K-Rauta-hero-banner

Polttopuuta K-Raudasta

Päivitetty 11.03.2022

Tarvitsetko polttopuuta? K-Raudasta saat kätevästi ja edullisesti polttopuut, koivuklapit ja takkapuut, sekä briketit ja pelletit.

Kysy polttopuun hinta ja hae polttopuut kätevästi lähimmästä K-Raudasta. Esimerkiksi polttopuuta myyviä K-Rautoja löydät alueilta pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku, Jyväskylä ja Oulu. Lisäksi voit kysyä polttopuita myös muista myymälöistämme. Hyödynnä kuljetuspalvelu: sovi polttopuun kuljetuksesta kotiin tai mökille. Muista myös, että voit kuljettaa polttopuut kotiisi tai mökille peräkärryllä, jonka voit ostaa tai vuokrata K-Raudasta. Tutustu peräkärryjen valikoimaan ja lue lisää peräkärryn vuokrauksesta.

Ota yhteyttä lähimpään K-Rautaan

Perinteisillä polttopuilla lämpiää sauna ja takka

Valmiit polttopuut helpottavat arkea. Niillä sytytät näppärästi takkaan tulet tunnelmaa luomaan tai puulämmitteisen saunan, jonne voit pitkän päivän jälkeen mennä rentoutumaan. Polttopuiden hinnan ja saatavuuden voit tarkistaa lähimmästä K-Raudastasi.

K-Raudasta myös pelletit lämmittämiseen

Lämpiääkö takkasi pelleteillä? Pelletit ovat ekologinen polttoaine, joka syntyy sahateollisuuden sivutuotteista. Pelleteillä lämmittäminen on tehokasta ja puhdasta. Pelletit voit ostaa verkkokaupasta tai hakea lähimmästä myymälästäsi. Katso lähin myymäläsi ja tutustu pellettien valikoimaan.

Polttopuuta ja pellettejä