K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

K-Rauta PRO podcast paneelikeskustelu

K-Rauta PRO podcast on paneelikeskustelu asiasta akkuporakoneeseen – eli raksapuhetta ammattilaiselta toiselle. Juontajana Jussi Heikelä. Vieraina rakennusalan tekijät ja näkijät niin uudemmasta kuin kokeneemmasta polvesta. Podcastin tarjoaa K-Rauta PRO – sujuvampien työmaiden puolesta. Jätä oma eeppisin raksatarina, niin voit voittaa 100 € K-Raudan lahjakortin!

k-rauta-pro-podcast-paneelikeskustelu-logo-u

Kuuntele Podcast-jaksot

Jakso 1: Laadun tuottaminen kilpaillulla alalla. Miten taataan asiakastyytyväisyys?

Jakson kuvaus: Tässä Paneelikeskustelu-podcastin jaksossa rakennusalan yrittäjä Timo Etula kertoo mietteitään siitä, miten kilpaillulla rakennusalalla taataan asiakastyytyväisyys ja varmistetaan onnistunut lopputulos kaikkien osallisten kannalta. Kuuntele jakso ja ota Timon opit talteen.

Kuuntele 1. jakso Spotifysta, Suplasta tai Soundcloudista.

Jakso 2: Raksamissin elämää – millaista on olla naisena töissä miesvaltaisella alalla.

Jakson kuvaus: Paneelikeskustelu-podcastin toisessa jaksossa vieraana raksamissiksikin tituleerattu, vuoden 2019 Miss Suomi finalisti Emmi Suuronen. Emmi nauttii haasteista eikä pelkää astua tuntemattomaan. Kuuntele jakso ja kuule lisää Emmin mietteitä siitä, miksi rakennusala on juuri se oikea hänelle – ja kenen pitäisi hakeutua alalle?

Kuuntele 2. jakso Spotifysta, Suplasta tai Soundcloudista.

Jakso 3: Yrittäjyys ja yritystoiminta rakennusalalla

Jakson kuvaus: Yrittäjä Jani Reijola on sumplinut tiensä timpurista menestyvän pk-yrityksen luotsaajaksi, mutta haluaa silti palkata yritykselleen itseään fiksumman toimitusjohtajan. Minkälaista on yrittäjän arki rakennusalalla? Kuuntele, ja opi lisää.

Kuuntele 3. jakso Spotifysta, Suplasta tai Soundcloudista.

Jakso 4: Yritystoimintaa sukupolvesta toiseen

Jakson kuvaus: Christoffer Tallqvist on yrittäjä kolmannessa polvessa – Tallqvist oy ab on kulkeutunut Christofferin isoisän ja isän käsien kautta nyt hänelle ja hänen siskolleen luotsattavaksi. Millainen on sukupolven vaihdoksen arki? Miten ala on muuttunut vuosikymmenien saatossa? Kuuntele tämä Paneelikeskustelu-podcastin jakso ja kuule Christofferin mietteitä näistä teemoista.

Kuuntele 4. jakso Spotifysta, Suplasta tai Soundcloudista.

Heikelä halus kuulla sun eeppisimmän raksatarinan. Pistä tohon alle!

Arvomme kaikkien tarinoiden jättäneiden kesken kolme 100 € arvoista K-Raudan lahjakorttia.