K-Rauta-hero-banner

Remppatili: isommat hankinnat kuukausimaksulla

Remppatili mittatilauksena. Isommatkin hankinnat toteutuvat pienellä kuukausimaksulla. K-Raudan Remppatili on edullinen rahoitusratkaisu isompiin yksittäisiin hankintoihin tai remontointiprojekteihin.

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-Raudan Remppatilillä! Remppatili on mainio maksutapa kaikkiin K-Raudassa tekemiisi ostoksiin -myös pienempiin kertaostoihin. Voisiko maksaminen olla enää helpompaa?

Hae rahoitusta kätevästi verkosta aina 20 000 € asti ilman takaajia, vakuuksia tai avausmaksua. Kokeile lainalaskuria vaikka heti – pienelläkin kuukausierällä saat ihmeitä aikaan.

Remppatili on käytettävissäsi jatkuvana tililuottona, eli voit asioida vaikka joka päivä ja saat laskun kerran kuussa ostoistasi ja mikä parasta – saat ostoillesi aina vähintään 30 pv korotonta maksuaikaa. Voit helposti määritellä itsellesi sopivan maksuajan ja kuukausierän kilpailukykyisin lainaehdoin. Voit maksaa isommissakin erissä tai vaikka koko luoton kerralla pois. Tiliäsi voit seurata ja hallinnoida kätevästi sähköisessä palvelussa osoitteessa rahoitus.op.fi.

Sinun ei tarvitse ottaa erillistä lainaa, vaan pienellä kuukausimaksulla toteutat suuretkin hankinnat. K-Raudan Remppatilillä voit maksaa kaikissa K-Raudoissa. Remppatili-rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj. Tilisi tapahtumia voit seurata helposti rahoitus.op.fi -sivuilla.

Hae Remppatili kätevästi verkosta

K-Raudan Remppatiliä on helppo käyttää:

Kerro, että maksat Remppatilillä ja näytä henkilöllisyystodistuksesi. Ostokset menevät tilillesi ja saat ensimmäisen laskun kahden viikon kuluttua. Laskun eräpäivä on kuukauden kuluttua ensimmäisestä ostoksesta

Tiesitkö? Voit antaa käyttöoikeuden tiliin perheenjäsenellesi tai vaikka remonttimiehelle. Vakituisen asuntosi rakennus- ja peruskorjaushankintoihin liittyvistä koroista voi hakea verovähennyksiä. Säilytä K-Raudan lähete tai kuitti verottajaa varten.

Tarkemmat tiedot luotostasi löydät OP rahoituksen verkkopalvelusta.

Hae Remppatili kätevästi verkosta

*) Tililuotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 euron luotolle on 9,31%, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 prosenttiyksikköä (7,70 % 9/22) ja laskutuspalkkio 6 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 604,30 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 euron minimimaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 78 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi

parempi-remppa-cta

Pohditko mistä aloittaisit remontin? Aloita tästä. Tarjoamme palvelut sujuvampaan remonttiin. Tutustu ja liity veloituksetta K-Raudan remonttiasiakkaaksi.

Lue lisää