K-Rauta-hero-banner

Maalikauppa: hanki maalit K-Raudasta!

Päivitetty 15.03.2022

K-Raudasta löydät maalit ja maalaustarvikkeet kaikkien maalausprojektien toteutukseen. Valikoimistamme löydät ulkomaalit ja sisämaalit suosituimmilta merkeiltä kuten Tikkurila ja Teknos.

Hae tuotteet niin sisätilojen seinien ja katon maalaukseen, kuin koko talon maalaamiseen sokkelista kattoon. Asiantuntevan palvelumme avulla saavutat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Maaleja myyvät K-Raudat löydät alueilta pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku, Jyväskylä ja Oulu. Lisäksi voit tarkistaa lähimmän myymäläsi yhteystiedot ja kysyä suoraan myymälästä tietyn maalin saatavuutta. Ota yhteys lähimpään K-Rautaan.

Sävytettynä verkkokaupasta

Tiesitkö? Voit tilata verkkokaupasta maalit sävytettynä haluamaasi sävyyn. Valitse sävy tuotteen sivulla ostaessasi tuotetta. Nouda maali kätevästi lähimmästä K-Raudastasi, ja pääset heti hommiin!

Siirry maaliostoksille

Maalaamisella helposti uutta ilmettä

Seinäpintojen maalaamisella saa nopeasti uutta ilmettä kotiin. Meiltä K-Raudasta saat vinkit ja ohjeet maalaamiseen. Maalin valinta voi tuottaa ongelmia, mutta ei hätää. Tikkurilan maaleista voit tilata värimallin ja kokeilla sävyä sen oikeassa ympäristössä. Lisäksi voit valita maalisävyjä K-Raudan sävyoppaan avulla. Lue vinkit maalaamiseen, kääri hihat ja ryhdy toimeen.