K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Kauniit puutarhakalusteet Cellolta

Miten olisi tyylikkäät puutarhakalusteet terassille tai parvekkeelle? Katso Cellon upeat hyvän hintalaatusuhteen vaihtoehdot ja hanki omaksi K-Raudasta.

uusia-puutarhakalusteita-cellolta-k-rauta-ak3

Cello Alicante -kulmasohva luo terassille loft-henkistä tunnelmaa. Alicante-sohvassa on kestävä ja kevyt valkoinen alumiinirunko sekä paksut vaaleanharmaat pehmusteet. Cello Alicante -sohvapöytä sopii yhteen Alicante-kulmasohvan kanssa. Cello Comfy -keinutuoli on mukava nojatuolimainen, hieman keinuva lepotuoli terassille tai parvekkeelle.

uusia-puutarhakalusteita-cellolta-k-rauta-ak2

Cello Venice -moduulisohvan tuoliosista, kulmapaloista ja sohvapoydistä voit koostaa juuri omalle terassille sopivan viihtyisän kokonaisuuden. Cello Mosaic -terassipöytä on valmistettu teräksestä. Pöydässä on koristeellinen mosaiikkikuvioinen kansi. Cello Mosaic -taittotuoleissa on vaalea istuinpehmuste ja selkänojassa kaunis mosaiikkikoriste.

uusia-puutarhakalusteita-cellolta-k-rauta-ak3

Cello Halo -pergola on kestävä ja kevyt puutarhakatos. Cello Twilight -puutarhapöytä, tuolit ja penkki sopivat modernille terassille. Materiaalina on pulverimaalattu teräsrunko ja polywood-puujäljitelmälankku.

uusia-puutarhakalusteita-cellolta-k-rauta-ak4

Divaanisohva Cello Luna Light on kolmen istuttava polyrottinkisohva, jossa on paksut pehmusteet. Mukana on rahi, jossa on sekä karkaistu lasi että pehmuste.

Selaa Cellon puutarhakalusteet -esitettä