K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Grilli jokaiselle

Päivitetty 02.04.2020

Kun etsit uutta grilliä, mene K-Rautaan. Suomen suurimmasta grillikaupasta löydät, mitä haet.

Suomalaiset arvostavat grilleissä ennen kaikkea helppokäyttöisyyttä, laatua, teknisiä ominaisuuksia ja hyvää hintaa. K-Raudan oman merkin Cellon grillit on suunniteltu asiakkaiden toiveiden pohjalta. Harkitsetpa ensimmäisen grillin ostamista tai jo vaativamman tason laitetta, Cellon valikoimasta löytyy laadukas ja turvallinen grilli. Kaasugrilli on suomalaisten suosikki, mutta tänä kesänä Cello tuo valikoimaan useita grillejä myös "smoukkaajille". Mikä uutuuksista on sinun tarpeeseesi paras?

Kaasugrillaajalle

grilli-jokaiselle-k-rauta-rodium

Kaasugrilli Cello Rodium Black 3, 299 €

Kenelle: Grillaat usein myös arki-iltoina. Siksi nopeus, helppous ja hyvä hinta-laatusuhde ovat sinulle tärkeitä kriteerejä.

Ominaisuudet: Kiiltävän mustassa kaasugrillissä on kolme poltinta. Polttimilla on helppokäyttöinen, säätimiin integroitu sytytysjärjestelmä. Grillausalasta 2/3 on valurautaritilää ja 1/3 valurautaparilaa. Parila on kaksipuolinen: toisella puolella sileä pinta ja toisella parilaraidat. Grillissä on erillinen lämmitysritilä, lämpömittari ja ulos vedettävä rasvapelti, joka helpottaa grillin puhtaana pitämistä.

Tekniset tiedot: Teho 10,5 kW. Grillausala L 61 x S 41,5 cm. Koko L 129 x S 55 x K 114 cm.

Valmiiksi kasattu

grilli-jokaiselle-k-rauta-ak1

Kaasugrilli Cello Ready 4i, 749 €

Kenelle: Grillisi kokoaa tärkeät ihmiset yhteen, välillä suurenkin vierasjoukon. Grillissä arvostat laatua, näköä ja kokoa.

Ominaisuudet: Premium-kaasugrillissä on neljä poltinta ja sivukeitin, joka on upotettu tuulelta suojaan. Vetolaatikot on liukulaakeroiduitu. Grillin kaikki osat ovat rosteria: tuplakansi, grilliritilät, tulilaatikko, polttimet, lämmönjakopellit, rasvapelti, sivutasot, vetolaatikot ja vaunun pohjakin. Grilliin on myös saatavilla Cello Cooking Systems -pannuja ja patoja lisävarusteena.

Tekniset tiedot: Teho 14 + 3,2 kW. Grillausala L 71 x S 45 cm. Koko L 142 x S 60 x K 118 cm.

Hiillostajalle

grilli-jokaiselle-k-rauta-premium

Hiiligrilli Cello Premium 57, 149 €

Kenelle: Hiilillä grillaaminen on maku- ja tyylikysymys. Arvostat grillin jämäkkyyttä ja kokoa mutta myös muunneltavuutta.

Ominaisuudet: Premium-pallogrilli on iso ja näyttävä. Lämpöä kestävät kahvat auttavat grillin siirtelyssä ja kannen avaamisessa. Kansi ja pohja ovat kiiltoemaloitua terästä. Kannessa ja tuhka-astiassa on ilmansäätöventtiilit. Erityisen tukevassa rosterisessa grilliritilässä on reikä Cello Cooking Systems -lisävarustepannuille, pizzakivelle ja padoille.

Tekniset tiedot: Grillausala 53 cm. Koko L 64 x S 52 x K 96 cm.

BBQ-harrastajalle

grilli-jokaiselle-k-rauta-kamado

Hiiligrilli Cello Kamado 21, 699 €

Kenelle: Haluat päästä BBQ:ssa seuraavalle tasolle ja savustaa lihaa jopa 12 tuntia. Tykkäät kutsua ystäviä syömään.

Ominaisuudet: 21 tuumaa on keraamisten grillien suosituin koko. Grillausala riittää jopa 8–10 hengen ruokien grillaukseen. Cellon kamadossa on samoja huippuominaisuuksia kuin kalleimmissa merkeissä, kuten laadukkaat tiivisteet ja grillin etuseinän tulpallinen reikä, josta voi syöttää savustuslastuja avaamatta kantta. Lämpötila on säädettävissä tarkasti, joten myös low & slow -grillaus onnistuu. Kamadogrillin väri on tummanharmaa. Myös vaunu ja sivutasot kuuluvat pakkaukseen.

Tekniset tiedot: Grillausala 47 cm. Koko L 122 x S 73 x K 118 cm. Paino 85 kg.

Smoukkaukseen

grilli-jokaiselle-k-rauta-offset-smoker

Savustusgrilli Cello Offset Smoker, 399 €

Kenelle: Savustus on sinun juttusi, ja haluat syvemmälle. Olet jo käyttänyt savustusgrillejä.

Ominaisuudet: Offset smoker on jykevä hiiligrilli, savustin ja BBQ-grilli samassa. Grillissä on kaksi osaa: tulipesä ja grillausosa, jotka voi sulkea omilla luukuillaan. Savustaa voi kahdessa tasossa. Grillin materiaali on kolmen millin paksuinen valssattu teräs, joka on maalattu korkeita lämpötiloja kestävällä kuumankestomaalilla. Grillissä on ilmansäätöluukut tulipesän päädyssä, vedon säätö piipun päässä, kannessa lämpömittari ja tukevat kahvat. Grilli painaa yli 80 kiloa.

Tekniset tiedot: Grillausala L 75 x S 38 + L 42 x S 38 cm. Koko L 143 x S 70 x K 146 cm.

Tunnelmointiin

grilli-jokaiselle-k-rauta-coal

Pihagrilli Cello Coal, 499 €

Kenelle: Piha on sinulle kuin toinen olohuone, jota sisustat yhä tunnelmallisemmaksi.

Ominaisuudet: Kaunis pihagrilli on kuin takka ulkona. Grillin jalkaosa, huuva ja piippu on rapattu valkoiseksi. Pohjalevy ja keskiosa ovat tummanharmaata sementtiä. Lujarakenteinen grilli kestää hyvin Suomen sääoloja kotipihalla tai mökillä. Grillaukseen suositellaan grillihiiliä tai -brikettejä. Kasaamisessa tarvittavat liima ja laasti eivät sisälly grillipakkaukseen.

Tekniset tiedot: Grillausala L 70 x S 40 cm. Koko L 90 x S 70 x K 182 cm.