K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Terassin sisustuksella ilmettä ja tunnelmaa

Sisusta terassista viihtyisä oleskelutila. Kokosimme yhteen uutuustuotteita, jotka sopivat erinomaisesti pienelle parvekkeelle kuin myös isolle terassille. Poimi parhaat ideat omalle ulkokeitaalle. Katso mitä löytyy numeroiden ja plussien takaa!

Viihtyisä kesähuone

terassin-sisustus-k-rauta-ak1

Terassi voi olla kuin toinen olohuone - ja se saa myös näyttää siltä. Huonekalumaiset kalusteet, matto ja sisustustekstiilit tuovat tilaan lämpöä. Kevyen tuulensuojan ja aurinkokatoksen voi rakentaa vaikkapa markiisista. Se pelastaa myös pienen sateen sattuessa. Muista myös säilytyskalusteet, jonne voi piilottaa tarpeelliset astiat, kastelukannun tai vaikkapa huovan.

terassin-sisustus-k-rauta-ak2

Kuvan tuotteet: Cello Monaco -puutarhatuoli, Cello Neliö -ulkoruukku, Cello Solo II -ulkoseinävalaisin, Cello sivupöytä, Koristetyyny Cello Lehdet, Cello metallikori.

Tummaa tunnelmaa

terassin-sisustus-k-rauta-ak3

Valitse terassillesi väriteema tai tyyli, niin sisustuksesta tulee yhtenäinen ja hallittu kokonaisuus. Tumma sisustus tekee terassin tai parvekkeen tunnelmasta vahvan. Kasvit voi koota yhteen kohtaan näyttäväksi ryhmäksi, tai ne voi nostaa sommitelmaksi vaikkapa kukkapöydälle. Myös leikkokukat sopivat ulos. Kevyt metallihyllykkö sopii pieneenkin tilaan. Kuvan tuotteet vasemmalta: Airam Tallilyhtysarja, tarjoilupöytä Cello Salou, aurinkotuoli Cello Palma, metallikulho Cello Siri. Oikealla Parveketuoli Cello Riva.

Kodin monitoimitila

terassin-sisustus-k-rauta-ak4

Terassi on ruokailu- ja grillauspaikka, rentoutumiskeidas ja tila, jossa kukista ja pihakasveista nautitaan ja niitä hoidetaan. Välillä se on ystävien kohtauspaikka tai juhlien keskuspiste.

Hyvin suunnitellulla terassilla tai parvekkeella kaikki onnistuu, ja siellä viihdytään varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Lämpölamput, toimiva valaistus ja terassin kate pidentävät terassikautta. Yhdistele rohkeasti erilaisia materiaaleja. Metallin ja puun pariksi sopii täydellisesti romanttinen rottinki. Erilaiset lyhdyt ja valosarjat luovat terassille lämmintä tunnelmaa.

Kuvan tuotteet: Pöytä Cello Torino, amppeli B.For Soft Air, kori Cello Kia, kello Cello Rustic, terassimatto Cello Grace, lyhty Cello Bambu.