K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

K-Rauta PRO podcast paneelikeskustelu

Päivitetty 23.09.2021

K-Rauta PRO podcast on paneelikeskustelu asiasta akkuporakoneeseen – eli raksapuhetta ammattilaiselta toiselle. Juontajana Jussi Heikelä. Vieraina rakennusalan tekijät ja näkijät niin uudemmasta kuin kokeneemmasta polvesta. Podcastin tarjoaa K-Rauta PRO – sujuvampien työmaiden puolesta. Kuuntele uusin jakso!

k-rauta-pro-podcast-paneelikeskustelu-logo-u

Kuuntele Podcast-jaksot:

AJANKOHTAINEN NYT: Raksamissin elämää – millaista on olla naisena töissä miesvaltaisella alalla.

Paneelikeskustelu-podcastin toisessa jaksossa vieraana raksamissiksikin tituleerattu, vuoden 2019 Miss Suomi finalisti ja ensimmäisen perintöprinsessan tittelin Miss Suomi 2021 -kilpailussa voittanut Rakennusmestari Emmi Suuronen. Emmi nauttii haasteista eikä pelkää astua tuntemattomaan. Kuuntele jakso ja kuule lisää Emmin mietteitä siitä, miksi rakennusala on juuri se oikea hänelle – ja kenen pitäisi hakeutua alalle?

Kuuntele jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

UUSIN JAKSO 16: Tulevaisuus rakennusten silmin

Mitkä ovat tulevaisuuden trendit rakentamisessa? Tässä Paneelikeskustelu-podcastin jaksossa SSA Groupin kehitysjohtaja Hannu Holma kertoo näkemyksiään siitä, mitä asumisen ja rakentamisen tulevaisuus tuo tullessaan. Ota siis hyppy tulevaisuuteen kuuntelemalla tämä jakso!

Kuuntele 16. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 15: Mikä valvottaa valvojaa? Rakennusvalvonta haltuun

Rakennusvalvonnan ammattilainen Marianne Mänty kertoo tässä Paneelikeskustelu-podcastin jaksossa siitä, miksi rakennusvalvonta palvelee kaikkia rakentamisen osapuolia. Mitä kaikkea rakennusvalvojan työ pitää sisällään? Millainen on drive by -valvoja? Nämä asiat selviävät kuuntelemalla tämän jakson – naurutakuu!

Kuuntele 15. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 14: Ympäristöystävällisyys rakentamisessa – onko sitä?

Tässä paneelikeskustelu-podcastin jaksossa vieraana on ympäristöystävällisen rakentamisen asiantuntija Emma Suokas. Onko ympäristöystävällisyyden huomioon ottaminen vaikeaa? Kuuntelemalla jakson, kuulet lisää Emman mietteitä siitä, mitä kaikkea rakentamisen ympäristöystävällisyys pitää sisällään ja miksi se on yllättävän helppoa.

Kuuntele 14. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 13: Muutoksella menestykseen – raksayritys uuteen nousuun

Hirsirakentamiseen erikoistuneen Kontiotuotteen toimitusjohtaja Mika Rytky on ollut mukana monessa sopassa. Tässä Paneelikeskustelu-podcastin jaksossa vieraamme Mika ja juontajamme Jussi keskustelevat rakennusalan yritysten suunnan muuttamisesta kohti menestystä. Millaista on muutosjohtajan työ kilpaillulla rakennusalalla? Se selviää kuuntelemalla tämän jakson.

Kuuntele 13. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 12: Kosteusvaurioita ja henkilöstöjohtamista  

Miija Nummela on kosteuskoordinaattori, joka työskentelee niin kosteuskartoitusten kuin henkilöstöjohtamisen parissa. Mitä kaikkea Miijan päivät sisältävät? Entä mikä on ollut mieleenpainuvin kosteuskohde Miijan työuralla? Kuuntele tämä Paneelikeskustelu-podcastin jakso ja kuule Miijan tarinat näistä teemoista. 

Kuuntele 12. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 11: Ihan pihalla – viherrakentaminen kuntoon 

Tässä Paneelikeskustelu-podcastin jaksossa puutarhaurakoitsija Päivi Kivistö ja juontajamme Jussi Heikelä sukeltavat viherrakentamisen maailmaan. Miksi vihersuunnittelija halutaan varata jo ennen tontin ostamista? Kuuntele tämä Paneelikeskustelu-podcastin jakso, ja kuuntele Päivin näkemykset vihersuunnittelun ja -rakentamisen tärkeydestä. 

Kuuntele 11. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 10: Puurakentaminen – kohti kestävämpää rakentamista

Puurakentamisen asiantuntija Matti Mikkola kertoo, miksi puurakentaminen kannattaa. Millaiset ympäristövaikutukset puurakentamisella on? Kuuntele Matin näkemyksiä Paneelikeskustelu-podcastin jaksosta!

Kuuntele 10. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 9: Huvila & Huussi – TV-sarjan kulisseissa: Tiukat aikataulut ja haastavat projektit 

Tässä Paneelikeskustelu-podcastin jaksossa Vilja Schepel kertoo, mitä Huvilan & Huussin työmaiden kulisseissa todella tapahtuu. Mitä kaikkea remonttikoordinaattorilta vaaditaan, kun remonttia tehdään TV-kameroille? Kuuntele tämä Paneelikeskustelu-podcastin jakso, ja kuule mitä hulvattomimpia raksatarinoita TV-sarjan kulisseista. Näitä ei kannata jättää kuuntelematta!

