K-Rauta-hero-banner

Remppatili: isommat hankinnat kuukausimaksulla

Päivitetty 17.10.2023

Remppatili mittatilauksena. Isommatkin hankinnat toteutuvat pienellä kuukausimaksulla. K-Raudan Remppatili on edullinen rahoitusratkaisu isompiin yksittäisiin hankintoihin tai remontointiprojekteihin.

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-Raudan Remppatilillä! Remppatili on mainio maksutapa kaikkiin K-Raudassa tekemiisi ostoksiin -myös pienempiin kertaostoihin. Voisiko maksaminen olla enää helpompaa?

Hae rahoitusta kätevästi verkosta aina 20 000 € asti ilman takaajia, vakuuksia tai avausmaksua. Kokeile lainalaskuria vaikka heti – pienelläkin kuukausierällä saat ihmeitä aikaan.

Remppatili on käytettävissäsi jatkuvana tililuottona, eli voit asioida vaikka joka päivä ja saat laskun kerran kuussa ostoistasi ja mikä parasta – saat ostoillesi aina vähintään 30 pv korotonta maksuaikaa. Voit helposti määritellä itsellesi sopivan maksuajan ja kuukausierän kilpailukykyisin lainaehdoin. Voit maksaa isommissakin erissä tai vaikka koko luoton kerralla pois. Tiliäsi voit seurata ja hallinnoida kätevästi sähköisessä palvelussa osoitteessa rahoitus.op.fi. Remppatili-rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

Tililuotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 euron luotolle on 11,80 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,450 % 10/23) ja laskutuspalkkio 6 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 7 287,59 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85,00 euron samansuuruisena eränä kuukauden välein. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Hae Remppatili kätevästi verkosta

K-Raudan Remppatiliä on helppo käyttää:

Kerro, että maksat Remppatilillä ja näytä henkilöllisyystodistuksesi. Ostokset menevät tilillesi ja saat laskun kahden viikon kuluttua. Laskun eräpäivä on kuukauden kuluttua ensimmäisestä ostoksesta. Avauksen jälkeen tarjoamme ensimmäisestä ostoksesta 6 kk korotonta maksuaikaa.

Tiesitkö? Voit antaa käyttöoikeuden tiliin perheenjäsenellesi tai vaikka remonttimiehelle.

Tarkemmat tiedot luotostasi löydät OP rahoituksen verkkopalvelusta.

OP: yhteystiedot henkilöasiakkaille: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/asiakaspalvelu/ota-yhteytta

Hae Remppatili kätevästi verkosta

Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi

parempi-remppa-cta

Pohditko mistä aloittaisit remontin? Aloita tästä. Tarjoamme palvelut sujuvampaan remonttiin. Tutustu ja liity veloituksetta K-Raudan remonttiasiakkaaksi.

Lue lisää