K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Oikein valittu keittiön laatikosto tekee keittiöstä toimivan

Päivitetty 17.11.2022

Keittiön laatikosto on parhaimmillaan todellinen arjen pelastaja. Kun keittiön laatikostot ovat valittu oikein, tavaroille on riittävästi säilytystilaa, ne löytyvät nopeasti ja ne on helppo ottaa käyttöön. Katso vinkit ja valitse sinulle sopiva keittiön laatikosto.

keittion-laatikosto-artikkeli-lautaset

Kevyesti liukuvat Cello-keittiön laatikostot ovat kokonaan ulostulevia, joten takimmaisetkin tavarat ovat helposti saatavilla. Kiskoon integroidun vaimentimen ansiosta laatikot sulkeutuvat äänettömästi ja pehmeästi. Keittiön laatikosto on saatavissa 30-100 cm leveänä ja 50 sekä 35 cm syvänä. Löydä sopiva keittiön laatikosto Cello-keittiöiden valikoimasta

keittion-laatikosto-artikkeli-kattilat

Korkeissa reelinkilaitaisissa laatikoissa on hyvä säilyttää kattiloita, tarjoiluastioita ja lautasia. Avattaessa kaikki näkee yhdellä silmäyksellä, eikä astioita tarvitse kurotella kaapin perältä. Vinkki! Laatikon päälle asennettu lisähylly on loistava tila uunipelleille ja tarjottimille.

Hyvä keittiön laatikosto tarjoaa kaikelle omat paikkansa

keittion-laatikosto-artikkeli-aterimet-2

Kun jokaiselle tavaralle on oma paikkansa laatikossa, niin ne löytyvät aina helposti ja pysyvät järjestyksessä. Ruokailuvälineille on omat paikkansa muovisessa lokerikoissa, ja ruuanlaitossa tarvittavat välineet ovat helposti saatavilla lieden viereen sijoitettuna.

keittion-laatikosto-artikkeli-aterimet-3

Lokerikossa on paikka myös leikkuuterällä varustetulle folio-ja kelmutelineelle. Veitset säilyvät terävinä, kun niitä säilyttää puisessa veitsitelineessä. Keittiön laatikoston lisävarusteet löydät täältä.

keittion-laatikosto-artikkeli-mausteet

Mausteita on hyvä säilyttää lieden viereiseen laatikkoon sijoitetussa maustetelineessä. Näin ne eivät ole alttiina liedeltä nousevalle lämmölle ja kosteudelle.

keittion-laatikosto-artikkeli-aamiaiskaappi

Komeron oven taakse sijoitetut sisälaatikot soveltuvat erinomaisesti astioiden tai ruokatarvikkeiden säilytykseen. Laatikkoon sijoitettu pohjamatto suojaa laatikon pohjaa ja pitää tavarat paikoillaan laatikkoa avattaessa ja suljettaessa.

Tutustu Cello-keittiöiden mallistoon

Upea Cello-keittiön mallisto odottaa!

Tutustu mallistoon

Katso Cello-keittiön myyjät ja varaa aika

Katso myyjät

Valitse unelmiesi Cello-keittiö 

K-Rauta-hero-banner

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin