K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Ulkomyymälä

Päivitetty 31.01.2023

Tiesitkö, että jokaisesta K-Raudasta löytyy myös ulkomyymälä? Ulkomyymälässä asiointi on helppoa ja saat lastattua tavarat suoraan autoosi. Lue lisää ulkomyymälöistä ja katso vinkit onnistuneeseen asiointiin.

ulkomyymala-k-rauta-artikkeli-piha-2

Ulkomyymälät ovat K-Rautojen yhteydessä olevia piha-alueita ja kylmiä varastotiloja, joissa on katoksia ja halleja tavaran myyntiin ja varastointiin. Ulkomyymälät ovat auki kauppojen aukioloaikojen mukaan ympäri vuoden. Kaikkien kauppojen aukioloajat löydät täältä.

Ulkomyymälöistä löydät puutavaraa, rakennustarvikkeita ja muita raskaita tuotteita

ulkomyymala-k-rauta-artikkeli-piha

K-Raudan ulkomyymälöistä löytyy pääasiassa rakennustarvikkeita ja muita painavia tuotteita, joita voidaan käsitellä trukkikalustolla. Kaikki ulkomyymälöiden tuotteet kestävät varastointia ulkotiloissa ja osittain sateelta suojassa. Pääasiassa ulkomyymälöistä löytyy rakennustarvikkeita, puutavaraa, rakennuslevyjä, pihakiviä, infrarakentamisen putkia ja säiliöitä sekä pihapiirin rakennuksia.

Ulkomyymälässä asiointi on nopeaa ja helppoa

ulkomyymala-k-rauta-artikkeli-portti

Ulkomyymälässä ostokset lastataan suoraan autoon tai peräkärryyn tarvittaessa trukkia apuna käyttäen, mikä tekee asioinnista helpompaa ja nopeampaa. Lisäksi kaikilla tuotteilla on ulkomyymälässä kattavat opasteet sekä hintamerkinnät.

Vinkit onnistuneeseen asiointiin:

ulkomyymala-k-rauta-artikkeli-ohjeistus

  1. Aja autolla suoraan ulkomyymälään
  2. Valitse haluamasi tuotteet
  3. Lastaa tuotteet suoraan autoon tai peräkärryyn itse tai myyjän avustuksella
  4. Maksa tuotteet kassapisteellä
  5. Aja ulosajopuomille

Ulkomyymälässä pätevät normaalit liikennesäännöt. Maltillisella ajonopeudella ja muiden huomioimisella, esimerkiksi parkkeeratessa autoa lastaamista varten, varmistamme turvallisen ja miellyttävän asioinnin myös ruuhka-aikoina.

K-Raudan henkilökunta on aina apunasi

Ulkomyymälässä asiointia ei kannata jännittää. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua paitsi sopivien tuotteiden löytämisessä ja valitsemisessa myös niiden lastaamisessa. Ulkomyymälässä voi siis asioida yksin ilman huolta siitä, jaksaako itse nostaa tavaroita kyytiin.

Löydä lähin myymälä ja tutustu K-Raudan valikoimaan

Löydä lähin K-Rauta

Katso lisää

Tutustu valikoimaan

Katso lisää
K-Rauta-hero-banner

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin