CELLO

CELLO COVER PEITTOSUOJA 18L PM3 SÄVYTETTÄVÄ

Tuotenumero: 501104434

EAN: 6414621064855

Cello Cover on vesiohenteinen puupintojen peittosuoja ulkokäyttöön. Peittosuoja muodostaa puun pintaan ohuen, peittävän kalvon ja antaa sille tehokkaan suojan. Cello Cover sopii sekä vanhojen että uusien puupintojen käsittelyyn. Sävytä Cello...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Cello Cover on vesiohenteinen puupintojen peittosuoja ulkokäyttöön. Peittosuoja muodostaa puun pintaan ohuen, peittävän kalvon ja antaa sille tehokkaan suojan. Cello Cover sopii sekä vanhojen että uusien puupintojen käsittelyyn.

Sävytä Cello Cover -peittosuoja haluamaasi tummaan sävyyn. Käyttökohteita ovat mm. ulkoseinät, vuorilaudat, aidat ja ikkunanpuitteet. Peittosuojalla saat vanhat, haalistuneet puupinnat taas kauniiksi ja sävyltään yhtenäisiksi, ja se sopii myös vanhan ja uuden puunsuojapinnan värisävyn yhtenäistämiseen. Hirsipinnoille suosittelemme kuultavia puunsuojia tai kuullotteita. Peittosuojan kuivumisaika on noin 16 tuntia, viileällä tai kostealla säällä kauemmin. Cello Cover kestää hyvin sään vaikutuksia.

• väri: kirkas, sävytettävä tummiin sävyihin
• puolihimmeä (kiiltoryhmä 4)
• riittoisuus: sahalauta 5–8 m²/l, höylälauta 8–10 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus: n. 40 tilavuusprosenttia
• tiheys 1,2 g/ml
• EU VOC raja-arvo (kat A/e): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti.

Uusi puupinta
Käsittele pinta mahdollisimman pian. Ainakin pohjustus ja pohjamaalaus kannattaa tehdä jo rakennuskesänä. Poista ensin pinnasta irtoaines, lika ja home. Käytä tarvittaessa homepesuliuosta. Huuhtele pinnat pesun jälkeen huolellisesti ja anna niiden kuivua. Sivele pinta pohjusteella ja anna kuivua vuorokauden ajan.

Aikaisemmin maalattu tai vanha puupinta
Vaihda huonokuntoiset puuosat uusiin. Poista irtoaines, lika ja pöly. Poista huonokuntoiset maalikerrokset kokonaan. Paksun vanhan maalikerroksen tarttuvuus alustaan saattaa olla heikentynyt niin, että maali on syytä poistaa, vaikka maalikalvo vaikuttaisikin ehjältä. Vanha maalikerros poistetaan kaapimalla tai teräsharjalla sekä mahdollisesti lämmittämällä pintaa infrapunalämmittimellä. Pese maalipinnat maalarinpesuliuoksella ja homeiset pinnat homepesuliuoksella sekä huuhtele hyvin. Pohjusta paljaat puupinnat pohjusteella ja anna kuivua n. 1 vrk.

KÄYTTÖ

Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä peittosuojaa samaan astiaan. Sekoita hyvin ja levitä siveltimellä, maalausharjalla tai ruiskulla 1–2 kertaan. Käsittele päätypuu erityisen huolellisesti. Työvälineet pestään heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Maalaustyön ja peittosuojan kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja peittosuojan lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Vältä maalaamista suorassa auringonpaisteessa.

Muista myös: homeenpoistoaine, pohjuste, maalarinteipit, suojamuovit, työvaatteet ja -käsineet, maalaustelineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 19,87 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 37.0 cm
Pakkauskoko (l) 18
Käyttö Ulos
Kiilto Puolihimmeä
Ohenne Vesi