen.

Inspiroidu & ideoi!

Luo hienostunut ilme laatoilla – 7 ylellistä ideaa

Tutustu

Laattojen ladonta – 5 helppoa ja kekseliästä ladontaa

Tutustu

Suosittelemme: 

Tapetit – kaikki mitä sinun pitää tietää

Tässä ihan kaikki, mitä sinun pitää tietää tapetoinnista ennen kuin ryhdyt hommiin. Kerromme, miten valitset tapetin, miten lasket menekin, millaisia pohjatöitä tapetointi vaatii ja miten kohdistat kuviot. Entä millaisia ovat uusimmat tapettitrendit? Kokosimme ne iloksesi ja valintaasi helpottamaan. Anna ideoiden lentää!

Inspiroidu & ideoi!

Tapettitrendit 2023: luonnonläheisyyttä, reilusti väriä, muraaleja

Tutustu

Tapetointiohjeet – näin onnistut

Tutustu

Suunnittele & toteuta

Van Gogh -tapettimallisto puhkesi kukkaan

Tutustu

Valitse sopivin tapettilaatu

Tutustu

Suosittelemme: 

Tapetointisetti PROF

Tapetointisetti PROF

27,95 € / pkt

ToimitettavissaToimitettavissa, alkaen 2 työpäivää
MyymäläsaatavuusKatso saatavuus myymälöissäMyymäläsaatavuus

Puusisustus – trendikkäämpi kuin koskaan

Puu on lämmin, kotoisa ja tyylikäs materiaali, joka on tehnyt uutta tuloaan suomalaiseen sisustukseen jo jonkin aikaa. Puisten sisustusmateriaalien valikoima on laajentunut, ja etenkin rimat, paneelit ja erilaiset listaratkaisut ovat nyt trendikkäitä. Kerromme, miten jalkalistat vaikuttavat huoneen ilmeeseen – entä millaisia tunnelmia sisustuspaneeleiden pintakäsittelyllä voi saada aikaan? Mikä parasta, jopa yli 95 % K-Raudan myymästä puutavarasta on kotimaista.

Inspiroidu & ideoi!

Panelointi ja puusisustus tuovat upean ilmeen: Katso ideat!

Tutustu

Puusisustus ja puusisustaminen: 7 parasta ideaa

Tutustu

Suosittelemme: 

Selaa sisustuksen esitteitä

Selaa

Varaa aika myymälän asiantuntijalle

Varaa tästä
K-Rauta-hero-banner

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin