GROHE

SUIHKUJÄRJESTELMÄ GROHE JOY 27298001

Tuotenumero: 501386551

EAN: 4005176982330

GROHE Joy -suihkujärjestelmä on yhdistelmä modernia muotoilua ja toiminnallista huippuosaamista. Ylellinen 180 mm kattolautanen ja 100 mm käsisuihku. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

GROHE Joy -suihkujärjestelmä on yhdistelmä modernia muotoilua ja toiminnallista huippuosaamista. Ylellinen 180 mm kattolautanen ja 100 mm käsisuihku. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa.

Suihkujärjestelmässä on uniikkeja ominaisuuksia. GROHE EcoJoy® tekniikka - vähemmän vettä ja täydellinen virtaus. GROHE DreamSpray tuottaa runsaan suihkun ja täydellisen suihkunautinnon jo matalalla vedenpaineella. Huipputarkka GROHE TurboStat -termostaattitekniikka huolehtii tasaisesta veden lämpötilasta lisäten käyttömukavuutta ja pienentäen energiankulutusta.

Termostaatissa on Aquadimmer-toiminto, joka on paineesta riippumaton vaihdin, jolloin veden virtaus pysyy tasaisena koko ajan. Vedenvirtauksen vaihtaminen käsisuihkusta kattosuihkuun tai juoksuputkeen tapahtuu hanan päässä olevasta kahvasta kääntämällä. SpeedClean-kalkinpoistojärjestelmän avulla pidät suuttimet helposti puhtaana. Käyttömukavuutta tuo kattosuihkun pallonivel, jonka kiertokulma on ± 15 ° sekä kääntyvä 450 mm vaaka yläsuihkuputki. Suihkuletkussa on myös ominaisuus, joka estää letkun kiertymisen.

GROHE suihkujärjestelmä termostaatilla seinäasennukseen:
• Precision Joy -termostaatti Aquadimmer toiminnolla
• Vitalio Joy 180 -kattosuihku, virtaama 9.5 l / min
• Vitalio Joy 110 -käsisuihku, jossa kolme eri suihkutustapaa: Rain, SmartRain, Massage
• VitalioFlex Silver -suihkuletku 1750 mm
• minimi virtaus 7 l / min
• tyyppihyväksytty

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös muuhun kylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 7,25 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 15.0 x 33.0 x 116.0 cm