K-Rauta-hero-banner

Remonttineuvonta

Päivitetty 19.09.2023

Kysy mitä vain remontoinnista!

Remonttineuvonnasta voit kysyä mitä vain remontoinnista: materiaalien ja työvälineiden valinnasta tai kodin eri tilojen kunnostamisesta. Saat neuvot myös esimerkiksi maalaamiseen, tapetointiin, lattioiden asennukseen ja esineiden kiinnittämiseen seinälle.

K-Raudan remonttineuvonnan vastaajina toimivat Peruskorjaamisen ja Rakentamisen Kehittämiskeskus (PRKK) ry:n kokeneet asiantuntijat. PRKK on valtakunnallinen omakotirakentajia ja remontoijia neuvova ja opastava yhdistys.

Tarjoamme maksutonta remonttineuvontaa kaikille alla olevan lomakkeen kautta.

K-Raudan remonttiasiakkaaksi liittyneet saavat neuvontaa myös puhelimitse, palvelunumeron saat liittyessäsi. Liittymällä K-Raudan remonttiasiakkaaksi saat myös muita palveluetuja, kuten lainaperäkärryn käyttöösi oston yhteydessä, tuotteiden ennakkokeräyksen kolmessa tunnissa sekä pidennetyn palautusoikeuden.

Kysy remontoinnista lomakkeella

Saat vastauksen mahdollisimman pian, viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa. Mikäli paluuviestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostisi.

Palvelun käyttöehdot: Huomioithan myös että K-Raudan remonttineuvonta on vastikkeetonta ohjeistusta, eikä se vastaa eikä korvaa miltään osin rakennuttajan, suunnittelijan, valvojan tai rakennustyön suorittajan tai tavarantoimittajan vastuita tai velvoitteita. Sähköpostilla tai puhelimitse kirjallisesti tai suullisesti tehtyjen tiedustelujen ja kysymysten perusteella voidaan antaa suuntaa antavia ohjeistuksia ja toimintaohjeita, joiden toteutus on aina varmistettava kohteeseen valittujen ammattilaisten kanssa.

Nyt on hyvä aika saada aikaan

Liity remonttiasiakkaaksi ja hyödynnä etusi

Liity nyt

Ideat ja ohjeet pintaremonttioppaasta

Hommiin nyt