K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Tutustu Kimara Outa -omakotitalomallistoon

Päivitetty 21.11.2023

Tutustu uuteen Kimara Outa -omakotitalomallistoon! Malliston suunnittelua ovat ohjanneet luontoarvot ja asumismukavuus, sekä moduuliajattelu.

Uusi, upea Outa-talomallisto

Uuden omakotimallistomme suunnittelua ovat ohjanneet luontoarvot, mutta toisaalta myös asumismukavuus. Modernissa Outa-mallistossa on moduuliajattelu, jonka ansiosta talot muovautuvat eri asumistarpeisiin ja solahtavat kätevästi myös kapeille kaupunkitonteille.

Luonnon keskellä, lähellä palveluja

Uusi Kimara Outa -hirsitalomallistomme toteuttaa tämän monen suomalaisen toiveen. Metsää tarkoittava ’outa’ heijastuu malliston väriskaalassa ja viittaa suunnittelua ohjanneisiin luontoarvoihin. Outa-hirsikoti on ekologinen rakentaa ja asua, ja siellä on hyvä sisäilma. Uuden moduuliajattelun ansiosta esimerkiksi makuuhuoneiden määrää on mahdollista lisätä. Pitkänomainen pohjaratkaisu toimii kapeallakin tontilla, myös kaupunkitonteilla.

Selaa esitettä

K-Rauta on apunasi myös uuden talon sisustamisessa.

Outa-sisustus

Olipa tyylisi moderni, klassinen tai maalaisromanttinen, löydät meiltä sisustuksen punaisen langan. Katso esimerkkejä tyylikokonaisuuksista, ja suunnittele unelmiesi sisustus!

Tutustu tyyleihin

Tutustu Outa-mallistoon ja tilaa esite

Selaa esitettä