K-Rauta-hero-banner

Remppatili: isommat hankinnat kuukausimaksulla

Päivitetty 03.11.2022

Remppatili mittatilauksena. Isommatkin hankinnat toteutuvat pienellä kuukausimaksulla. K-Raudan Remppatili on edullinen rahoitusratkaisu isompiin yksittäisiin hankintoihin tai remontointiprojekteihin.

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-Raudan Remppatilillä! Remppatili on mainio maksutapa kaikkiin K-Raudassa tekemiisi ostoksiin -myös pienempiin kertaostoihin. Voisiko maksaminen olla enää helpompaa?

Hae rahoitusta kätevästi verkosta aina 20 000 € asti ilman takaajia, vakuuksia tai avausmaksua. Kokeile lainalaskuria vaikka heti – pienelläkin kuukausierällä saat ihmeitä aikaan.

Remppatili on käytettävissäsi jatkuvana tililuottona, eli voit asioida vaikka joka päivä ja saat laskun kerran kuussa ostoistasi ja mikä parasta – saat ostoillesi aina vähintään 30 pv korotonta maksuaikaa. Voit helposti määritellä itsellesi sopivan maksuajan ja kuukausierän kilpailukykyisin lainaehdoin. Voit maksaa isommissakin erissä tai vaikka koko luoton kerralla pois. Tiliäsi voit seurata ja hallinnoida kätevästi sähköisessä palvelussa osoitteessa rahoitus.op.fi.

Sinun ei tarvitse ottaa erillistä lainaa, vaan pienellä kuukausimaksulla toteutat suuretkin hankinnat. K-Raudan Remppatilillä voit maksaa kaikissa K-Raudoissa. Remppatili-rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj. Tilisi tapahtumia voit seurata helposti rahoitus.op.fi -sivuilla.

Tililuotto on jatkuvakäyttöinen luotto. Esim. 5000 euron luoton kuukausierä 85 €, kun KSL:n mukaisesti laskettava luoton todellinen vuosikorko on 10,44 % (1.11.2022). Luottoaika 82 kk. Kokonaisluottohinta on 6 895,93,96 €, johon sisältyy käteishinnan rahoituskorko (8,450 %) 1 403,93 €. Tilinhoitopalkkio 6,00 €/kk sisältyy kuukausierään, yhteensä 492,00 €. 1. lasku erääntyy 1 kk:n kuluttua, luotto on koroton ensimmäiset 6 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Hae Remppatili kätevästi verkosta

K-Raudan Remppatiliä on helppo käyttää:

Kerro, että maksat Remppatilillä ja näytä henkilöllisyystodistuksesi. Ostokset menevät tilillesi ja saat laskun kahden viikon kuluttua. Laskun eräpäivä on kuukauden kuluttua ensimmäisestä ostoksesta. Avauksen jälkeen tarjoamme ensimmäisestä ostoksesta 6 kk korotonta maksuaikaa.

Tiesitkö? Voit antaa käyttöoikeuden tiliin perheenjäsenellesi tai vaikka remonttimiehelle. Vakituisen asuntosi rakennus- ja peruskorjaushankintoihin liittyvistä koroista voi hakea verovähennyksiä. Säilytä K-Raudan lähete tai kuitti verottajaa varten.

Tarkemmat tiedot luotostasi löydät OP rahoituksen verkkopalvelusta.

Hae Remppatili kätevästi verkosta

Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi

parempi-remppa-cta

Pohditko mistä aloittaisit remontin? Aloita tästä. Tarjoamme palvelut sujuvampaan remonttiin. Tutustu ja liity veloituksetta K-Raudan remonttiasiakkaaksi.

Lue lisää