Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi, saat 5% edun verkkokauppaan. Liity nyt

Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi, saat 5% edun verkkokauppaan. Liity nyt

K-Rauta-hero-banner

Ratkaisut kodin sähköistykseen Enstolta

Saat kaikki yhteensopivat sähköisen talotekniikan ratkaisut uudis- ja korjausrakentamiseen samalta luotetulta ja kotimaiselta toimittajalta – yli 60 vuoden kokemuksella.

Virtaa elämään, sähköä kotiin – näin me sen teemme:

  • Energiatehokkuutta – Suunnittelemme asiat kestämään
  • Mukavuutta – Yksinkertaisesti helppoa elämää
  • Turvallisuutta – Huolehdimme, jotta sinun ei tarvitse

lattialammitys-ensto-kampanjat-krauta-content

Lämmitys

Me lämmitämme, sinä viihdyt.

Sähkölämmitys on helppo, luotettava ja joustava tapa lämmittää koti. Se ei vaadi suuria investointeja eikä erityisiä teknisiä tiloja. Kun kotisi lämmitysjärjestelmä kaipaa päivitystä, Enstolta löydät ratkaisut, jotka on helppo asentaa valmiiseenkin taloon. Niiden avulla hallitset ja säädät kotisi lämpötilaa juuri sille tasolle kuin haluat, hukkaamatta energiaa.

Tutustu lämmitystuotteisiin

Tuotteet lämmittämiseen Enstolta 

Enston sähkölämmittimet

Enston sähkölämmittimet

valaistus-ensto-kampanjat-krauta-content

Valaistus

Valoa milloin ja minne tarvitaan.

Kotien energiatehokkuuden parantuessa valaistukseen käytetyn energian määrä kasvaa suhteessa energian kokonaiskulutukseen. LED-valaistuksen energiankulutus on puolet pienempi perinteisiin valonlähteisiin verrattuna. Ledeillä saat enemmän valaistustunteja ja lumeneja / watti sekä huoltovapautta eli säästät rahaa ja aikaa! Enston LED-valaisimet ovat pitkäikäisiä ja laadukkaita: esimerkiksi 50 000 tunnin jälkeenkin Ensto LEDien valovirta on yli 70 % alkuarvosta.

Tutustu valaisimiin

Valoa Enston tuotteilla 

sahkolataus-ensto-kampanjat-krauta-content

Sähköauton lataus

Varusta kotisi sähköautoa varten.

Päästötön, meluton ja paukkupakkasillakin kätevästi käynnistyvä sähköauto on tulevaisuuden kulkuneuvo, niinpä sähköauton lataukseen kannattaa varautua jo talon rakennusvaiheessa, vaikka auton hankinta ei vielä olisikaan ajankohtaista. Enstolta saat modernit ja innovatiiviset sähköautonlatausratkaisut kotikäyttöön ja myös nopeaan lataukseen.

Tutustu sähköauton latauslaitteiseen

asennuskalusteet-ensto-kampanjat-krauta-content

Asennuskalusteet

Pidämme huolta, että hyvät asiat kestävät.

Asennuskalusteet ovat tärkeä osa toimivaa sähköistä talotekniikkaa ja olennainen tekijä kodin arkkitehtuuria ja sisustusta. Niiden on kestettävä moitteetta jokapäiväistä käyttöä, mutta myös katseita vuodesta toiseen sisustustyylien vaihtumisesta huolimatta. Enston modernit, kestävät, ajattoman tyylikkäät suomalaiseen rakentamiseen ja arkkitehtuuriin tarkoitetut Ensto Intro -asennuskalusteet yhdistävät korkean laadun, helppokäyttöisyyden ja pitkäikäisyyden. Ne sopivat yhtä hyvin modernin pelkistettyyn pientaloon kuin perinnerakentamiseenkin ja minkälaiseen sisustustyyliin tahansa.

Tutustu asennuskalusteisiin

sahkokeskus-ensto-kampanjat-krauta-content

Sähkökeskukset

Suunnittelemme asiat kestämään.

Sähkökeskukset ovat turvallisen kodin perusta. Moderni sähkökeskus on kodin sähköisen talotekniikan sydän ja hermosto, joka pitää sähkölaitteet yhteydessä toisiinsa – ja huomioi myös tulevaisuuden tarpeet. Enston keskukset ovat tunnettuja turvallisuudesta ja selkeydestä sekä helposta asennettavuudesta. Keskuksissa on myös selkeä vikavirtasuojakytkimien ryhmittely.

Tutustu sähkökeskuksiin

lapset-legot-ensto-kampanjat-krauta-content

Tulokset hakusanalla ""

Tuotteet
175