K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Lastenhuoneen maalaus: Nyt saa piirtää!

Taiteile lastenhuoneeseen satumaailma sävytettävällä liitutaulumaalilla ja taipuisalla rajausteipillä. Katso ohjeet ja tarvikkeet lastenhuoneen maalaukseen.

Suunnittele maalaus

lastenhuoneen-maalaus-k-rauta-artikkeli-vaihe-1

Luonnostele kuva paperille ja piirrä sitten kuvioiden ääriviivat taululiidulla seinään. Aihe voi olla mikä tahansa muukin – vaikka virtahepo tai velhon hattu. Varmista kuitenkin, että kuva-aiheessa on riittävästi pinta-alaa liiduilla piirtämiseen.

Tee etummainen vuori

lastenhuoneen-maalaus-k-rauta-artikkeli-vaihe-2

Rajaa vuori teippaamalla ja maalaa se 2–3 kertaa liitutaulumaalilla, kunnes jälki on peittävä. Anna kuivua kerrosten välillä. Poista teipit, kun maali on vielä aavistuksen kosteaa. Anna kuivua hyvin.

Tee taaempi vuori

lastenhuoneen-maalaus-k-rauta-artikkeli-vaihe-3

Teippaa taaemman vuoren ääriviivat, maalaa samaan tapaan kuin etummainen vuori ja poista teipit.

Maalaa kuu

lastenhuoneen-maalaus-k-rauta-artikkeli-vaihe-4

Teippaa kuun ääriviivat, maalaa teipattu alue valkoiseksi ja anna maalin kuivua. Viimeistele kuu hohtavalla lakalla ja poista teipit.

Nyt tulee hieno

lastenhuoneen-maalaus-k-rauta-artikkeli-paakuva

Valkoisen kuun pinnassa on pimeässä hohtavaa Tikkurilan Taika Glow -lakkaa. Taustalla Tikkurilan Harmony Care, sävy S440 Silkkitie, etummainen vuori Tikkurilan Liitu, sävy S311 Helle, taaempi Tikkurilan Liitu, sävy N439 Syvänne.

Kaipaatko apua? Katso lisää ideoita tai kysy lisää Remonttineuvonnasta

Jos kaipaat lisää apua tai sinulla on kysyttävää maalaamisesta, kysy lisää asiantuntijoiltamme. K-Raudan Remonttineuvonta auttaa kaikissa rakentamisen ja remontoinnin kysymyksissä. Katso lisää ideoita lastenhuoneeseen.