K-Rauta-hero-banner

Suunnittelupalvelu

Tarvitsetko apua laminaattien, laattojen, maalin tai tapettien valinnassa? Suunnittelupalvelu auttaa!

Myyjiemme neuvot ja vinkit helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja tuotteiden valintaa. Kun käytät ammattilaista apuna suunnittelussa, varmistut materiaalien yhteensopivuudesta ja toimivuudesta.

Piipahda kauppaan ja kysy rohkeasti apua myyjältä. Osassa K-Rauta-myymälöitä voit sopia ajan suunnittelijan kanssa, esimerkiksi keittiön suunnitteluun. Varaa aika myymälään suunnittelijalle ja varmista henkilökohtainen palveluaika. Ajanvarauksesta näet myymälät, joissa palvelu on tarjolla.

Näin etenet suunnittelijamme kanssa:

  • Varaa aika K-Raudan suunnittelupalveluun. Ensimmäisessä tapaamisessa tehdään tarvekartoitus ja sovitaan suunnittelun teosta, suunnitelman tekoon liittyvistä kustannuksista sekä tarpeeseen parhaiten soveltuvasta suunnitelman toteutustavasta. Voit varautua ensimmäiseen tapaamiseen tarkemmilla mitoilla, jolloin suunnittelussa päästään nopeammin liikkeelle.

  • Kun suunnittelutarpeen kartoitus ja kustannukset ovat selvillä, sovitaan ajankohdasta, jolloin suunnitelma on valmis.

  • Joissakin K-Raudoissa on mahdollista, että suunnittelija toteuttaa sovitut vaihtoehdot 3D-ohjelmalla. Niitä on helppo vertailla ja tässä vaiheessa muutosten tekeminen sujuu kätevästi.

  • Tutustuttuasi suunnitelmiin päätät itse, toteutetaanko suunnitelma sellaisenaan, mitä materiaaleja valitset ja haluatko myös asennuksen.

Oletko ammattilainen?

Kaikista K-Raudoista löydät myös yritysasiakkaillemme tarkoitetut palvelut: K-Rauta PRO -myyjän, kuljetuspalvelun, keräyspalvelun, tarjouslaskennan, laskutuksen työmaakohtaisesti tai koontilaskuna sekä yritysasiakasvalikoiman. Katso lisää ja tutustu myös kauppakohtaisiin ammattilaisten palveluihin.