K-Rauta-hero-banner

Suunnittele ja rakenna viihtyisä terassi

Kaikki tarvittava terassin rakentamiseen ja terassilla viihtymiseen K-Raudasta. Tutustu laajaan terassituotteiden valikoimaan.

Suunnittele mieleisesti terassi terassilaskurilla tai valitse tyylikäs ja helppo valmisterassi

K-Raudan terassilaskurin avulla suunnittelet mieleisesi terassin. Terassilaskuri laskee sinulle ehdotuksen ja arvion tarvittavien materiaalien ja tarvikkeiden määristä. Voit tallentaa suunnitelmasi ja palata siihen myöhemmin tai siirtää ehdotetut määrät suoraan ostoskoriin ja ostaa tuotteet. Jos arvostat nopeutta ja helppoutta, voit valita valmisterassin. Valmisterassipaketti sisältää kaiken tarvittavan puutavaran ja kiinnikkeet 3x3 metrisen terassin rakentamiseen. Valmisterassi voidaan kasata joko terassijalkojen tai betonilaattojen päälle. Valmisterassin kasaamiseen tarvitset ainoastaan ruuvinvääntimen ja vatupassin.

Puutarhakalusteet pihalle ja parvekkeelle

Tutustu tuotteisiin
K-Rauta-hero-banner

Suunnittele ja rakenna unelmiesi terassi

K-Raudan terassilaskurin avulla voit helposti suunnitella ja arvioida erilaisten terassivaihtoehtojen materiaalit, määrän ja hinnat. Katso myös vinkit oikean terassilauta materiaalin valintaan.

Tuotteet terassin rakentamiseen 

Terassin rakentaminen

Katso ohje

Terassin rakentamisen perustustyöt

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

PROF-puutavaraa kaikkeen rakentamiseen

PROF-puutavara on PEFC-sertifioitua ja kotimaista puuta. Meiltä K-Raudasta saat puutavaran kotiin kuljetettuna. Tutustu kuljetuspalveluun. Mikäli ajattelit rakentaa terassin niin meiltä saat vinkit terassin rakentamiseen sekä avun terassin suunnitteluun terassilaskurista.

K-Rauta-hero-banner

Viimeistele terassi

Viimeistele terassi kalusteilla ja grillillä. Viihtyisyyttä lisätäksesi voit upottaa terassiin myös ulkoporealtaan. Terassin reunalle voit toteuttaa muurikivistä kukkalaatikoita tai voit viimeistellä terassisi näkösuojalla, joka rakentuu rimoista.

Kaipaako terassi näkösuojaa tai säältä suojaamista

Terassilla on mukava viettää aikaa ja vielä mukavampaa se on kun terassi on katettu kauniilla valokatteella, joka antaa suojan sateen yllättäessä. Toinen viihtyisyyttä lisäävä elementti on näkösuoja, joka suojaa uteliaiden katseilta, kun haluat viettää aikaa terassillasi rauhassa. Katso alta vinkit näkösuojan rakentamiseen ja terassin kattamiseen.

Tee itse: Näkösuoja terassille

Lue lisää

Terassin katos: Polykarbonaatti vai valokate?

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Huolla terassia niin se pysyy hyvänä pitkään

Terassi on tärkeää öljytä välillä ja se on hyvä pestä talven jäljiltä keväällä. Meiltä saat tuotteet terassin öljyämiseen sekä terassin pesuun. Tutustu tuotteisiin.

Kevät käynnistyy terassin huollolla

Hyvin hoidettu terassi kestää pitkään ja on ilo silmälle. Keväällä kun lumet sulavat ja siirrytään ulos puutarhaan ja terassille, on aika laittaa terassi kesä kuntoon. Laadukkaat terassinhoitotuotteet ja parhaat laitteet terassin huoltoon löydät meiltä K-Raudasta. Tutustu myös terassinhoito artikkeleihimme inspiraatio ja ohjeet osiossa.

Terassipuhtaaksi painepesurilla

Tutustu tuotteisiin

Terassin ja kalusteiden öljyäminen

Lue lisää

Palvelumme

Kuljetuspalvelu

Huolehdimme, että saat tavarat ovellesi tai työmaallesi sovittuna ajankohtana. Kuljetushinnat vaihtelevat kaupoittain - kysy hintaa ja toimitusaikataulua lähimmästä K-Raudasta.

Lue lisää

Remppatili

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-Raudan Remppatilillä! Hae rahoitusta kätevästi verkosta aina 20 000 € asti ilman takaajia tai vakuuksia. Kokeile lainalaskuria vaikka heti – pienelläkin kuukausierällä saat ihmeitä aikaan.

Lue lisää

Remonttineuvonta

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Voit kysyä mitä tahansa remonttiin liittyvää: materiaalien tai työvälineiden valinnasta, parhaista käytännöistä, kosteusvaurioiden ehkäisemisestä ja kodin eri tilojen remontoinnista. Meiltä saat neuvot myös maalaamiseen, tapetointiin, lattioiden asennukseen ja esineiden kiinnittämiseen seinälle.

Lue lisää

Puutarhaneuvonta

Askarruttaako sinua jokin asia puutarhasi kukissa ja kasveissa tai mökkipihan laitossa? Haluatko neuvoja terassiasioissa? K-Raudan maksuttomasta puutarhaneuvonnasta voit kysyä alan asiantuntijoilta mitä tahansa pihahommiin liittyvää.

Kysymään

Ajanvaraus

Varaa ilmainen palveluaika asiantuntijalle, joka opastaa ja neuvoo sinua eteenpäin projektissasi.

Varaa aika

Peräkärryn vuokraus

Loppuiko tila tai haluatko autosi pysyvän siistinä ja puhtaana? Vuokraa K-Raudasta peräkärry ostostesi kuljettamiseen. Kysy lisää peräkärryn vuokraamisesta lähimmästä K-Raudastasi.

Lue lisää