K-Rauta-hero-banner

Asennuspalvelu

Päivitetty 04.11.2021

Keskity nauttimaan uudesta ostoksestasi ja anna meidän asentaa se puolestasi.

Olemme paketoineet sinulle muutaman helpon asennuskokonaisuuden, jotka voit kätevästi ostaa tuotteen yhteydessä niin myymälässä kuin verkkokaupassa. Osta kätevästi esimerkiksi wc-istuimen, hanan, sähkökiukaan, suihkuseinän tai -nurkan tai ilmalämpöpumpun asennus!

Osta asennuspalvelu kätevästi verkosta

Nyt voit ostaa ilmalämpöpumpun, wc-istuimen, sähkökiukaan, hanan, suihkuseinän- tai nurkan asennuksen kätevästi myös verkkokaupan kautta! Koulutettu asentajamme tuo tuotteen kotiisi, asentaa sen paikalleen ja opastaa käytössä. Asennuspalvelun voit ostaa verkosta vain yhdessä asennettavan tuotteen kanssa. Muista varmistaa, että valittu tuote soveltuu asennuskohteeseen. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme myymälässä.

Asentaja ottaa yhteyttä 1–2 arkipäivän sisällä tilauksesta sopiakseen asennusajankohdan. Ruuhkaisina aikoina asennusajankohtaa saattaa joutua odottamaan pidempään.

Asennuspalvelua tarjolla seuraavissa tuoteryhmissä

Asennettuna myös paljon muuta

Toki K-Raudan asennuspalvelun kautta hoituvat paikalleen mm. ikkunat, ovet, kodinkoneet, altaat, uunit sekä paljon muuta. Meiltä saat myös vaikka kokonaisen kylpyhuone- tai keittiöremontin tai lämmitysjärjestelmän asennettuna – kaikki yhdellä sopimuksella - luotettavasti ja ammattitaidolla.

Kiinteät kustannukset tuovat varmuutta ja helpottavat päätöksen tekoa. Meillä asennussisältö kuuluu osana tarjoukseen. Aikataulu pitää, kun ammattilaiset hoitavat homman.

Haluatko ostamasi tuotteet valmiiksi koottuna? Tutustu kokoamispalveluun!

K-Raudan rahoituksella saat korotonta maksuaikaa. Remontista saat myös kotitalousvähennyksen.

Kysy lisää asennuspalvelusta lähimmästä K-Raudasta.