K-Rauta-hero-banner

Black Week K-Raudassa

Black Week -kampanja K-Raudassa. Pysy kuulolla ja tilaa uutiskirje, niin kuulet vuoden 2024 kampanjasta ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje.

Black Friday eli Black Week K-Raudassa tulossa 2024

Black Fridayta eli Black Week -kampanjaa vietetään myös tulevaisuudessa 2024 K-Raudan verkkokaupassa sekä myymälöissä ympäri Suomen! Tulevat tarjoukset voit hyödyntää joko verkkokaupassa tai lähimmässä K-Rauta myymälässä. Tilaa K-Raudan uutiskirje ja pysyt ajan tasalla ajankohtaisista teemoista sekä saat tiedon tarjouksista aina ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje.

Black Friday ja Black Week 2024 -tarjoukset ja alennukset:

Black Fridayta ja Black Week -kampanjaa tullaan vietämään K-Raudan verkkokaupassa sekä myymälöissä ympäri Suomen myös vuonna 2024. K-Raudasta tulet löytämään tuolloin paljon uskomattomia tarjouksia ja alennuksia!

Verkkokauppa ja myymälät mukana koko kampanjan ajan

Verkkokauppa on varma valinta kellon ympäri, kun etsit parhaimpia tarjouksia tai ale-tuotteita. Kaikki Black Week -kampanjan tarjoukset ovat myös hyödynnettävissä K-Raudan myymälöissä kautta maan.

Hyödynnä kaikki loistavat tarjoukset joko verkkokaupassa tai lähimmässä K-Raudan myymälässä. Löydät kaikki Black Week 2024 ale- sekä tarjoustuotteemme tulemme lisäämään tarjoukset-sivulle eli tänne ja tämän sivun loppuosaan!

Black Friday vai Musta perjantai?

Black Friday on Yhdysvalloista Suomeen levinnyt tapahtuma, jota vietetään marraskuun neljännen torstain jälkeisenä perjantaina. Black Fridayta pidetään nykyään myös joulusesongin avauspäivänä. Vuonna 2024 Black Friday on kalenterissa 29.11.2024. Tämän jälkeisenä maanantaina 2.12.2024 vietetään Cyber Mondayta.

Nimitys Black Friday juontaa juurensa Philadelphiaan ja 1900-luvun puoliväliin. Tuolloin kiitospäivän jälkeistä päivää alettiin kutsua mustaksi johtuen vilkkaasta liikenteestä.

Suomessa Black Fridaysta on käytetty myös nimitystä Musta perjantai, mutta valtaosa suomalaisista on omaksunut Black Fridayn osaksi puhekieltä.

Katso myös

Asuntomessut-hero-mob-Lohja

Inspiraatiota ja ohjeita remontointiin

Lue lisää ja tutustu
tulisijat-h-m

Tilaa K-Raudan uutiskirje

Lue lisää ja tilaa
valaisinten-valikoima-HERO-MOBILE

Ajankohtaiset kampanjat

Lue lisää ja tutustu