K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Säilytysideat kodin eri tiloihin

Laita kotisi säilytysjärjestelmät uusiksi niin, että kaikella on paikkansa! Katso vinkit eri tilojen parhaisiin säilytysideoihin.

Eteinen

sailytysideoita-k-rauta-ak1

Eteinen toimii kodin käyntikorttina. Kun säilytysratkaisu on tyylikäs ja huolella tilaan suunniteltu, toimii se hyödyn lisäksi myös sisustuselementtinä. Elfan mallistosta löytyy säilytysratkaisuja niin pieneen kuin tilavampaankin eteiseen.

Keittiö

sailytysideoita-k-rauta-ak2

Vasemmalla: Hanki keittiöösi rutkasti säilytystilaa ja yhteinäinen ilme Elfan Vista liukuovilla. Kaapistosta saat erityisen hyvännäköisen valkoisilla Décor koristelistoilla, jotka asennetaan lankahyllyn reunaan. Oikealla: Ota keittiön pinnat haltuun ja hyödynnä ne tyylikkäällä, muunneltavalla hyllyköllä! Kuvassa Classic platinan värisenä.

sailytysideoita-k-rauta-ak3

Mikäli olet suurempaa säilytysratkaisua vailla, niin Cello-keittiön valikoimista löydät laadukkaat kaapistot ja hyllyköt 5-10 cm mitoituksen välein. Kolmessa viikossa kotiin toimitettuna! Tutustu Cello-keittiöihin.

Lastenhuone

sailytysideoita-k-rauta-ak4

Lastenhuoneessa joustava säilytysratkaisu tulee enemmän kuin tarpeeseen! Elfan muokattavat hyllyt, ulosvedettävät korit ja erilaiset koukut sopivat iän myötä muuttuviin säilytystarpeisiin loistavasti. Pienen leikkijän huone pysyy todennäköisemmin järjestyksessä, kun kaikille tavaroille on oma paikkansa sopivalla korkeudella. Eri kokoisilla koreilla luot kaikelle oman paikkansa.

Vinkki: merkitse korit kuvalapuilla niissä säilytettävien tavaroiden mukaan, ja kannusta lasta auttamaan lelujen siivoamisessa.

Makuuhuone

sailytysideoita-k-rauta-ak5

Valjasta seinätila säilytykseen! Luo makuuhuoneeseesi rauhallinen tunnelma liukuovin varustetulla säilytysratkaisulla. Liukuovikaapisto Cello 2074 tuo kotiin reilusti säilytystilaa ja kätkee vaatteet ja asusteet siististi sisälleen. Laadukkaat peiliovet luovat huonetilaan avaruutta. Tutustu Cellon liukuovikaapisto-mallistoon tai selaa esitettä.

sailytysideoita-k-rauta-ak6

Kaikkea ei tarvitse piilottaa! Cello Flex -säilytysjärjestelmä on muokattavissa kodin kaikkiin tiloihin. Yhdistelemällä kaapistoja, laatikostoja ja hyllyjä saat moneen tilaan mukautuvia kokonaisuuksia ja tavarat siististi paikoilleen. Järjestelmä kootaan seinään kiinnitettäviin kiskoihin.

sailytysideoita-k-rauta-ak7

Säilytä harvemmin käytössä olevat kengät vaatehuoneessa siististi ja kauniisti. Kuvassa Sovellan säilytysratkaisu kengille. Tutustu Sovella-säilytysjärjestelmiin tästä.

Työtila

sailytysideoita-k-rauta-ak8

Luo kotiisi toimiva kotitoimisto! Kuvan tyylikäs ja käytännöllinen työtila on rakennettu Elfa Classic säilytysjärjestelmällä ja platinanvärisillä Utility lisäosilla.

sailytysideoita-k-rauta-ak9

Vasemmalla: Et tarvitse kokonaista huonetta luodaksesi viihtyisän työpisteen. Kuvan kompakti kotitoimisto koostuu Elfa Freestanding -järjestelmästä täydennettynä Classic-tuotteilla. Tämä muunneltava toimisto rakentuu ilman ainuttakaan seinään porattavaa reikää. Oikealla: Asenna työtilan seinälle säilytystaulu, jossa on koukkuja, laatikoita ja hyllyjä, niin saat näppärän ja vähän tilaa syvyyssuunnassa vievän säilytysratkaisun kaikille pikkuesineillesi. Kuva: Elfa.

Varasto tai autotalli

sailytysideoita-k-rauta-ak10

Hanki myös varastoon tai autotalliin muunneltava säilytysjärjestelmä, niin tavara- ja työkalupaljous on helpompi pitää kurissa. Katso Sovella-säilytysjärjestelmät tästä.

sailytysideoita-k-rauta-ak11