K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Valitse kotimainen parketti: Tutustu Parla Deko -parketteihin

Päivitetty 30.09.2021

Parlan uudet Deko-parketit ovat kauniita, kestäviä, turvallisia ja aina Suomessa valmistettuja. Tutustu upeaan Parla Deko -parkettimallistoon ja valitse kotiisi laadukas kotimainen parkettilattia.

Parla Deko -parketti on aitoa luonnonpuuta kauneimmillaan. Kaikki Parla Deko -parketit ovat aina Suomessa valmistettu, joten voit olla varma, että hankkimasi parketti on kotimaista laatutyötä. Kaikki Parla Deko -parketit ovat Avainlippu-tuotteita ja ne ovat saatavilla vain K-Raudoista.

parla-deko-parketti-k-rauta-artikkeli-Parketti-Parla-Deko-Freda-mattalakka

Parlan Deko -parketti on suomalaisille suunniteltu

Parla Deko -parkettien sävyjen kehittämisessä on otettu huomioon suomalaisten ajankohtaiset sisustusmieltymykset sekä sävymaailma. Deko-parkettien uudet sävyt ovat saatavissa sekä 3-säleisinä että 1-säleisinä. Sävyparit mahdollistavat sen, että pystyt säilyttämään yhtenäisen sävymaailman läpi koko asunnon.

parla-deko-parketti-k-rauta-artikkeli-Parketti-1-ja-3-saleinen

Parla Deko -parketti toimitetaan nopeasti ja luotettavasti

Deko-parkettien huippuominaisuuksien lisäksi ne ovat erinomainen valinta, kun haluat laadukkaan uuden lattian kotiisi nopeasti. Deko-parketit toimitetaan suoraan tehtaan varastolta Mikkelistä joustavasti juuri sinulle sopivalla tavalla. Halutessasi saat siis Deko-parketit vaikka suoraan kotiovellesi jopa 1-2 päivässä, kun tilaat lattian K-Raudan myymälästä.

parla-deko-parketti-k-rauta-artikkeli-Parketti-Parla-Deko-Tammi-Mansion-1-sauvainen-5G

Deko-parketeissa kaunis pintakäsittely

Deko-parkettimalliston pintakäsittelynä on kaunis silkinhimmeä mattalakka. Lisäksi 1-säleisessä Marais Grey -parketissa on uutuuspintakäsittelynä upea öljyvahattu pinta (UV-kovetettu).

parla-deko-parketti-k-rauta-artikkeli-Parketti-Parla-Deko-Marais-Grey-1s-oljyvahattu-harjattu-viistetty

Deko-parkettien asennus on nopeaa

Deko-parkettien uusi 5G-lukkopontti tekee uuden lattian asentamisesta todella nopeaa ja helppoa jokaiselle. 5G-lukkopontin ansiosta sinun ei tarvitse olla ammattilainen asentaaksesi uuden lattian nopeasti itse. Katso 5G-lukkopontin asennusohjeet täältä.

Kaikissa Deko-parketeissa on antibakteerinen käsittely

Kaikkiin Parla Deko -parketteihin tehdään antibakteerinen käsittely. Antibakteerisiksi käsitellyt tuotteet on testattu antibakteeristen pintojen tutkimiseen keskittyneessä tutkimuslaboratoriossa Englannissa. Vaikka Parlan tuotteet ovat bakteereja torjuvia, antibakteerisella lisäkäsittelyllä tuo ominaisuus saadaan pysyvämmäksi. Antibakteerinen pinta on tehokkaasti bakteereja eliminoiva ja jo kahden tunnin kuluessa bakteerit ovat 99,8 %:sti poistuneet lattian pinnasta.

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin: Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-uusi-artikkeli

Tilaa uutiskirje