Hae testaajaksi

Onko sinulla mielessä sopiva testikohde, jossa voisit testata näppärästi akkukompressoria? Jos, niin hae nyt testaamaan Ryobin kätevää akkukäyttöistä kompressoria akkujen ja laturipaketin kera. Valittu testaaja saa testituotteet omakseen veloituksetta. Eli hyödyt jopa 228,90 euroa!

Haemme nyt testaajaa tuotteille:
AKKUKOMPRESSORI RYOBI R18I-0 18V ONE+
SEKÄ AKKU JA LATURI RYOBI RC18120-150 18V

Akkukompressori sopii hyvin esimerkiksi renkaiden, puhallettavien patjojen, altaiden, pelipallojen ja muiden vastaavien täyttämiseen. Mukana tyhjiöimutoiminto. Digitaalinen ilmanpainemittari helpottaa paineen valintaa. Tuote on osa Ryobin ONE+ -tuoteperhettä eli voit hyödyntää samaa akkua muissa Ryobin ONE+-tuotteissa.

  • Kompressorin mukana tulee 3 suulaketta: supistussuutin, pallon pumppausneula ja venttiilin adapteri polkypyörille.
  • pakkauksessa lisäksi paine- ja volyymiletku
  • max. paine 150 PSI / 10,3 bar

Kompressorin lisäksi testaaja saa itselleen 18V ONE+ -akku- ja laturisettin, jotta tuotteen voi ottaa heti käyttöön. Akku- ja laturisetti soveltuu kaikille ONE+ -järjestelmän Ryobi-koneille. IntelliCell™-teknologia valvoo ja tasapainottaa yksittäisiä kennoja sekä maksimoi käyttökertoja, käyttöikää ja turvallisuutta ja parantaa samalla työkalun suorituskykyä.

Katso lisätietoja tuotteesta >

Testaaja saa pitää tuotteen sillä ehdolla, että hän toimittaa K-Raudan käyttöön tekstimuotoisen raportin, valokuvia sekä mahdollisen vaakamallisen videon, josta käy ilmi seuraavat asiat:

  • Työkohde & työvälineet
  • Työvaiheet
  • Käyttökokemukset
  • Taustatietoa sinusta testaajana: voit kertoa muun muassa millaisia kunnostushommia olet tehnyt ja minkätyyppisiä työvälineitä yleensä käytät?
  • Loppuarvio tuotteesta

Katso arvonnan säännöt >

Hae pian mukaan! Hakuaika päättyy 18.8.2019. Yksi onnekas pääsee testaamaan Ryobin akkukompressoria akun ja laturipaketin kera.
Ole hyvä ja täytä vielä yhteystietosi. Testituotteen nouto tapahtuu sinua lähimmästä olevasta K-Raudasta.
Säännöt