K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Hyvä, parempi, paras: Akkuepäkeskohiomakoneen valinta

Päivitetty 09.09.2022

Haluatko poistaa huonekalusta lakkakerroksen tai hioa tasoitteen ennen maalausprojektia. Akkuepäkeskohiomakoneella saat priimajälkeä ilman tiellä pyöriviä johtoja. Katso vinkit akkuepäkeskohiomakoneen valintaan.

akkuepakeskohiomakoneen-valinta-artikkeli

Hyvä akkuepäkeskohiomakone: FXA XCLICK 18V

FXA XCLICK 18V -akkuepäkeskohiomakone on remontoijan laite ja se sopii tasaisten pintojen hiomiseen. Portaaton kierrosnopeus 6 000–12 000 rpm, hiomaliike 2 mm, hionta-alusta 125 mm. Mukana pölykotelo kangaspussilla ja yksi hiomapaperi. XCLICK-yhteensopiva runkoversio, akku ja laturi myydään erikseen.

Mistä maksat?

Pieniin projekteihin ja satunnaiseen käyttöön sopivasta perusmallista.

Parempi akkuepäkeskohiomakone: Ryobi RROS18-0 18V ONE+

Ryobi RROS18-0 18V ONE+ -akkuepäkeskohiomakone sopii muun muassa pintojen viimeistelyyn ja maalinpoistoon. 20 000 värähtelyä minuutissa, hiomaliike 2,4 mm, hionta-alusta 125 mm. Ergonominen kahva. Mukana 3 hiomapaperia ja pölypussi. ONE+-yhteensopiva runkoversio, akku ja laturi myyydään erikseen.

Mistä maksat?

Laadukkaasta laitteesta kevyeen ja keskiraskaaseen hiontaan.

Paras akkuepäkeskohiomakone: Makita DBO180Z 18V

Makita DBO180Z 18V on tehokas akkuepäkeskohiomakone, joka soveltuu lähes kaikenlaisten pintojen hiomiseen ja kiillottamiseen. 7 000–11 000 värähtelyä minuutissa, hiomaliike 2,4 mm, hionta-alusta 125 mm. Tehokas pölynpoisto, liukumattomat kumipinnoitteet. Runkoversio, joka on yhteensopiva Makitan 18 V:n akkujen kanssa.

Mistä maksat?

Erittäin tasokkaasta suurtenkin pintojen hiomiseen ja kiillottamiseen sopivasta koneesta.

Akkuepäkeskohiomakoneet K-Raudasta 

Työvälineiden suosikit 

K-Rauta-hero-banner

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin