Suunnittelijapalvelu

Suunnittelijapalvelu

Oletko suunnittelemassa keittiö- tai kylpyhuoneremonttia tai kaipaatko apua vaikka säilytysratkaisujen suunnitteluun? Sinua auttaa suunnittelijapalvelumme!

Suunnittelijapalvelumme tarjoaa kokonaisvaltaista remonttiapua. Suunnittelussa voidaan esimerkiksi hyödyntää 3D-suunnitteluohjelmaa. Suunnittelijamme kartoittavat tarpeesi ja piirtävät lopputuloksesta valmiin 3D-kuvan, jota voi katsella eri kuvakulmista.

Sisustussuunnitelma tehdään K-Raudan materiaaleilla. Se ei sido sinua materiaalihankintoihin, vaan voit itse päättää, miten suunnitelman jälkeen etenet toteutuksen suhteen.

K-Raudan sisustussuunnittelun ja sisustusneuvonnan käyttämä 3D-suunnitteluohjelma on käytössä valtaosassa K-Raudoista. Kysy lisää palvelusta ja veloituksesta lähimmästä K-Raudasta.

Näin etenet suunnittelijapalvelussa:

1. Varaa aika K-Raudan suunnittelupalveluun. Ensimmäisessä tapaamisessa tehdään tarvekartoitus. Voit varautua ensimmäiseen tapaamiseen tarkemmilla mitoilla, jolloin suunnittelussa päästään nopeammin liikkeelle.

2. Seuraavaksi sovitaan suunnittelun teosta, kustannuksista ja ajankohdasta, jolloin voit tulla tutustumaan suunnitelmaan.

3. Suunnittelija toteuttaa sovitus vaihtoehdot 3D-ohjelmalla. Niitä on helppo vertailla ja tässä vaiheessa muutosten tekeminen sujuu kätevästi.

4. Tutustuttuasi suunnitelmiin päätät itse, toteutetaanko suunnitelma sellaisenaan, mitä materiaaleja valitset ja haluatko myös asennuksen.

Malleja 3D-piirroksista:

* Varmista, että projektisi menee kerralla maaliin! Varaa ilmainen palveluaika asiantuntijalle, joka opastaa ja neuvoo sinua eteenpäin projektissasi.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 25 Ei 5