Säilytysideat kodin eri tiloihin

Laita kotisi säilytysjärjestelmät uusiksi niin, että kaikella on paikkansa! Katso vinkit eri tilojen parhaisiin säilytysideoihin.

Eteinen

Eteinen toimii kodin käyntikorttina. Kun säilytysratkaisu on tyylikäs ja huolella tilaan suunniteltu, toimii se hyödyn lisäksi myös sisustuselementtinä. Katso kuvan Elfa-tuotteet tästä.

Anna kauneimpien kenkien näkyä! Katso kuvan tuotteet tästä.

Keittiö

Ota keittiön pinnat haltuun ja hyödynnä ne tyylikkäällä, muunneltavalla hyllyköllä. Pienessä keittiössä myös huulloksettoman oven voi hyödyntää säilytykseen. Huullokseton ovi on kaikilta sivuilta tasainen, eikä niissä ole esimerkiksi ulko-ovien reunoista tuttuja pykäliä. 

Katso vasemman kuvan tuotteet tästä, oikean kuvan tuotteet tästä.

Mikäli olet suurempaa säilytysratkaisua vailla, niin Cello-keittiön valikoimista löydät laadukkaat kaapistot ja hyllyköt 5-10 cm mitoituksen välein. Kolmessa viikossa kotiin toimitettuna! Tutustu Cello-keittiöihin.

Lastenhuone

Lastenhuoneessa joustava säilytysratkaisu tulee enemmän kuin tarpeeseen! Muokattavat hyllyt, ulosvedettävät korit ja erilaiset koukut sopivat iän myötä muuttuviin säilytystarpeisiin loistavasti. Kuvassa Elfan säilytysjärjestelmä. Liukuovimalli: Artic plain. Kehys: Artic, white. Ovien päällysteet vasemmalta: Frosty mint -lasi, Wintry hazel etsattu lasi, Stoneware grey -mellilevy, Adorable ash -mellilevy. Kysy kuvan tuotteiden saatavuus lähimmästä K-Raudastasi.

Hyödynnä kaapin sisäovien takaosat näppärällä Door and Wall rack-järjestelmällä, jonka voit ripustaa huulloksettomaan oveen ilman työkaluja. Järjestelmän voi toteuttaa myös seinäkiskoratkaisulla, jolloin kisko kiinnitetään seinään. Valitse järjestelmään erikokoisia koreja, tai käytä säilytystaulua johon voit asentaa erilaisia koukkuja ja laatikoita. Katso vasemman kuvan Elfa-tuotteet tästä.

Pienen leikkijän huone pysyy todennäköisemmin järjestyksessä, kun kaikille tavaroille on oma paikkansa sopivalla korkeudella. Eri kokoisilla koreilla luot kaikelle oman paikkansa. Vinkki: merkitse korit kuvalapuilla niissä säilytettävien tavaroiden mukaan, ja kannusta lasta auttamaan lelujen siivoamisessa. Katso oikeapuoleisen kuvan Elfa-tuotteet tuotteet tästä.

Makuuhuone

Valjasta koko seinätila säilytykseen! Luo makuuhuoneeseesi rauhallinen tunnelma liukuovin varustetulla säilytysratkaisulla. Liukuovet eivät vaadi avaamistilaa kaapiston edessä, minkä ansiosta voit käyttää kaiken lattiatilan hyödyksi. Liukuovien ansiosta voit myös käyttää kaiken seinätilan säilytykseen aina lattiasta kattoon ja seinästä seinään. Katso kuvan Elfa-tuotteet tästä.

Cellon moneen tilaan sopivissa liukuovikaapistoissa säilytät vaatteet ja muut tavarat minimalistisen tyylikkäästi. Tutustu Cellon liukuovikaapisto-mallistoon tai selaa esitettä.

Säilytä harvemmin käytössä olevat kengät vaatehuoneessa siististi ja kauniisti. Tutustu Sovella-säilytysjärjestelmiin tästä.

Työtila

Pieneenkin tilaan saa luotua toimivan kotitoimiston! Kuvassa on lattialla seisova Elfa Freestanding-järjestelmä, jonka asentamiseen ei tarvita yhtään ruuvia. Katso kuvan tuotteet tästä.

Piilota työtila vaatekaappiin liukuovien taakse! Katso kuvan Elfa-tuotteet tästä.

Asenna työtilan seinälle säilytystaulu, jossa on koukkuja, laatikoita ja hyllyjä, niin saat näppärän ja vähän tilaa syvyyssuunnassa vievän säilytysratkaisun kaikille pikkuesineillesi. Katso oikeanpuoleisen kuvan Elfa-tuotteet tästä.

Varasto tai autotalli

Hanki myös varastoon tai autotalliin muunneltava säilytysjärjestelmä, niin tavara- ja työkalupaljous on helpompi pitää kurissa. Katso Sovella-säilytysjärjestelmät tästä.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 14 Ei 10