K-Rauta-hero-banner

Black Friday K-Raudassa 24.11.-7.12.2021

Black Fridayta vietetään K-Raudan verkkokaupassa sekä myymälöissä ympäri Suomen! Tarjoukset ovat voimassa keskiviikosta 24.11. aina 7.12. saakka. Hyödynnä nämä loistavat tarjoukset joko verkkokaupassa tai lähimmässä K-Raudan myymälässä.

Black Friday 2021 -tarjoukset ja alennukset:

Black Fridayta vietetään K-Raudan verkkokaupassa sekä myymälöissä ympäri Suomen. K-Raudasta löydät paljon uskomattomia tarjouksia ja alennuksia! K-Raudan Black Friday 2021 alkaa jo keskiviikkona 24.11.2021 ja päättyy vasta tiistaina 7.12.2021 ! Katso kaikki tarjoukset ja alennukset!

Verkkokauppa ja myymälät mukana koko viikonlopun

Verkkokauppa on varma valinta kellon ympäri, kun etsit parhaimpia tarjouksia tai ale-tuotteita. Kaikki Black Fridayn tarjoukset ovat myös hyödynnettävissä K-Raudan myymälöissä kautta maan.

Hyödynnä kaikki loistavat tarjoukset joko verkkokaupassa tai lähimmässä K-Raudan myymälässä. Löydät kaikki Black Friday 2021 ale- sekä tarjoustuotteemme täältä.

Black Friday vai Musta perjantai?

Black Friday on Yhdysvalloista Suomeen levinnyt tapahtuma, jota vietetään marraskuun neljännen torstain jälkeisenä perjantaina. Black Fridayta pidetään nykyään myös joulusesongin avauspäivänä.

Nimitys Black Friday juontaa juurensa Philadelphiaan ja 1900-luvun puoliväliin. Tuolloin kiitospäivän jälkeistä päivää alettiin kutsua mustaksi johtuen vilkkaasta liikenteestä.

Suomessa Black Fridaysta on käytetty myös nimitystä Musta perjantai, mutta valtaosa suomalaisista on omaksunut Black Fridayn osaksi puhekieltä.

K-Rauta-hero-banner

Paras joulu on itse tehty

Kaikki joulukotiin K-Raudasta. Katso parhaat lahjavinkit ja rakenna kotiisi unelmien joulu.