K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Tuotetesti: Painepesuri Ryobi RY18PW22A-125 18V ONE+ akulla

Päivitetty 28.04.2022

Kuluttajat testaavat kuukaisittain K-Raudassa myynnissä olevia työvälineitä. Tällä kertaa akkupainepesuri pääsi testiin Timon käsissä. "Ryobi One+ RY18PW22A-125 18V akkupainepesuri yllätti positiivisesti monipuolisuudellaan. Käytin pesuria lähinnä auton ”ylläpitopesussa” ja polkupyörän pesemisessä lenkkien jälkeen. Laite suoriutui näistä tehtävistä erinomaisesti."

testitulos-ryobi-painepesuri-ry18pw22a-125-18v-akulla-k-rauta-osat

testitulos-ryobi-painepesuri-ry18pw22a-125-18v-akulla-k-rauta-pyoran-pesu-3

testitulos-ryobi-painepesuri-ry18pw22a-125-18v-akulla-k-rauta-pyoran-pesu-2

Sopii kevyempiin puhdistuksiin

Ryobin akkupainepesuria voisi moittia hieman tuottamastaan paineesta (20 bar) ja mahdollisen ostajan on syytä ottaa huomioon, että tämä on teholtaan huomattavasti pienemmällä teholla varustettu, kun mitä isoissa painepesureissa on. Jos sinulla on tarve kevyempiin puhdistuksiin, niin silloin Ryobin akkupainepesuri on loistava valinta sinulle.

Isohkon farmariauton pesemiseen kului noin 30 litraa vettä ja akusta kului vain noin puolet.

Autoa pestessä käytin 15 asteen suihkua joka tuntui toimivan parhaiten, kun auton oli yllättänyt lokkiparvi.

testitulos-ryobi-painepesuri-ry18pw22a-125-18v-akulla-k-rauta-auton-pesu

Polkupyöriä pestessä monipuolisista suuttimista oli huomattavasti enemmän hyötyä, kun kaikkia paikkoja ei voi pestä niin tehokkaalla paineella, kun mitä tuosta kapeammasta keilasta lähtee.

Käytin itse vesipisteenä 20 litran juomavesikanistereita ja nämä olivat sopivan kokoisia pesurille.

letkussa on klipsi jolla saa letkun näppärästi pysymään paikallaan kun itse heiluu pesurin kanssa toisessa päässä. Letkussa on myös vaahtomuovinen ”koho” joka pitää letkun filtterin pois astian pohjasta.

Kohon ja letkun päässä olevan filtterin ansiosta tällä laitteella voi ottaa myös veden vaikka järvestä jos pesun kohteena on esimerkiksi vene tai mökin matot.

Puhdistukset paikasta riippumatta

Tällä pesurilla on loistava hoitaa kevyitä puhdistuksia paikasta riippumatta. Itse laitteen saa pakattua erittäin pieneen tilaan, varsi koostuu kahdesta eri osasta, jotka kierretään laitteen kylkeen. Letkulle tulee mukana pieni kuljetuspussi, jossa se pysyy siististi järjestyksessä kuljetuksen tai varastoinnin aikana.

Itse asun kerrostalossa ja asukkaan käytössä ei ole vesipistettä mihin painepesurin voisi liittää. Ryobin akkupainepesuri sopii erinomaisesti kerrostaloasujalle, maastopyöräilijälle tai mökille.

Pienen kokonsa vuoksi laite on loistava kaupunkilaisen painepesuri.

Osta Ryobin painepesuri omaksi 

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje