K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Säilytysideat kodin eri tiloihin

Päivitetty 14.12.2023

Laita kotisi säilytysjärjestelmät uusiksi niin, että kaikella on paikkansa! Katso vinkit eri tilojen parhaisiin säilytysideoihin. Täydellinen komero tai kaapisto helpottaa elämää ja selättää ainaisen epäjärjestyksen.

Vinkit toimivaan säilytykseen

1. Hanki mieluummin enemmän kuin vähemmän

Säilytystilaa on aina liian vähän, ainakin hetken kuluttua. Jos arvot kaappien määrässä tai koossa, kallistu mieluummin pykälää suurempaan ratkaisuun. Kun hyllyjä ja laatikoita on riittävästi, kaappia ei tule tungettua täyteen. Saat apua järjestelmän valintaan K-Raudan myyjiltä.

2. Suosi koreja ja laatikoita

Kun pidät tavarat kapeissa koreissa, laatikoissa ja rasioissa, kaaosta ei pääse syntymään edes ovien taakse. Monia vaatteitakin on näppärä säilyttää laatikoissa. Muista, että kauniilla koreilla saat hyötykäyttöön myös kaappien päälliset.

3. Siivoa säännöllisesti

Kaapit kannattaa käydä läpi vähintään kerran vuodessa. Tavarat, joita ei ole käyttänyt vuoteen, voi lahjoittaa tai myydä eteenpäin.

Säilytysratkaisujen uutuudet: Cello Click rakentuu ilman työkaluja

cello-click-luosto-komero-k-raudasta

Kuvassa valkoinen Cello Click Luosto -komero, jota on saatavissa useassa eri koossa.

Hyvä säilytysratkaisu helpottaa arkea ja viimeistelee sisustuksen. Cello Click -komerosarja on tyylikäs, laadukas ja räätälöitävä säilytysratkaisu. Cello Click -komeroissa on näppärät liitokset, joiden avulla kasaaminen onnistuu ilman työkaluja. Kaapin rungossa ei ole yhtään erillistä kiinnikettä.

Katso ovimallit ja kokovaihtoehdot Cello Click -esitteestä.

Elfa-säilytysratkaisut kodin eri tiloihin

uudet-sailytysratkaisut-k-rauta-ARTIKKELI-KOLLAASI

Vasemmanpuoleisen kuvan kokonaisuudessa mukana muun muassa kaksi kantokiskoa, riippukisko, kannatin, ulosvedettävä mesh-kori ja mesh-kenkähylly.

Elfa-säilytysratkaisu on klassikko, johon graphite-värisävy tuo tyylikkään säväyksen.

Monikäyttöinen Cello-seinäteline säilöö pienet tavarat niin eteisessä, vessan seinällä kuin lastehuoneessakin.

Kekseliään muotoisen Cello Artdeco -naulakon leveys on 61 cm.

Cello Kevin-seinähylly toimii myös yöpöytänä. Leveys 35 cm. Myös musta värivaihtoehto.

Vähäeleisen Cello Matt -lehtitelineen leveys on 79,5 cm.

Cello Ilta -korisarjaan kuuluu kolme erikokoista koria. Myös musta ja valkoinen värivaihtoehto.

Tukeva mutta kompaktin kokoinen Cello-tuoli on omiaan eteiseen. Metallia, korkeus 45 cm.

Valitse sopivat säilytysratkaisut 

Eteinen

sailytysideoita-k-rauta-ak1

Eteinen toimii kodin käyntikorttina. Kun säilytysratkaisu on tyylikäs ja huolella tilaan suunniteltu, toimii se hyödyn lisäksi myös sisustuselementtinä. Elfan mallistosta löytyy säilytysratkaisuja niin pieneen kuin tilavampaankin eteiseen.

Keittiö

sailytysideoita-k-rauta-ak2

Vasemmalla: Hanki keittiöösi rutkasti säilytystilaa ja yhteinäinen ilme Elfan Vista liukuovilla. Kaapistosta saat erityisen hyvännäköisen valkoisilla Décor koristelistoilla, jotka asennetaan lankahyllyn reunaan. Oikealla: Ota keittiön pinnat haltuun ja hyödynnä ne tyylikkäällä, muunneltavalla hyllyköllä! Kuvassa Classic platinan värisenä.

sailytysideoita-k-rauta-ak3

Mikäli olet suurempaa säilytysratkaisua vailla, niin Cello-keittiön valikoimista löydät laadukkaat kaapistot ja hyllyköt 5-10 cm mitoituksen välein. Kolmessa viikossa kotiin toimitettuna! Tutustu Cello-keittiöihin.

