K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Uusi omakotitalomallisto: Kimara Outa

Tutustu uuteen Kimara Outa -omakotitalomallistoon! Malliston suunnittelua ovat ohjanneet luontoarvot ja asumismukavuus, sekä moduuliajattelu.

Uusi, upea Outa-talomallisto

Uuden omakotimallistomme suunnittelua ovat ohjanneet luontoarvot, mutta toisaalta myös asumismukavuus. Modernissa Outa-mallistossa on moduuliajattelu, jonka ansiosta talot muovautuvat eri asumistarpeisiin ja solahtavat kätevästi myös kapeille kaupunkitonteille.

Luonnon keskellä, lähellä palveluja

Uusi Kimara Outa -hirsitalomallistomme toteuttaa tämän monen suomalaisen toiveen. Metsää tarkoittava ’outa’ heijastuu malliston väriskaalassa ja viittaa suunnittelua ohjanneisiin luontoarvoihin. Outa-hirsikoti on ekologinen rakentaa ja asua, ja siellä on hyvä sisäilma. Uuden moduuliajattelun ansiosta esimerkiksi makuuhuoneiden määrää on mahdollista lisätä. Pitkänomainen pohjaratkaisu toimii kapeallakin tontilla, myös kaupunkitonteilla.

Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä

Selaa esitettä

K-Rauta on apunasi myös uuden talon sisustamisessa.

Outa-sisustus

Olipa tyylisi moderni, klassinen tai maalaisromanttinen, löydät meiltä sisustuksen punaisen langan. Katso esimerkkejä tyylikokonaisuuksista, ja suunnittele unelmiesi sisustus!

Tutustu tyyleihin

Tutustu Outa-mallistoon ja tilaa esite

Selaa esitettä