Kuuntele 9. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 8: Parhaimmat keinot selvitä työmaalla

Jonnella on vinkkiä sun toista siihen, miten selvitä työmaalla kuin työmaalla. Kuuntele tämä Paneelikeskustelu-podcastin jakso, ja hyppää mukaan Jussin ja Jonnen keskusteluihin muun muassa reissutyöstä, mielenkiintoisista rakennusprojekteista ja työkavereiden tärkeydestä työmaalla.

Kuuntele 8. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 7: Miksi hyvä henkilöstöjohtaminen on tärkeää?

Tässä Paneelikeskustelu-podcastin jaksossa yrittäjä Eerik Säkkinen ja juontajamme Jussi Heikelä sukeltavat HR:n maailmaan. Mitä hyötyä hyvästä henkilöstöjohtamisesta on työmaalla? Kuuntele tämä Paneelikeskustelu-podcastin jakso, ja ota Eerikin vinkit talteen siitä miten hyvä henkilöstöjohtaminen hyödyttää sekä yrittäjää että työntekijää.

Kuuntele 7. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 6: Pintaa syvemmälle – sisustussuunnittelijan rooli työmaalla

Sisustustuunnittelija Hanna C:ta voisi oikeastaan kutsua kokonaisvaltaisen remontoinnin ammattilaiseksi. Kun Hanna katsoo rakennusta, hän suunnittelee sen viimeistä yksityiskohtaa myöten arkeen toimivaksi. Miten urakoitsija hyötyy sisustussuunnittelijan mukaan ottamisessa jo ennen urakan aloittamista? Miksi esimerkiksi pistokkeiden paikkaa pitäisi miettiä jo rakennusvaiheessa? Kuuntele jakso ja ota selvää.

Kuuntele 6. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 5: Työkaveruutta raksalta Norjaan

Kaverukset Reo ja Oskar ovat niin hyvää pataa keskenään, että päättivät rakentaa jopa talot viereisille tonteille. Miten tähän pisteeseen päästiin? Kuuntele tämä Paneelikeskustelu-podcastin jakso, ja kuule mitä hulvattomampia reissutarinoita tämän tutkaparin työmatkoista Norjaan. Näitä ei kannata jättää kuuntelematta!

Kuuntele 5. jakso Spotifysta, Suplasta, SoundCloudista tai iTunesista.

Jakso 4: Yritystoimintaa sukupolvesta toiseen

Christoffer Tallqvist on yrittäjä kolmannessa polvessa – Tallqvist oy ab on kulkeutunut Christofferin isoisän ja isän käsien kautta nyt hänelle ja hänen siskolleen luotsattavaksi. Millainen on sukupolven vaihdoksen arki? Miten ala on muuttunut vuosikymmenien saatossa? Kuuntele tämä Paneelikeskustelu-podcastin jakso ja kuule Christofferin mietteitä näistä teemoista.

Kuuntele 4. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 3: Yrittäjyys ja yritystoiminta rakennusalalla

Yrittäjä Jani Reijola on sumplinut tiensä timpurista menestyvän pk-yrityksen luotsaajaksi, mutta haluaa silti palkata yritykselleen itseään fiksumman toimitusjohtajan. Minkälaista on yrittäjän arki rakennusalalla? Kuuntele, ja opi lisää.

Kuuntele 3. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 2: Raksamissin elämää – millaista on olla naisena töissä miesvaltaisella alalla.

Paneelikeskustelu-podcastin toisessa jaksossa vieraana raksamissiksikin tituleerattu, vuoden 2019 Miss Suomi finalisti ja ensimmäisen perintöprinsessan tittelin Miss Suomi 2021 -kilpailussa voittanut Rakennusmestari Emmi Suuronen. Emmi nauttii haasteista eikä pelkää astua tuntemattomaan. Kuuntele jakso ja kuule lisää Emmin mietteitä siitä, miksi rakennusala on juuri se oikea hänelle – ja kenen pitäisi hakeutua alalle?

Kuuntele 2. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Jakso 1: Laadun tuottaminen kilpaillulla alalla. Miten taataan asiakastyytyväisyys?

Tässä Paneelikeskustelu-podcastin jaksossa rakennusalan yrittäjä Timo Etula kertoo mietteitään siitä, miten kilpaillulla rakennusalalla taataan asiakastyytyväisyys ja varmistetaan onnistunut lopputulos kaikkien osallisten kannalta. Kuuntele jakso ja ota Timon opit talteen.

Kuuntele 1. jakso Spotifysta, Suplasta, Soundcloudista tai iTunesista.

Tilaa ammattilaisten uutiskirje

Hyötyä ja tietoa uutuuksista – uutiskirjeen tilaaminen kannattaa

k-rauta-pro-kuva-tyomies-pakettiautossa

SAAT TIETOA:

  • Uutuuksista ja ajankohtaisista tuotteista
  • Työtä helpottavia asiantuntijavinkkejä
  • Tietoa uusista työvälinetesteistä
  • Myös muuta hyödyllistä ammattiasiaa
Tilaa veloituksetta sähköpostiisi