K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Terassitarvikkeet - pihistä tai panosta

Mitä sinä haluaisit unelmiesi terassille? K-Raudan laajasta valikoimasta löydät terassitarvikkeet sekä pienen budjetin terassille että suurempaan kesähuoneeseen. Lue 6 vinkkiä.

1. Kate

Katteen ansiosta voit nautiskella terassielämästä myös sateen sattuessa. Aurinkoisella säällä kate suojaa suoralta paahteelta. Tarjolla on niin aaltomaista PVC-muovia kuin sileää ja kestävää kennolevyä.

2. Valaistus

Valaistus vaikuttaa olennaisesti terassin tunnelmaan. Koska valot ovat pitkäikäinen hankinta, niiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota jo terassin rakennusvaiheessa.

terassitarvikkeet-k-rauta-ak5

3. Lämmitin

Terassin käyttöaika pitenee lämmittimen avulla aikaiseen kevääseen ja myöhäiseen syksyyn. Turvallinen ja kätevä lämmitin tekee terassilla istuskelusta miellyttävää säällä kuin säällä.

terassitarvikkeet-k-rauta-ak8

4. Pöytä ja tuolit

Pöytä ja tuolit kuuluvat terassin vakiokalusteisiin. Pikkupöydän ääressä siemailet rennosti aamukahvia, bistrotyyppinen ratkaisu sopii vaikka päiväkahvitteluun hellesäässä.

5. Divaani

Kun terassista halutaan oikea lepotila, kannattaa satsata kunnon divaaniin ja rahiin. Pienemmässä lekottelee ennemmin yksinään, mutta suurempaan mahtuu vaikka koko pesue.

6. Ruokailuryhmä

Ruokailuryhmä kokoaa saman pöydän ääreen koko porukan. Perheen arkilounas sujuu pienemmälläkin terassilla, suurempiin pitoihin tarvitaan reilummin tilaa.

Panosta:

terassitarvikkeet-k-rauta-ak14

Jatkopöytä Cello Modena ja Cello Modena tuoli