K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

K-Rauta PRO podcast paneelikeskustelu

K-Rauta PRO podcast on paneelikeskustelu asiasta akkuporakoneeseen – eli raksapuhetta ammattilaiselta toiselle. Juontajana Jussi Heikelä. Vieraina rakennusalan tekijät ja näkijät niin uudemmasta kuin kokeneemmasta polvesta. Podcastin tarjoaa K-Rauta PRO – sujuvampien työmaiden puolesta.

k-rauta-pro-podcast-paneelikeskustelu-logo-u

Kuuntele Podcast-jaksot

Jakso 1: Laadun tuottaminen kilpaillulla alalla. Miten taataan asiakastyytyväisyys?

Tässä Paneelikeskustelu-podcastin jaksossa rakennusalan yrittäjä Timo Etula kertoo mietteitään siitä, miten kilpaillulla rakennusalalla taataan asiakastyytyväisyys ja varmistetaan onnistunut lopputulos kaikkien osallisten kannalta. Kuuntele jakso ja ota Timon opit talteen.

Kuuntele 1. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 2: Raksamissin elämää – millaista on olla naisena töissä miesvaltaisella alalla.

Paneelikeskustelu-podcastin toisessa jaksossa vieraana raksamissiksikin tituleerattu, vuoden 2019 Miss Suomi finalisti Emmi Suuronen. Emmi nauttii haasteista eikä pelkää astua tuntemattomaan. Kuuntele jakso ja kuule lisää Emmin mietteitä siitä, miksi rakennusala on juuri se oikea hänelle – ja kenen pitäisi hakeutua alalle?

Kuuntele 2. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 3: Yrittäjyys ja yritystoiminta rakennusalalla

Yrittäjä Jani Reijola on sumplinut tiensä timpurista menestyvän pk-yrityksen luotsaajaksi, mutta haluaa silti palkata yritykselleen itseään fiksumman toimitusjohtajan. Minkälaista on yrittäjän arki rakennusalalla? Kuuntele, ja opi lisää.

Kuuntele 3. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 4: Yritystoimintaa sukupolvesta toiseen

Christoffer Tallqvist on yrittäjä kolmannessa polvessa – Tallqvist oy ab on kulkeutunut Christofferin isoisän ja isän käsien kautta nyt hänelle ja hänen siskolleen luotsattavaksi. Millainen on sukupolven vaihdoksen arki? Miten ala on muuttunut vuosikymmenien saatossa? Kuuntele tämä Paneelikeskustelu-podcastin jakso ja kuule Christofferin mietteitä näistä teemoista.

Kuuntele 4. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 5: Työkaveruutta raksalta Norjaan

Kaverukset Reo ja Oskar ovat niin hyvää pataa keskenään, että päättivät rakentaa jopa talot viereisille tonteille. Miten tähän pisteeseen päästiin? Kuuntele tämä Paneelikeskustelu-podcastin jakso, ja kuule mitä hulvattomampia reissutarinoita tämän tutkaparin työmatkoista Norjaan. Näitä ei kannata jättää kuuntelematta!

Kuuntele 5. jakso Spotifysta, Suplasta, SoundCloudista tai iTunesista.

Jakso 6: Pintaa syvemmälle – sisustussuunnittelijan rooli työmaalla

Sisustustuunnittelija Hanna C:ta voisi oikeastaan kutsua kokonaisvaltaisen remontoinnin ammattilaiseksi. Kun Hanna katsoo rakennusta, hän suunnittelee sen viimeistä yksityiskohtaa myöten arkeen toimivaksi. Miten urakoitsija hyötyy sisustussuunnittelijan mukaan ottamisessa jo ennen urakan aloittamista? Miksi esimerkiksi pistokkeiden paikkaa pitäisi miettiä jo rakennusvaiheessa? Kuuntele jakso ja ota selvää.

Kuuntele 6. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 7: Miksi hyvä henkilöstöjohtaminen on tärkeää?

Tässä Paneelikeskustelu-podcastin jaksossa yrittäjä Eerik Säkkinen ja juontajamme Jussi Heikelä sukeltavat HR:n maailmaan. Mitä hyötyä hyvästä henkilöstöjohtamisesta on työmaalla? Kuuntele tämä Paneelikeskustelu-podcastin jakso, ja ota Eerikin vinkit talteen siitä miten hyvä henkilöstöjohtaminen hyödyttää sekä yrittäjää että työntekijää.

Kuuntele 7. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 8: Parhaimmat keinot selvitä työmaalla

Jonnella on vinkkiä sun toista siihen, miten selvitä työmaalla kuin työmaalla. Kuuntele tämä Paneelikeskustelu-podcastin jakso, ja hyppää mukaan Jussin ja Jonnen keskusteluihin muun muassa reissutyöstä, mielenkiintoisista rakennusprojekteista ja työkavereiden tärkeydestä työmaalla.

Kuuntele 8. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.