V33

V33 KALUSTEMAALI 2L LUONNONHARMAA

Tuotenumero: 501430696

EAN: 3153895015011

V33-kalustemaalilla uudistat helposti ja nopeasti kotisi ilmeen. Maali sopii lakatuille, maalatuille sekä melamiini- ja laminaattipintaisille kalusteille – ilman aikaa vievää pohjamaalausta. Vesiohenteinen V33-kalustemaali kestää kovaakin...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 59,90 € / kpl 48,31 € / kpl

V33-kalustemaalilla uudistat helposti ja nopeasti kotisi ilmeen. Maali sopii lakatuille, maalatuille sekä melamiini- ja laminaattipintaisille kalusteille – ilman aikaa vievää pohjamaalausta.

Vesiohenteinen V33-kalustemaali kestää kovaakin kulutusta, iskuja ja hankausta sekä pesua. Maali hylkii likaa ja soveltuu jatkuvaa puhdistusta vaativiin kohteisiin, kuten keittiöön tai eteiseen. V33-kalustemaalilla voit maalata sekä irto- että kiintokalusteita: saat helposti ja nopeasti esimerkiksi aivan uudennäköisen keittiön maalaamalla kaapit ja laatikot. V33-maaalit tarttuvat hyvin erilaisille pinnoille, eikä pohjamaalausta tai hiontaa vaadita. Maalien koostumus on valumaton ja työstäminen vaivatonta.

Pinnan huolellinen esikäsittely on tarpeen, jotta maali tarttuisi hyvin ja lopputuloksesta tulisi kestävä. Jos vanha maali tai lakka on liuotinohenteista tai et ole varma sen laadusta, pinta kannattaa hioa varmuuden vuoksi.

• väri: luonnonharmaa
• kiiltoaste: puolihimmeä
• riittoisuus: n. 12 m²/l
• EU VOC -raja-arvo: 130 g/l. Tuotteen VOC: maks. 3 g/l.

Maalipinta on kosketuskuiva noin kahden tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 12 tunnin kuluttua maalaamisesta. Täysin kuivunut maalipinta on vuorokaudessa. Vältä pinnan mekaanista rasitusta muutaman päivän ajan maalauksen jälkeen.

PINNAN ESIKÄSITTELY

V33-remontointimaaleilla maalattaessa pinta on aina esikäsiteltävä, jotta maali tarttuisi hyvin ja jotta lopputuloksesta tulisi onnistunut. Pohjamaalausta ei kuitenkaan tarvita.

Lakattu tai maalattu puu ja PVC:
Pese maalattava pinta soodapohjaisella maalarinpesuaineella ja anna kuivua. Hio kevyesti hiekkapaperilla ja poista hiontapöly

Melamiini, laminaatti, huonekalut ja pienet metalliesineet:
Pese maalattava pinta soodapohjaisella maalarinpesuaineella ja anna kuivua.

Karkeat tai huokoiset pinnat (puu, mdf):
Hio pinta kevyesti ja poista hiontapöly.

MAALAAMINEN

Käytä maalaamiseen sivellintä tai maalaustelaa, jossa on 5 mm pitkä nukka. Sekoita maali huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Telalla maalatessasi levitä maali tasaisesti telaan ja maalaa ohut kerros ylhäältä alaspäin suuntautuvin vedoin. Viimeistele vedoilla ylhäältä alas. Maalaa pinta kahteen kertaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Työvälineet voit käytön jälkeen pestä vedellä.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaa huoneenlämmössä, vedottomassa tilassa, ja noudata tuotteen kuivumisaikoja.

Muista myös: siveltimet, telat, hiomapaperi, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 2,61 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 25.0 x 17.0 x 12.0 cm
Pakkauskoko (l) 2
Kiilto Puolihimmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle