K-Rauta-hero-banner

Remonttineuvonta

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Kysy mitä vain remontista - me vastaamme!

Päivitetty 16.11.2022

Kysy mitä vain remontista - me vastaamme!

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Kysy mitä vain remontista - me vastaamme! Tarjoamme neuvontaa kaikille sähköisen lomakkeen kautta. K-Raudan remonttiasiakkaaksi liittyneet saavat neuvontaa myös puhelimitse.

Kysy mitä vain remontista - me vastaamme!

Voit kysyä mitä tahansa remonttiin liittyvää: materiaalien tai työvälineiden valinnasta, parhaista käytännöistä, kosteusvaurioiden ehkäisemisestä ja kodin eri tilojen remontoinnista. Meiltä saat neuvot myös maalaamiseen, tapetointiin, lattioiden asennukseen ja esineiden kiinnittämiseen seinälle.

Neuvontaa puhelimitse K-Raudan remonttiasiakkaille

K-Raudan remonttiasiakkaana voit kysyä remonttineuvonnasta mitä vain puhelimitse tai sähköpostitse. Vastaukset saat kokeneilta asiantuntijoilta. Puhelinpalvelun numeron saat remonttiasiakkaaksi liittyessäsi. Löydät puhelinnumeron kirjautuessasi k-rauta.fi:hin omalla K-tunnuksellasi. Käytä asioidessasi remonttiasiakkaan mobiilikorttia. Halutessasi voit myös lähettää kysymyksesi alla olevan lomakkeen kautta!

Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi

Remonttineuvonnan puheluhinnat: Matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,192 €/min, lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,032 €/min

Lähetä kysymys lomakkeen kautta

Lähetä kysymys alla olevan lomakkeen kautta. Sähköisiin kysymyksiin vastaamme mahdollisimman pian, mutta viimeistään kolmen päivän kuluessa. Mikäli viestiä ei kuulu, niin tarkistathan roskapostisi.

Katso usein kysytyt kysymykset

Palvelun käyttöehdot: Huomioithan myös että K-Raudan remonttineuvonta on vastikkeetonta ohjeistusta, eikä se vastaa eikä korvaa miltään osin rakennuttajan, suunnittelijan, valvojan tai rakennustyön suorittajan tai tavarantoimittajan vastuita tai velvoitteita. Sähköpostilla tai puhelimitse kirjallisesti tai suullisesti tehtyjen tiedustelujen ja kysymysten perusteella voidaan antaa suuntaa antavia ohjeistuksia ja toimintaohjeita, joiden toteutus on aina varmistettava kohteeseen valittujen ammattilaisten kanssa.

Tietosuojaseloste