K-Rauta-hero-banner

300 erilaista lattiaa

Suunnitteletko lattiaremonttia? K-Raudasta löydät 300 erilaista lattiaa, jotka toimitamme 1-4 päivässä myymälään. Tutustu, ihastu ja valitse omasi!

K-Rauta-hero-banner

Kestävä ja kaunis laminaatti

Laminaatti on suosittu valinta, ja sen asentaminen onnistuu helposti, jopa vanhan lattiamateriaalin päälle. Valitse suosikkisi monipuolisesta valikoimastamme - meiltä löydät vaihtoehdon juuri omaan kotiisi!

Laminaatti on helppo hoitaa ja pitää puhtaana. Se on myös edullinen ja kestävä. Puupohjainen lattia on kätevä asentaa, ja kuosivaihtoehtoja on runsaasti. Skandinaaviseen makuun sopivassa Cello-laminaattivalikoimassa on perinteisiä puukuoseja ja modernimpia laattakuvioita. Lue ohje laminaatin asennukseen. Katso myös, miten asennat laminaatin vanhan lattiamateriaalin päälle.

Näin asennat laminaatin

Katso ohje

Laminaatti vanhan lattiamateriaalin päälle

Katso ohje
K-Rauta-hero-banner

Aito ja mukava parketti

Aidosta puusta valmistettu parketti on kaunis, ekologinen ja ajaton lattiamateriaali. Oikein hoidettuna se on myös pitkäikäinen: pinnan voi tarvittaessa hioa ja pintakäsitellä. K-Raudan valikoimasta löydät markkinoiden johtavia brändejä, kuten Cello, Parla, Kährs, Karelia ja Tarket.

Parketti on tyylikäs valinta, joka kestää aikaa oikein hoidettuna. K-Raudan laajasta valikoimasta löytyy parketteja erilaisilla pintakäsittelyillä: valitsetko sinä harjatun pinnan jossa puun rakenne ja syyt tuntuvat, vai haluatko sileämmän, mattalakatun pinnan? Elämän jäljet näkyvät puupinnassa helposti, mutta parketin voi hioa ja pintakäsitellä. Katso ohje parketin asentamiseen, ja tutustu kotimaisiin Parla Deko -parketteihin!

Näin asennat parketin

Katso ohje

Kotimaiset Parla Deko parketit vain K-Raudasta

Tutustu
K-Rauta-hero-banner

Hiljainen ja lämmin vinyylilankku

Vinyylilankku näyttää oikealta puulta ja antaa kotiin luonnollisen ilmeen. Se on loistava vaihtoehto kotiin, jossa lattialta vaaditaan kestävyyttä ja ääntä vaimentavia ominaisuuksia. Se on myös helppo asentaa. Kosteudensietokykynsä ansiosta vinyylilankku soveltuu myös keittiöön ja eteiseen.

Vinyylilattia on oikea valinta silloin, kun haluat helposti asennettavan lattian, joka kestää kovaa kulutusta sekä vaimentaa ääntä. Lattia tuntuu jalan alla miellyttävän lämpimältä eikä kopise tai ole liukas. Kuvioinnissa on paljon valinnanvaraa perinteisistä lankkukuoseista näyttäviin kivi-imitaatioihin. Katso ohje vinyylilankun asentamiseen, ja lue lisää vinyylilankun ominaisuuksista!

Näin asennat vinyylilankun

Katso ohje

Vinyylilankulla helppohoitoinen ja kestävä lattia

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Näyttävä ja kestävä laattalattia

Laattalattia on kestävä - se sietää kosteutta ja iskuja. Valikoimastamme löydät uusimmat laattatrendit, kuten muodikkaat kivilaatat, marokkolaistyyliset laatat tai puujäljitelmälaatat, mutta myös selkeät ja ajattomat vaihtoehdot.

Laatat ovat erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset jalan alle puulattiaa kestävämmän vaihtoehdon. Laattalattia sietää kosteutta ja kestää iskuja. Hyviä ominaisuuksia ovat myös paloturvallisuus, ympäristöystävällisyys ja haalistumattomuus. Erilaiset ladontamallit antavat paljon mahdollisuuksia. Voit vaikuttaa lattian ulkonäköön laattakuosien lisäksi myös esimerkiksi saumojen koon avulla. Katso vinkit laatan valintaan ja 6 kekseliästä ladontaa!

Vinkit laatan valintaan

Lue lisää

Laattojen ladonta - 6 kekseliästä ladontaa

Katso ideat
K-Rauta-hero-banner

Huoleton ja ekologinen hybridilattia

Hybridilattia yhdistää laminaatin puupohjaisuuden ja vinyylilankun vedenkestävyyden. Sen vuoksi materiaali sopii kodin kuivien tilojen lisäksi myös eteiseen ja keittiöön. Lattia on kulutusta kestävä ja helppohoitoinen.

Hybridilattia yhdistää laminaatin puupohjaisuuden ja vinyylilankun vedenkestävyyden. Sen vuoksi materiaali sopii kodin kuivien tilojen lisäksi myös eteiseen ja keittiöön. Lattia on kulutusta kestävä ja helppohoitoinen, joten se on oiva valinta lapsi- tai lemmikkiperheeseen. Sen asentaminen on myös helppoa. Lue lisää ja katso ohje, miten hybridilattia asennetaan.

K-Rauta-hero-banner

Kaunis ja pehmeä korkkilattia

Korkkilattia yhdistää lattioiden parhaita ominaisuuksia niin tyylin kuin mukavuudenkin osalta. Valikoimastamme löydät vinyylikorkkilattiat, joista rakennat itsellesi laadukkaan kokonaisuuden.

Jos tarvitset lattialtasi mukavuutta ja ekologisuutta, on vinyylikorkki oiva valinta! Vinyylikorkki vaimentaa selän ja nivelten rasitusta. Se vaimentaa myös tehokkaasti ääntä, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti esimerkiksi kerrostalokäyttöön. Vinyylikorkki valmistetaan uusiutuvasta kaarnasta, jonka päällä on kulutusta kestävä vinyylipinta. Lue vinyylikorkin ja parketin vertailu.

K-Rauta-hero-banner

Paras lopputulos kunnon tarvikkeilla

Meiltä löydät myös laadukkaat alusmateriaalit, jalkalistat ja asennustarvikkeet! Tutustu laajaan valikoimaan, ja laita lattiaremontti käyntiin!

Remonttineuvonta auttaa!

Kysy Remonttineuvonnasta

Anna meidän asentaa uusi lattiasi

Lue lisää

Lattia kotiinkuljetettuna

Lue lisää

Nouda valmiiksi kerätyt tuotteet myymälästä

Lue lisää