CELLO

CELLO AQUA POHJAMAALI 9L PM1 VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500609702

EAN: 6414620485408

Cello Aqua -pohjamaali sopii ulkona olevien puupintojen, esimerkiksi puuseinien ja ulko-ovien, pohjamaalaukseen. Pintamaaleina voi käyttää öljymaaleja ja vesiohenteisia maaleja (dispersiomaaleja). Täyshimmeä Cello Aqua -pohjamaali on...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Cello Aqua -pohjamaali sopii ulkona olevien puupintojen, esimerkiksi puuseinien ja ulko-ovien, pohjamaalaukseen. Pintamaaleina voi käyttää öljymaaleja ja vesiohenteisia maaleja (dispersiomaaleja).

Täyshimmeä Cello Aqua -pohjamaali on pellavaöljyä sisältävä vesiohenteinen alkydipohjamaali. Maalausvälineet voi käytön jälkeen pestä vedellä. Maalipinta on kosketuskuiva 6 tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 16 tunnin kuluttua maalaamisesta. Valkoista Cello Aqua -pohjamaalia voi käyttää sävyttämättömänä tai sen voi sävyttää haluamaansa vaaleaan sävyyn. Valikoimastamme löydät myös tarpeisiisi sopivan pintamaalin.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: 6–10 m²/l alustasta riippuen
• kuiva-ainepitoisuus n. 44 tilavuusprosenttia
• tiheys 1,3 g/ml
• EU VOC raja-arvo (kat A/d): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Cello Aqua -pohjamaali soveltuu vain esikäsitellyille, paljaille puupinnoille – ei vanhan maalipinnan päälle. Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla puupinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa.

Maalaamattomat pinnat:
Puhdista aluksi maalaamattomat pinnat irtoavasta puuaineksesta, liasta ja pölystä sekä käsittele tarvittaessa homepesuliuoksella. Sivele pinnat värittömällä pohjusteella ja anna kuivua 1 vrk.

Aikaisemmin maalatut pinnat
Poista aikaisemmin maalatuilta puupinnoilta irtoava tai huonosti kiinni oleva maali, irtonainen puuaines ja epäpuhtaudet. Pese sen jälkeen pinnat tarvittaessa homepesuliuoksella tai maalarinpesuliuoksella. Vaihda huonokuntoiset puuosat uusiin. Sivele paljaat puupinnat pohjusteella ja anna niiden kuivua 1 vrk.
Puhdista paljaat metallipinnat irtoruosteesta, rasvasta ja liasta ja harjaa ne teräsharjalla sekä pohjamaalaa ne ruosteenestopohjamaalilla ennen maalausta.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä. Levitä maali siveltimellä, maalausharjalla tai ruiskulla. Puupintojen maalauksessa maalia ohennetaan 5–10 % vedellä. Jos maali levitetään ruiskulla, pinta kannattaa viimeistellä siveltimellä, jotta maali tarttuu varmasti hyvin.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: pintamaali, homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 11,75 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 22.0 cm
Pakkauskoko (l) 9
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Ulos