K-Rauta-hero-banner

Maksaminen K-Raudan verkkokaupassa

Maksaminen

Onko tuote tarjouksessa tietyssä K-Raudassa?

Myymäläkohtaisen hinnan näet, kun klikkaat tuotekortilla kohtaa "Myymäläsaatavuus". Voit hakea avautuvasta valikosta haluamaasi myymälää ja näet millä hinnalla tuote on kyseisessä myymälässä myynnissä.

Miksi hinta on eri verkkokaupassa kuin myymälässä?

Myymälät päättävät itse hinnat, ja niissä voi olla eroja toisiin myymälöihin sekä verkkokauppaan. Ostaessasi tuotteen verkkokaupasta myymälänoutona maksat tuotteesta verkkokaupan tuotesivulla näkyvän hinnan.

Kuinka jätän tarjouspyynnön kaupalle?

Tarjouspyyntö on mahdollista jättää myymälälle tämän sivun kautta: https://asiakaspalaute.kesko.fi/palaute/index.html#/krauta

Maksuvaihtoehdot

Verkkokaupassamme ovat käytössä seuraavat maksutavat:

Luotto- ja pankkikortit:

Visa, MasterCard, Maestro

Pankkien verkkopankkipalvelut:

Aktia, Ålandsbanken, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, Osuuspankki (OP), POP pankki, Säästöpankki, S-Pankki, Oma Säästöpankki

Mobiilimaksaminen:

MobilePay

Lasku- ja erämaksu:

Walley lasku, Walley tililuotto

Voinko maksaa tilauksen laskulla verkkokaupassa? Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 14 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä. Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000€ ostoksiin.

Osissa maksaen tasoitusta talouteen – kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta useammalle kuukaudelle

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Walleyn kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: k-rauta.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 16,95 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty k-rauta.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 25,8 %, luottokustannusten yhteismäärä 368 €, maksettava kokonaismäärä 1 368 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa saat apua Walleyn asiakaspalvelusta:

walley.fi/asiakaspalvelu/

09 3158 9947

[email protected]

my.walley.fi

Palautusten ja peruutusten käsittely

Kun palautat tai peruutat ostoksesi palautus- tai peruutusaikojen puitteissa kauppiaan antamien ohjeiden mukaisesti, tieto palautuksestasi välittyy Walleylle automaattisesti. Jos palautat hyväksytysti osan ostamistasi tuotteista, voit vähentää palautuksen euromäärän jo saamasi laskun loppusummasta. Osissa maksamisen tapauksessa palautuksesi suuruinen summa vähennetään automaattisesti luoton kokonaissummasta, mikä ilmenee seuraavalla saamallasi laskulla.

Jos olet jo ehtinyt maksaa laskun, mutta palautat tuotteen, kirjaudu sivulle my.walley.fi ja lisää tilinumerosi takaisinmaksua varten. (Kirjaudu sisään -> Tunnistaudu -> Profiilisi -> Käsittele pankkitiliä -> Takaisinmaksu -> Liitä pankkitili)

Luottopäätös

Maksutavan käyttö edellyttää luottopäätöksen tekemistä ja tätä varten sinulta pyydetään henkilötietojasi. Tiedot välitetään tietoturvallisella SLL-/TLS-suojatulla yhteydellä. Luotonmyöntäjä Norion Bank AB, Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija varmistaa henkilö- ja osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietosi Bisnode Finland Oy:n luottotietorekisteristä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa muun ohella myös mahdollinen historiasi Walleyn asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä sen syytä Walleyn asiakaspalvelusta. Huomaathan, että omaehtoinen luottokielto tai salatut osoitetiedot voivat johtaa kielteiseen luottopäätökseen. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu kauppiaan asiakastietorekisteriin.

Tietosuojatiedot

Käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi muun muassa maksutapaa koskevan luottohakemuksen käsittelyä, luottopäätöksen tekemistä, asiakassuhteen hoitamista ja asiakaspalvelua varten. Tietojen rekisterinpitäjänä on Norion Bank AB, Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija. Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä luottohakemuksesi. Pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen estää hakemuksen käsittelyn. Lisätiedot omien tietojen tarkistamisesta ja muista oikeuksistasi sekä henkilötietojen käsittelystä ja automaattisesta päätöksenteosta ovat saatavilla osoitteessa https://www.walley.fi/tietosuojasta/

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Norion Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.walley.fi Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä: Yleiset lasku-, tililuotto- ja erämaksuehdot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Alennukset ja lahjakortit

Lahjakortit

Verkkokaupassamme ei toistaiseksi voi maksaa lahjakortilla eikä lahjakortteja voi ostaa verkkokaupasta. Jos haluat ostaa K-Raudan lahjakortin, otathan yhteyttä lähimpään K-Rauta-myymälään.

Alennuskoodit

Verkkokaupassamme käytetään kampanjakohtaisesti alennuskoodeja, jotka voit niiden voimassaoloaikojen sisällä hyödyntää verkkokaupastamme tekemiisi ostoksiin. Saat koodin käyttöösi, kun syötät sen ostoskorista löytyvään ”Onko sinulla alennuskoodi?” -kenttään ennen ostosten maksamista.