K-Rauta-hero-banner

Remonttineuvonta

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Kysy mitä vain remontista - me vastaamme!

Kysy mitä vain remontista - me vastaamme!

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Voit kysyä mitä tahansa remonttiin liittyvää: materiaalien tai työvälineiden valinnasta, parhaista käytännöistä, kosteusvaurioiden ehkäisemisestä ja kodin eri tilojen remontoinnista. Meiltä saat neuvot myös maalaamiseen, tapetointiin, lattioiden asennukseen ja esineiden kiinnittämiseen seinälle.

K-Raudan maksuttomasta remonttineuvonnasta voit kysyä alan asiantuntijoilta mitä tahansa remontointiin liittyvää. Soita 044 700 1000 ma-pe klo 9-15 tai lähetä kysymys alla olevan lomakkeen kautta. Sähköisiin kysymyksiin vastaamme mahdollisimman pian, mutta viimeistään kolmen päivän kuluessa. Mikäli viestiä ei kuulu, niin tarkistathan roskapostisi.

Katso usein kysytyt kysymykset

Palvelun käyttöehdot: Huomioithan myös että K-Raudan Remonttineuvonta on vastikkeetonta ohjeistusta, eikä se vastaa eikä korvaa miltään osin rakennuttajan, suunnittelijan, valvojan tai rakennustyön suorittajan tai tavarantoimittajan vastuita tai velvoitteita. Sähköpostilla tai puhelimitse kirjallisesti tai suullisesti tehtyjen tiedustelujen ja kysymysten perusteella voidaan antaa suuntaa antavia ohjeistuksia ja toimintaohjeita, joiden toteutus on aina varmistettava kohteeseen valittujen ammattilaisten kanssa.

Puheluhinnat: Matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,192 €/min, lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,032 €/min

Tietosuojaseloste