Lastenhuone

sailytysideoita-k-rauta-ak4

Lastenhuoneessa joustava säilytysratkaisu tulee enemmän kuin tarpeeseen! Elfan muokattavat hyllyt, ulosvedettävät korit ja erilaiset koukut sopivat iän myötä muuttuviin säilytystarpeisiin loistavasti. Pienen leikkijän huone pysyy todennäköisemmin järjestyksessä, kun kaikille tavaroille on oma paikkansa sopivalla korkeudella. Eri kokoisilla koreilla luot kaikelle oman paikkansa.

Vinkki: merkitse korit kuvalapuilla niissä säilytettävien tavaroiden mukaan, ja kannusta lasta auttamaan lelujen siivoamisessa.

Makuuhuone

sailytysideoita-k-rauta-ak5

Valjasta seinätila säilytykseen! Luo makuuhuoneeseesi rauhallinen tunnelma liukuovin varustetulla säilytysratkaisulla. Liukuovikaapisto Cello 2074 tuo kotiin reilusti säilytystilaa ja kätkee vaatteet ja asusteet siististi sisälleen. Muunneltava ja monipuolinen liukuovikaapisto on mittatilausversiota edullisempi valinta. Liukuovet vievät kaappeja avattaessa vähemmän tilaa kuin saranaovet, joten ne sopivat täydellisesti kapeaan, pieneen tai hankalan malliseen huoneeseen. Takaseinätön kokonaisuus sopii seinää vasten monenlaiseen koloon. Tutustu Cellon liukuovikaapisto-mallistoon.

kodin-sailytysratkaisut-inaria-flex

Suomessa valmistettavan Inaria Flex -mittatilauskaapiston voi tilata millilleen omiin toiveisiin ja tarpeisiin sopivana vain K-Raudasta. Mallistossa on lukemattomia vaihtoehtoja: muun muassa kymmenen runkoväriä. Suunnittelu onnistuu myös paikan päällä K-Raudassa.

sailytysideoita-k-rauta-ak7

Säilytä harvemmin käytössä olevat kengät vaatehuoneessa siististi ja kauniisti. Kuvassa Sovellan säilytysratkaisu kengille. Tutustu Sovella-säilytysjärjestelmiin tästä.

Työtila

sailytysideoita-k-rauta-ak8

Luo kotiisi toimiva kotitoimisto! Kuvan tyylikäs ja käytännöllinen työtila on rakennettu Elfa Classic säilytysjärjestelmällä ja platinanvärisillä Utility lisäosilla.

sailytysideoita-k-rauta-ak9

Vasemmalla: Et tarvitse kokonaista huonetta luodaksesi viihtyisän työpisteen. Kuvan kompakti kotitoimisto koostuu Elfa Freestanding -järjestelmästä täydennettynä Classic-tuotteilla. Tämä muunneltava toimisto rakentuu ilman ainuttakaan seinään porattavaa reikää. Oikealla: Asenna työtilan seinälle säilytystaulu, jossa on koukkuja, laatikoita ja hyllyjä, niin saat näppärän ja vähän tilaa syvyyssuunnassa vievän säilytysratkaisun kaikille pikkuesineillesi. Kuva: Elfa.

Varasto tai autotalli

sailytysideoita-k-rauta-ak10

Hanki myös varastoon tai autotalliin muunneltava säilytysjärjestelmä, niin tavara- ja työkalupaljous on helpompi pitää kurissa. Katso Sovella-säilytysjärjestelmät tästä.

sailytysideoita-k-rauta-ak11

Haaveiletko pukeutumishuoneesta tai suuremmasta säilytyskokonaisuudesta?

walk-in-closet-pukeutumishuone-k-rauta

Varaa maksuton aika K-Raudan asiantuntijalle, niin aloitetaan suunnittelu ja katsotaan tarpeisiisi sopivat ratkaisut. Apunasi on myös K-Raudan maksuton Remonttineuvonta, josta saat vastaukset remontointointiin liittyviin kysymyksiin.

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin: Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-uusi-artikkeli

Tilaa uutiskirje