Suunnittelupalvelu K-raudasta

Suunnittelupalvelu K-raudasta

Tarvitsetko apua kodin, keittiön tai kylpyhuoneen suunnittelussa?

Löysitkö mieleiset laatat ja tapetit, muttet tiedä miltä ne näyttäisivät kodissasi?

Sisustusmyyjiemme neuvot ja vinkit helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja tuotteiden valintaa. Kun käytät ammattilaista apuna suunnittelussa, varmistut materiaalien yhteensopivuudesta ja toimivuudesta. Suunnittelussa voidaan hyödyntää myös 3D-suunnitteluohjelmaa. Suunnittelijamme kartoittavat tarpeesi ja piirtävät lopputuloksesta valmiin 3D-kuvan, jota voi katsella eri kuvakulmista.

Sisustussuunnitelma tehdään K-raudan materiaaleilla. Se ei sido sinua materiaalihankintoihin, vaan voit itse päättää, miten suunnitelman jälkeen etenet toteutuksen suhteen.

K-raudan sisustussuunnittelun ja sisustusneuvonnan käyttämä 3D-suunnitteluohjelma on käytössä valtaosassa K-raudoista. Kysy lisää palvelusta ja veloituksesta lähimmästä K-raudasta.

Muista myös ammattitaidolla toteutetut asennus- ja remonttipalvelumme!

Näin etenet!

  1. Varaa aika K-raudan suunnittelupalveluun. Ensimmäisessä tapaamisessa tehdään tarvekartoitus.
  2. Seuraavaksi sovitaan suunnittelun teosta, kustannuksista ja ajankohdasta, jolloin voit tulla tutustumaan suunnitelmaan.
  3. Suunnittelija toteuttaa sovitus vaihtoehdot 3D-ohjelmalla. Niitä on helppo vertailla ja tässä vaiheessa muutosten tekeminen sujuu kätevästi.
  4. Tutustuttuasi suunnitelmiin päätät itse, toteutetaanko suunnitelma sellaisenaan, mitä materiaaleja valitset ja haluatko myös asennuksen.

Katso myös nämä palvelut

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}