K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

PROF-ruuvit – suunniteltu erityisesti ammattilaiskäyttöön

Päivitetty 01.09.2023

Ruuvit ovat pieniä, mutta tärkeitä tarvikkeita työmaalla – ja niitä tarvitaan paljon. PROF-ruuviperheet on suunniteltu erityisesti ammattilaiskäyttöön. Tutustu tästä PROF uppokantaiseen yleisruuvisarjaan ja PROF-nauharuuveihin.

PROF uppokantainen yleisruuvisarja ammattilaisille

PROF uppokantaisen yleisruuvisarjan ruuvit on pakattu isoihin, 250 – 800 kappaleen pakkauksiin, jotka palvelevat hyvin ammattilaisten tarpeita, kilpailukykyiseen hintaan. PROF-ruuveissa on kannan alla senkkiterät, jotka upottavat ruuvin siististi puun pintaan. Ne sopivat kaikkeen sisärakentamiseen, jossa kiinnitetään puuta puuhun, ja osakierteelliset ruuvit vetävät puun tiukasti kiinni. Vahattu pinta vähentää kitkaa.

Sisäkäyttöön tarkoitetut PROF-yleisruuvit ovat CE-hyväksyttyjä sähkösinkittyjä hiiliteräsruuveja. Kierrätettävissä pahvipakkauksissa myytäviä ruuveja on kahdeksan eri kokoa. Koot on valittu K-Raudan myyntidatan perusteella ammattilaisten yleisimmin käyttämien ruuvikokojen mukaan.

prof-ruuvit-ammattilaiskayttoon-k-rauta-ruuvikollaasi

PROF-nauharuuvit

Kipsilevyjä kiinnitettäessä nauharuuvit ovat paras ratkaisu. Esimerkiksi puurakenteiseen pientaloon saattaa kulua kipsilevyruuveja jopa 15 000 kappaletta. Nauharuuvaimen avulla ruuvaaminen onnistuu nopeasti yhdellä kädellä. Uudet PROF-nauharuuvit myydään 1000 ruuvin pakkauksissa (yhdessä nauhassa 50 kpl). Tuoteperheeseen kuuluu seitsemän erilaista kipsilevyyn tarkoitettua nauharuuvia: kaksi pituutta (32 ja 41 mm), neljällä eri kierteellä (normaali harvakierre, harva vastakierre, hilo-kierre, hilo-vastakierre). PROF-nauharuuvit on testattu toimiviksi ainakin Makitan, Boschin, Sencon, DeWaltin ja Spitin nauharuuvaimilla.

prof-ruuvit-ammattilaiskayttoon-k-rauta-nauharuuvit

Kierrätettävässä pahvipakkauksessa myytävät PROF-nauharuuvit ovat CE-hyväksyttyjä. Muovinauhat voi lajitella muovikeräykseen.

Katso lisää asiantuntija-artikkeleita sekä ammattilaisten testaamia tuotteita.

Katso ammattilaisten palvelut ja muuta asiaa K-Rauta PRO -sivulta.

Tilaa ammattilaisten uutiskirje

Hyötyä ja tietoa uutuuksista – uutiskirjeen tilaaminen kannattaa

k-rauta-pro-kuva-tyomies-pakettiautossa

SAAT TIETOA:

  • Uutuuksista ja ajankohtaisista tuotteista
  • Työtä helpottavia asiantuntijavinkkejä
  • Tietoa uusista työvälinetesteistä
  • Myös muuta hyödyllistä ammattiasiaa
Tilaa veloituksetta sähköpostiisi