K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Uutuustuote: Kivitex Brick House Paint -tiilitalomaali

Päivitetty 01.04.2024

Vanhan talon tiilijulkisivu saa raikkaan ilmeen Tikkurilan uudella tiilitalomaalilla. Maali soveltuu niin kuluttaja- kuin ammattikäyttöön. Se on ensimmäinen juuri tiilipinnoille suositeltu ja kehitetty tuote. Katso työohjeet ja tutustu tiilitalomaaliin tarkemmin.

Tikkurilan Kivitex Brick House Paint on täyshimmeä, silikaattisideainepohjainen maali, joka soveltuu sekä kalkkihiekkatiilen että poltettujen savitiilijulkisivujen maalaukseen. Maalilla voidaan huoltomaalata myös kalkki-, kalkkisementti-, sementti- ja silikaattimaalilla aiemmin käsitellyt tiilipinnat.

kuukauden-tuote-kivitex-brick-house-paint-tiilitalomaali-krauta-ak-maalaaminen-kaynnissa-purkilla

kuukauden-tuote-kivitex-brick-house-paint-tiilitalomaali-krauta-ak-ennen-jalkeen.pg

Punatiilitalon julkisivu sai raikkaan ilmeen tiilitalomaalilla. Lähtötilanne ja pinta maalauksen jälkeen.

Miksi valita Tikkurilan tiilitalomaali?

Kivitex Brick House Paint on ensimmäinen juuri tiilipinnoille suositeltu ja kehitetty tuote. Sen avulla voidaan vaihtaa tiilipinnan väriä uuteen tai syventää jo olemassa olevaa sävyä. Näin voidaan vanhemmankin tiilitalon julkisivun ilmettä uudistaa, mikä nostaa kiinteistön arvoa ja lisää asuinalueen viihtyvyyttä.

Tiilitalomaalilla käsitelty pinta läpäisee vesihöyryä ja sopii eri tiilityypeille. Täyshimmeä maali on helppokäyttöinen niin kuluttajalle kuin ammattilaisellekin ja se tekee pinnasta tasaisen kauniin.

Tuote soveltuu useille eri tiilityypeille. Maalattavan pinnan on oltava puhdas, kuiva ja kiinteä.

Valitse 20 ajattomasta väristä

kuukauden-tuote-kivitex-brick-house-paint-tiilitalomaali-krauta-ak-harmaita-savyja

Tikkurilan Kivitex Brick House Paint on sävytettävissä kauniin murrettuihin ajattomiin sävyihin, joita löytyy 20 erilaista. Tällä hetkellä erityisen suosittuja ovat vaaleat ja harmaat sävyt. Tutustu kaikkiin Tiilitalot-värikartan sävyihin.

Hanki tiilitalomaali K-Raudasta: 

Näin maalaat tiilitalomaalilla

Esivalmistelut ennen maalaamista

Poista tiili pinnalle kertynyt irtolika, sammal ja jäkäläkasvustot juuriharjaa ja puista kaavinta käyttäen. Pue päälle suojalasit ja -työkäsineet sekä hengityssuojain. Suojaa ympäristö sekä ne kohdat julkisivusta, joita et puhdista.

Pese maalattavat pinnat pesuaineen ja veden seoksella. Likaan ja nokeen purevat huolto- ja julkisivupesuaineet, mikrobikasvustot irtoavat homepesulla. Levitä seos harjalla tai ruiskulla. Etene alhaalta ylös.

Julkisivun kuivuttua, suojaa ikkunat, ovet, sokkelit ja muut pinnat, joita et maalaa, laadukkaalla maalarinteipillä ja suojamuovilla.

Maalaaminen

Pohjusta käsiteltävät pinnat Tikkurilan Kivitex-pohjusteella. Maalaa tiiliverhous kahdesti uudella hengittävällä ja hyvän tartunnan omaavalla Kivitex Brick House Paint -tiilitalomaalilla. Levitä maali talon pintaan pensselillä, telalla tai korkeapaineruiskulla.

Milloin on paras ajankohta maalata tiilitalo?

Ilman ja pinnan lämpötilan tulee olla vähintään +5 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Maalaustyötä ei saa suorittaa voimakkaassa auringonpaisteessa tai sateessa kirjavuuden välttämiseksi.

Mitä kannattaa huomioida tiilitalon maalaamisessa?

Pintojen pesu, mahdolliset paikkaukset ja pohjustus ovat tärkeät työvaiheet onnistuneen lopputuloksen kannalta. Maalin huolellinen sekoitus ennen maalaamista ja oikeanlaiset maalausolosuhteet ovat oleellinen osa maalaamista. Tuotteen käyttöohjeet on hyvä lukea tuoteselosteesta huolella ennen maalaustyöhön ryhtymistä.

kuukauden-tuote-kivitex-brick-house-paint-tiilitalomaali-krauta-ak-ennen-jalkeen-harmaa

Tiilitalo ennen maalaamista ja harmaaksi sävytetyllä Tikkurilan tiilitalomaalilla maalattuna.

Hanki tiilitalomaali K-Raudasta: 

Askarruttaako jokin? Kysy aiheesta:

K-Raudan remonttineuvonta apunasi

Kysy remontoinnista

Maalausneuvontaa ammattilaisille Tikkurilalta

Ammattilainen, kysy lisää