K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Keittiövetimien valinta

Keittiövetimet viimeistelevät keittiön ilmeen, mutta samalla tuo lisää käyttömukavuutta. Katso parhaat vinkit keittiövetimien valintaan.

Vetimen ulkonäkö on yleensä tärkein kriteeri keittiön vedinvalintaa tehtäessä. Vetimen muoto ja väri vaikuttavatkin paljon koko keittiön ulkonäköön.

parhaat-ratkaisut-keittioon-k-rauta-vetimet-hero-artikkeli

Tutustu Cello-keittiöiden vetimien valikoimaan

Mustaa, kromia vai messinkiä?

parhaat-ratkaisut-keittioon-k-rauta-vetimet-musta-vedin-artikkeli

Mustat vetimet tuovat ryhtiä ja ilmettä vaaleaan keittiöön, mutta kaipaavat yleensä rinnalleen jotain muutakin mustaa esimerkiksi työtasoissa, kodinkoneissa tai keittiön sisustusesineissä. Mustaan keittiöön mustat vetimet sen sijaan ovat huomaamaton valinta.

Messingin värisillä vetimillä keittiöön syntyy trendikäs ja kepeä vaikutelma, jota voi korostaa saman värisellä hanalla ja pienesineillä. Kromin ja teräksen väriset vetimet sopivat moneen tyyliin ja ovat sävyiltään yhteensopivia rst-altaiden ja –kodinkoneiden kanssa.

Nuppivetimet ovat nyt suosittuja ja vaihtoehtoja riittää

parhaat-ratkaisut-keittioon-k-rauta-vetimet-nuppi-vedin-artikkeli

Nuppivetimet ovat tällä hetkellä suosituimpia kuin aikoihin. Cello-keittiön valikoimista löytyykin nuppeja useammassa eri värissä. Vaihtelua ilmeeseen saa käyttämällä keittiössä kahta erilaista vedintä. Esimerkiksi alakaapeissa voi olla lankavedin ja yläkaapeissa saman värinen nuppivedin.

Eleettömät profiilivetimet

parhaat-ratkaisut-keittioon-k-rauta-vetimet-profiili-vedin-artikkeli

Profiilivetimet eli oven takaa kiinnitettävät vetimet ovat ilmeeltään eleettömiä, ja sopivat moderniin keittiöön. Perinteissä keittiössä vetimen valinnalla voi joko korostaa runsasta tyyliä tai viedä koko keittiön ilmettä vähän modernimpaan suuntaan.

Ulkonäön lisäksi vedintä valittaessa on tärkeää sen käytettävyys. Integroitavia kylmälaitteita ja astianpesukoneita avattaessa vetimestä pitää saada tukeva ote, ja ovea avattaessa pyöristetyt muodot ovat miellyttävimpiä käyttää kuin kulmikkaat vetimet.

Ehkä sittenkin vetimetön keittiö?

parhaat-ratkaisut-keittioon-k-rauta-vetimeton-keittio-artikkeli

Vetimetön keittiö on tyyliltään rauhallinen ja eleetön. Vetimettömän keittiön ystävät voivat valita vedinurallisen oven tai käyttää saranoitavissa kaapeissa pomppusalpaa, joka pompauttaa ovea auki pienellä painalluksella. Vetimettömyyttä voi toteuttaa myös osittain jättämällä vetimet pois vain yläkaapeista, ja laittamalla alakaappeihin tyyliin sopivat vetimet.

Tutustu Cello-keittiöiden vetimien valikoimaan

Valitse keittiön tyyliin sopivat vetimet 

Tutustu Cello-keittiöiden mallistoon

Upea Cello-keittiön mallisto odottaa!

Tutustu mallistoon

Katso Cello-keittiön myyjät ja varaa aika

Katso myyjät

Valitse unelmiesi Cello-keittiö 

K-Rauta-hero-banner

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin