CELLO

SIVUMARKIISI CELLO SCREEN 3X1,5M HARMAA

Tuotenumero: 501462057

EAN: 6438313157403

Cello-sivumarkiisi on käytännöllinen, kevyt ja helppohoitoinen näkö- ja aurinkosuoja puutarhaan tai terassille. Sivumarkiisi voidaan kiinnittää joko seinään tai lattiaan. Cello-sivumarkiisissa on alumiinirunko ja harmaa, säänkestäväksi...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

  • Tilaustuote

    Tilattavissa päävarastosta kaikkiin kauppoihin - aloita valitsemalla kauppa alta

Cello-sivumarkiisi on käytännöllinen, kevyt ja helppohoitoinen näkö- ja aurinkosuoja puutarhaan tai terassille. Sivumarkiisi voidaan kiinnittää joko seinään tai lattiaan.

Cello-sivumarkiisissa on alumiinirunko ja harmaa, säänkestäväksi PU-pinnoitettu kangas. Markiisin toisella sivulla on lattiatolppakiinnitys. Pakkaus sisältää kiinnitystarvikkeet. Sivumarkiisin voi vetää auki tarvittaessa ja piilottaa päätytolpan sisään, kun näkösuojaa ei tarvita. Markiisi mahtuu varastoitaessa pieneen tilaan.

• alumiinirunko
• säänkestäväksi pinnoitettu harmaa kangas
• avattava

Hoito-ohjeet:
Puhdistus vedellä (ei painepesurilla) tai mietoa saippuavettä ja pehmeää kangasta/sientä käyttäen. Vältä puhdistusta syövyttävillä aineilla. Tuotteen säilyttämistä sisätiloissa talven aikana suositellaan. Anna kankaan kuivua kunnolla ennen säilytystä. Jos jätät markiisin ulos talven ajaksi, suojaa se lumelta.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 8,3 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 155.0 x 19.0 x 12.0 cm
Käyttövalmiin tuotteen mitat 3 x 1,5 m